Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 22:30   #151
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez nika135 Pokaż wiadomość
Facet mnie rzucił jakieś 2 tygodnie temu dla innej.. I wiecie co.. jestem teraz szczęśliwa, ze takiego gbura nie mam u boku ( chociaż jest intelektualnie fajnym facetem... ). Radzę sobie doskonale bez niego, minęła mi faza żalu, złości...
Trzymajcie się Kobietki
Nie spodziewałam się, że Cię tu zastanę! Ale cieszę się, że tak pozytywnie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
poza tym sniły mi sie góry a to znaczy że dobre widoki na przyszłość ..
Mi się śnią góry prawie przy każdym śnie Ale trudno o nich nie śnić, jeśli się po nich tyle chodzi :P

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
noo z tego co ja wiem to jest legalny nawet w kosciele..
Ty jako jedyna rozumiesz mnie...no to jest to ze ja jestem wnuczka jego cioci .. kurcze ze to zycie nie moze byc latwiejsze,a ja naprawde tylko w jego ramionach czuje sie za***iscie!
Faktycznie jest to legalne. Genetycznie w miarę zdrowe, choć nie do końca. Nie poddawałabym się, jeśli to faktycznie miłość.

Cytat:
Napisane przez latin Pokaż wiadomość
czeeeść Wam. dołączam się, choć aktualnie mam TŻta... ale strasznie lubię czytać ten wątek.
Ja też

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Proponuję zrobić zdjęcie i dodać na szafę wizażową
Nie lubię Szafy. To miejsce, żeby po kimś pojeździć :/

Cytat:
Napisane przez Caramelli Pokaż wiadomość
Wiecie co? Ja też mam takiego adoratora-mojego Eksa sprzed kilku lat, byliśmy razem 3 lata... ten człowiek chyba nie ma mnie dość
Czemu się wtedy rozstaliście?

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Związek na odległość łączy się z nieustającą tęsknotą, bo tak naprawdę tęsknisz nawet wtedy kiedy jesteś ze swoim partnerem, tak o, na zapas, bo wiesz, że za chwilę znowu go/jej nie będzie.
Potwierdzam

Cytat:
Napisane przez mcmer Pokaż wiadomość
...co z byłym nie chciałam zrobić przez 2 lata to z nowym zrobiłam po 5 radkach i mam kaca moralnego i nie wiem co dalej czy to jest odgrywanie się na byłym czy na sobie niszczę się psychicznie i płakałam po wszystkim przy nim a on biedny nie wie co mi było. Dziewczyny co dalej mam zrobić
Nieładnie. Czemu to z nim zrobiłaś, co do niego czujesz?