Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 14:48   #600
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Aha! Czy któreś z naszych Dzieci piło już kakao?
My miałyśmy premierę wczoraj...i zasmakowało

Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
No hej... Juz po imprezie, jakos się udało. Z 4 osob ktore miały przyjśc przyszły tylko 3 (+2 dzieci) w tym jedni spóźnieni. Ale cieszę się że w ogóle przyszli i wybaczam spoźnienie bo mieli powody. Ważne że impreza była i wiem juz na kogo można liczyc a na kim nie mozna polegac. Był tort, były baloniki i prezenty więc Adrianek ucieszony [znowu zasnął bez smoka].

Dorzucam mój kulinarny debiut. Nie wiedziałam że ozdabianie tortu będzie najtrudniejszą częścią....
Super że imprezka udana nieobecnymi się nie przejmuj....ich strata...nie mieli możliwości skosztowania tego cuda

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
nie mam siły, czekam aż mała zaśnie i też się położę...Imprezka udana, jak mi się uda znaleźć jakieś niekompromitujące to jutro parę fotek wstawię.

Kasiu do kontaktów ja mam takie wtyczki ...coś w takim stylu tylko bez tego "kluczyka" - bo rozumiem że masz wtyczkę np. w jednym gniazdku a w drugie wolne? Martynka raczej nie interesuje się gniazdkami, próbowała na początku ale udało mi się ustawić ją do pionu ;-)
I u Was impreza udana

My mamy podobne ale bez napisów, jakieś no name

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
, zastanawiam się nad tym pchaczem, ale coś zdecydować się nie mogę
Ja to samo Chciałabym kupić Zu pchacza ale nie wiem czy już nie za późno...

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Mamy 7 ząbka (2 prawa na dole), 8 też się przebił już

I muszę pochwalić A., jak mi pięknie pomaga. Wieszałam pranie i już po pierwszej rzeczy Mały zrozumiał, że Mamie to się pomaga i przynosił mi z miski po jednej rzeczy a ja wieszałam . Taki słodziak, mówił "ma" ze słodkim i rozbrajającym uśmiecham . Trochę to trwało, ale się udało
A ostatnią rzecz zaniósł Małżowi do łóżka, czyżby chciał dać coś do zrozumienie?...Mądre to moje dziecko
ale macie już zęboli gratulacje dla Antosia Pomocnika

P.S. Drugi raz to samo cytuję, bo mój mały Rojber nauczył się jak można Mamie komputer wyłączyć i niestety spodobało się...teraz aż za często stosuje ten sposób...

W tej chwili rysuje...więc mam spokój, a raczej komputer