OŁKEJ WĄTEK ZNOWU AKTUALNY!
Rzeczy znajdują się na stronach 1, 2( tam kolczyki tylko), 3, i 9.
ZAPRASZAM TEŻ DO INNYCH MOICH WĄTKÓW.
1.Bluzeczka w biało-czarne wzory,z mini golfikiem.Firma "Kangol" ale jest unikalna,bowiem z Ameryki(ta akurat bluzka była moja). Rozmiar to raczej S,ale nie jest napisany.Materiał Rozciągliwy.Bardzo ją lubię,ale i tak wymienię bo nie mam do czego jej nosić. Pasuje do niej raczej duży biust(którego nawiasem nie posiadam
).
2.Czerwona koszuleczka(białej już nie ma) z H&M. Rozmiar jest oszukany, bowiem na 158cm ale dużo większe osoby się w nie mieszczą. Ładne na lato,albo pod ubranie.
3.Błękitna bluzeczka z dekoltem w łódkę.Firma "Sophie" Posiada aplikację-wstążkę na dekolcie, zrobioną ze sztucznych kryształków.W poprzednim wątku zapomniałam dodać pochodzenia-ta jest również z Ameryki.
Rozmiar to S, świetna bluzeczka!!
4.Śliczny golfik cieniowany fioletowy, rozmiar S podchodzący pod M. Skład to 61% wełny ,21% Polyamidu, 16% Angory ,2% Lycry. Bardzo wygodny(był mój) Firma "Oasis". Sprowadzony z Ameryki.Jest świetny,ma trochę rozszerzane rękawki.
5.Śliczna zgniłozielona bluzka firmy RESERVED.100% bawełny, posiada wstążkę.Ładny dekolt. Bluzka jest super-świetnie wygląda i do jeansów, i do marszczonej spódnicy,więc oczekuję równie fajnych żeczy. NIE MA
6.Biała bluza z błękitnym kwiatkiem z firmy "Vertus" Posiada bardzo małą skazę, plamkę na rękawie(nie widać jej).Jest bardzo wygodna, i świetna.Rozmiar M(napisane jest że L ale to wielka ściema,bo jest mała).
NIE PISAĆ AŻ NIE POWIEM ŻE KONIEC!!!