Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-09, 14:21   #2277
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o watek z planowaniem na 2012-2014, zgadzam się w zupełności, że to głupota. Jak już było napisane - można planować, jeśli wiadomo, że trzeba porobić badania, brać leki i wiadomo, że wtedy wsparcie się przydaje. Ale na w/w wątku nie o to chodzi.
Otóż to... no ale przywykałam do faktu ze otaczaja mnie ludzie jacy mnie otaczaja, po imieniu nie bede juz tego nazywac
Cytat:
Jakiś czas temu załamała mnie znajoma(...)
sorry, ale ta kolezanka jest... .... zreszta dobra, juz swoje zdanie na ten temat wyrazilam
Tylko jej nie podpowiadaj ze na wizażu jest wątek dla takich "planowaniczek" go pewnie gotowa by sie przylaczyc

Ycnan... Gratuluje zakonczenia 34 tc... jeszcze tydzien i zaczynasz... zaczynacie 9 mc

Dziwi mnie tylko jedna rzecz... czy jestem tu jedyna kotra nie ma jeszcze skurczów? brzuch sie czasem (chyba!) napina, ale nie jest to bolesne, na pewno nie na tyle by sie kłaść... juz zaczynam uwazac, ze znowu jestem jakims odosobnionym przypadkiem... a do porodu zostało 31 dni...

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-08-09 o 14:28
mszu jest offline Zgłoś do moderatora