Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-04, 19:05   #2015
stonia3330
Zadomowienie

GG do stonia3330
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!

Cytat:
Napisane przez madziowamadzia Pokaż wiadomość
zaparzyć ziółka ?
już chyba tylko z prądem pomogą
Cytat:
Napisane przez takdaleko Pokaż wiadomość
Ej A ja mam dla ciebie zadanie Mogę mieć prośbe
no jasne, a o co chodzi?
Cytat:
Napisane przez fanka100 Pokaż wiadomość
Stonia- co jest kochanie ?
połknęłam przez przypadek kawałek kłosa od trawy i utknęło mi w gardle. boli już drugi dzień
Cytat:
Napisane przez kasiek17b Pokaż wiadomość
Denat- mi tez sie snil chlopak, tylko ze ten wcale nie nalezal do przystojnych
Mariposa- nieee, dopiero wczoraj was znalazlom ;p
hmm.... uwielbiam czytac kziazki, 2tyg. temu rozstalam sie z facetem ale nadal go kocham hmmm... co tu jeszcze... lubie wisniowa herbatke, mam nieznosnego brata ktory wlasnie krzyczxy zebym mu cos tm wyjela no i nie wiem jestem dziwna i to chyba koniec ;p
dziekuje za mile przyjecie
Cytat:
Napisane przez kasiek17b Pokaż wiadomość
Aaaa no i czasami cos tam napisze, w sensie jakies marne opowiadanie czy cos ;p nauczycielka mowi ze mam 'ciekawy' styl pisania i ze lubi jak cos pisze, ale ja jako bardzo skromna osoba twierdze ze mowi to z grzecznosci chcialam wam wkleic kawalek mioch wypocin ale nie moge znalezc ;p wiec albo jak bedziecie chcialy cos wam napisze, albo zapomnimy o tym
Cytat:
nic bo roztrzygnięcie ma być we wrześniu ale kto chcial mieć 5 lub 4 na koniec roku to musiał napisać (było ograniczenie do 10 tys. słów ze spacjami)
dużo tego wyszło
chyba 10 tys. znaków, co?
trochę powtórzeń, kiczowaty 'szkolno-wypracowaniowy' motyw, ale przyjemnie się czyta - nie jest źle
Cytat:
Kasia - bardzo mi się podobało. bardzo ciekawy temat ja chyba na taki bym nigdy nie wpadła I jeśli od ręki to ja podziwiam

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

dzieki, ale ja jak to teraz czytam to śmieje się w niektórych momentach do łez (jak ja mogłam coś takiego napisać? )

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

a zauważyłyście ze pomyliłam imię ?

Cytat:
powinno być Maciek
Dominik?
Cytat:
Napisane przez madziowamadzia Pokaż wiadomość
zrobiłam placek, zrobiłam placek ! SAMA <dumna_z_siebie>
sama? a przepis to co?
Cytat:
Napisane przez MaliMariposa Pokaż wiadomość
Nic...

Haha co tam porabiacie? Dżizys... Ja się uczę Wiem - głupia jestem, ale jak zobaczyłam wymagania na tegoroczne konkursy przedmiotowe, miałam chwilę (dosłownie 5 minut) załamania nerwowego i paniki a teraz się biorę do nauki. Jestem z siebie dumna ^^ Cóż za determinacja
też powinnam. na biologię szczególnie
Damon góra 8 kwiecień 2010
Damon dół 15 czerwiec 2010
Pani fotograf->fbl
Quilling blog

Singielka xd
Karolina...

stonia3330 jest offline Zgłoś do moderatora