2010-08-08, 14:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
Napisane przez morska
Aha! Czy któreś z naszych Dzieci piło już kakao?
|
My miałyśmy premierę wczoraj...i zasmakowało
Cytat:
Napisane przez majka versace
No hej... Juz po imprezie, jakos się udało. Z 4 osob ktore miały przyjśc przyszły tylko 3 (+2 dzieci) w tym jedni spóźnieni. Ale cieszę się że w ogóle przyszli i wybaczam spoźnienie bo mieli powody. Ważne że impreza była i wiem juz na kogo można liczyc a na kim nie mozna polegac. Był tort, były baloniki i prezenty więc Adrianek ucieszony [znowu zasnął bez smoka].
Dorzucam mój kulinarny debiut. Nie wiedziałam że ozdabianie tortu będzie najtrudniejszą częścią....
|
Super że imprezka udana nieobecnymi się nie przejmuj....ich strata...nie mieli możliwości skosztowania tego cuda
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
nie mam siły, czekam aż mała zaśnie i też się położę...Imprezka udana, jak mi się uda znaleźć jakieś niekompromitujące  to jutro parę fotek wstawię.
Kasiu do kontaktów ja mam takie wtyczki ... coś w takim stylu tylko bez tego "kluczyka" - bo rozumiem że masz wtyczkę np. w jednym gniazdku a w drugie wolne? Martynka raczej nie interesuje się gniazdkami, próbowała na początku ale udało mi się ustawić ją do pionu ;-)
|
I u Was impreza udana
My mamy podobne ale bez napisów, jakieś no name
Cytat:
Napisane przez Miramej
 , zastanawiam się nad tym pchaczem, ale coś zdecydować się nie mogę 
|
Ja to samo Chciałabym kupić Zu pchacza ale nie wiem czy już nie za późno...
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Mamy 7 ząbka (2 prawa na dole), 8 też się przebił już
I muszę pochwalić A., jak mi pięknie pomaga. Wieszałam pranie i już po pierwszej rzeczy Mały zrozumiał, że Mamie to się pomaga i przynosił mi z miski po jednej rzeczy a ja wieszałam  . Taki słodziak, mówił "ma" ze słodkim i rozbrajającym uśmiecham  . Trochę to trwało, ale się udało 
A ostatnią rzecz zaniósł Małżowi do łóżka, czyżby chciał dać coś do zrozumienie?...Mądre to moje dziecko 
|
ale macie już zęboli gratulacje dla Antosia Pomocnika
P.S. Drugi raz to samo cytuję, bo mój mały Rojber nauczył się jak można Mamie komputer wyłączyć i niestety spodobało się...teraz aż za często stosuje ten sposób...
W tej chwili rysuje...więc mam spokój, a raczej komputer
|
|
|