2010-08-08, 22:30
|
|
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
Napisane przez nika135
Facet mnie rzucił jakieś 2 tygodnie temu dla innej.. I wiecie co.. jestem teraz szczęśliwa, ze takiego gbura nie mam u boku  ( chociaż jest intelektualnie fajnym facetem... ). Radzę sobie doskonale bez niego, minęła mi faza żalu, złości...
Trzymajcie się Kobietki 
|
Nie spodziewałam się, że Cię tu zastanę! Ale cieszę się, że tak pozytywnie 
Cytat:
Napisane przez Manja25
poza tym sniły mi sie góry a to znaczy że dobre widoki na przyszłość ..
|
Mi się śnią góry prawie przy każdym śnie Ale trudno o nich nie śnić, jeśli się po nich tyle chodzi :P
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
noo z tego co ja wiem to jest legalny nawet w kosciele..
Ty jako jedyna rozumiesz mnie...no to jest to ze ja jestem wnuczka jego cioci .. kurcze ze to zycie nie moze byc latwiejsze,a ja naprawde tylko w jego ramionach czuje sie za***iscie!
|
Faktycznie jest to legalne. Genetycznie w miarę zdrowe, choć nie do końca. Nie poddawałabym się, jeśli to faktycznie miłość.
Cytat:
Napisane przez latin
czeeeść Wam.  dołączam się, choć aktualnie mam TŻta... ale strasznie lubię czytać ten wątek.
|
Ja też 
Cytat:
Napisane przez monilkaa
Proponuję zrobić zdjęcie i dodać na szafę wizażową 
|
Nie lubię Szafy. To miejsce, żeby po kimś pojeździć :/
Cytat:
Napisane przez Caramelli
Wiecie co? Ja też mam takiego adoratora-mojego Eksa sprzed kilku lat, byliśmy razem 3 lata... ten człowiek chyba nie ma mnie dość 
|
Czemu się wtedy rozstaliście?
Cytat:
Napisane przez monilkaa
Związek na odległość łączy się z nieustającą tęsknotą, bo tak naprawdę tęsknisz nawet wtedy kiedy jesteś ze swoim partnerem, tak o, na zapas, bo wiesz, że za chwilę znowu go/jej nie będzie.
|
Potwierdzam 
Cytat:
Napisane przez mcmer
...co z byłym nie chciałam zrobić przez 2 lata to z nowym zrobiłam po 5 radkach i mam kaca moralnego i nie wiem co dalej czy to jest odgrywanie się na byłym czy na sobie niszczę się psychicznie i płakałam po wszystkim przy nim a on biedny nie wie co mi było. Dziewczyny co dalej mam zrobić 
|
Nieładnie. Czemu to z nim zrobiłaś, co do niego czujesz?
|
|