2010-08-04, 19:05
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
Cytat:
Napisane przez madziowamadzia
zaparzyć ziółka ?
|
już chyba tylko z prądem pomogą
Cytat:
Napisane przez takdaleko
Ej  A ja mam dla ciebie zadanie  Mogę mieć prośbe 
|
no jasne, a o co chodzi?
Cytat:
Napisane przez fanka100
Stonia- co jest kochanie ? 
|
połknęłam przez przypadek kawałek kłosa od trawy i utknęło mi w gardle. boli już drugi dzień
Cytat:
Napisane przez kasiek17b
Denat- mi tez sie snil chlopak, tylko ze ten wcale nie nalezal do przystojnych 
Mariposa- nieee, dopiero wczoraj was znalazlom ;p
hmm.... uwielbiam czytac kziazki, 2tyg. temu rozstalam sie z facetem  ale nadal go kocham  hmmm... co tu jeszcze... lubie wisniowa herbatke, mam nieznosnego brata ktory wlasnie krzyczxy zebym mu cos tm wyjela no i nie wiem  jestem dziwna i to chyba koniec ;p
dziekuje za mile przyjecie 
|
Cytat:
Napisane przez kasiek17b
Aaaa no i czasami cos tam napisze, w sensie jakies marne opowiadanie czy cos ;p nauczycielka mowi ze mam 'ciekawy' styl pisania i ze lubi jak cos pisze, ale ja jako bardzo skromna osoba twierdze ze mowi to z grzecznosci  chcialam wam wkleic kawalek mioch wypocin ale nie moge znalezc ;p wiec albo jak bedziecie chcialy cos wam napisze, albo zapomnimy o tym 
|
Cytat:
Napisane przez takdaleko
nic bo roztrzygnięcie ma być we wrześniu ale kto chcial mieć 5 lub 4 na koniec roku to musiał napisać  (było ograniczenie do 10 tys. słów ze spacjami)
dużo tego wyszło 
|
chyba 10 tys. znaków, co?
trochę powtórzeń, kiczowaty 'szkolno-wypracowaniowy' motyw, ale przyjemnie się czyta - nie jest źle
Cytat:
Napisane przez takdaleko
Kasia - bardzo mi się podobało. bardzo ciekawy temat ja chyba na taki bym nigdy nie wpadła  I jeśli od ręki to ja podziwiam 
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------
dzieki, ale ja jak to teraz czytam to śmieje się w niektórych momentach do łez (jak ja mogłam coś takiego napisać? ) 
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------
a zauważyłyście ze pomyliłam imię ?
|

Cytat:
Napisane przez takdaleko
powinno być Maciek 
|
Dominik? 
Cytat:
Napisane przez madziowamadzia
zrobiłam placek, zrobiłam placek ! SAMA  <dumna_z_siebie>
|
sama? a przepis to co?