Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-31, 15:49   #4804
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

czesc słoneczka
Cytat:
Dziewczyny, proszę o pomoc w doborze siatkowych gaci
Są 2 rozmiary: od 70 do 120 cm i od 100 do 160 cm. Mam teraz około 105 cm w biodrach () i nie wiem, które wybrać.

Boję się, że mniejsze będą cisnąć, a większe nie będą dobrze trzymać podkładu.

Jakie wy kupowałyście?
ja kupiłam rozmiar 38 (nie było na nich innego oznaczenia)
A kupujecie w aptece? bo ja z apteki mam.

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Nigdy nie wiadomo jak będzie... Widzę sama po sobie... chrzestnym jest brat mojego ojca... nie mam z nim kontaktu, albo bardzo sporadyczny, ale kiedy potrzebowałam żeby mi pomógł to nawet nie podjął dyskusji... nawet nie umiał powiedzieć, "przepraszam ale nie jestem w stanie Ci pomóc" a chrzestną jest "koleżanka" rodziców czy ojca mojego z młodości... też tak często się z nią widuję, że ostatnio jakoś minęłam ją na ulicy i nawet mnie nie poznała... także... najważniejsze to mieć odpowiedzialnych rodziców, albo rodzica na którego można liczyć... bo jak nie to trzeba sobie samemu radzić[COLOR="Silver"]
dokładnie zgadzam się, że najważniejsze żeby dziecko mogło na nich liczyć, no bo w końcu po to bierze się rodziców chrzestnych
u nas chrzestną będzie moja kochana bratowa - żona mojego starszego brata(ja jestem u nich chrzesną starszego syna) i brat mojego męża- widać że sie doczekać nie możę i lubi dzieci.

Też chrzciny chciałam zrobić na świeta Bożego Narodzenia lub wielkanoc, choć wolałabym żeby było wtedy ciepło.
co do ciuszków to pewnie dla was za daleko ale my chyba będziemy rozglądać się na rzgowie w "Ptaku" lub tyszynie, pod warszawą jest podobne centrum handlowe.

nasz cudny ślub 08.08.2009

Edytowane przez wikimi
Czas edycji: 2010-07-31 o 15:52
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora