2010-08-02, 07:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
Napisane przez morska
Edit: Przypomniało mi się, zanim zacznę dalej nadrabiać - Anula i Miramej - jakie te bańki robicie? Na allegro kupiłyście? Ten płyn jest bezpieczny dla maluchów? 
|
ja kupiłam takie najzwyklejsze w sklepie z zabawkami, zabawka jest dla dzieci od lat 3 ale to bardziej chyba o samodzielne dmuchanie chodzi, bańki są jakby mydlane więc po zabawie myje małej rączki i tyle 
Cytat:
Napisane przez Texasik
Kasiu zdjecia jeżyka dla Ciebie 
|
ale słodki jeżyk 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Muszę się dowiedzieć jeszcze kilku spraw.
Chyba, że któraś z was zna odpowiedz.
Zgłaszając powrót do pracy wyślą mnie na badania.O ile dobrze kojarzę to krew pobierają, i na pewno wyjdą mi podwyższone leukocyty. I tu moje pytanie, czy te leukocyty są mocno podniesione, czy tak jak przy jakiejś infekcji?czy ciąża może być powodem nie wydania zdolności, czy zależy to od firmy?
Albo zapytam koleżankę ile czasu ważne są badania i zrobię przed zajściem
Nie chcę wracać i dopiero się starać, bo może tak szybko się nie udać, a ja nie miałabym gdzie jej zostawić.Z resztą nie tak to sobie wymyśliłam 
|
z tymi leukocytami to pojęcia nie mam, jeżeli chodzi o badania to lekarz wydaje zdolność do pracy na konkretnym stanowisku, więc jeżeli będzie wiedział że jesteś w ciąży ma prawo nie zgodzić się na twoja pracę na danym miejscu, pytanie czy badania krwi będzie zlecał - różnie to bywa
|
|
|