2010-08-09, 14:15
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
Cytat:
Napisane przez dizi
Mała pielgrzymka  Kupiłaś chociaż te szkła?
Karola82 witaj!
Ja na całe szczęście mam bardzo kochanych rodziców i teściów. Jak słyszę od niektórych koleżanek co się u nich dzieje to czasami włosy dęba stają.
A że tak ostatnio rocznicowo u nas na wąteczku to się pochwalę, że w środę obchodzimy 3 rocznicę ślubu  , ale szybciutko zleciało... Razem to już 7 lat...
Kombinuję jak tu uczcić z mężusiem ten dzień...
|
A weź nie mów ... obleciałam sklepy i nie widziałam nic super - tylko w FotoJoker ale wchodze na ich strone i co ... przez neta 200zl taniej. Więc teraz dosiadłam i przez internet zamówiłam.
Żeby było śmieszniej - patrzę "odbioor w sklepie - 40zł, kurier do domu - 20zł"  paranoje
TŻ mnie prześwięci jak mu powiem że wszystkie moje oszczędności poszły  . Chociaż już mu powiedziałam że będzie dzidzi robił zdjęcia w szpitalu (zaznaczyłam że mi ABSOLUTNIE NIE - TAK PRZYNAJMNIEJ PRZEZ MIESIĄC DOCHODZENIA DO SIEBIE) to się ucieszył 
Justyna ja chyba jestem za aventem...bo naczytalam sie ostatnio ze Tommee nie kazdemu dziecku podchodzi pod wzgledem twardosci smoczkow czy cos, sama nie wiem - ale to pewnie i tak kazdy smoczek tak ma wiec METODA PROB ... ale zawsze jakos najlepiej przekonana bylam do avent
magdaka13 oj to chociaz dobrze ze w tesciach Ci sie wynagradza to .
Ja bym wolala przemieszkac ten rok na 2 pokojowym mieszkaniu z rodzicami i wiedziec ze moge liczyc na ich pomoc - niz z tesciami na 4 ...i wiedziec ze oni jeszcze beda chcieli bym im gotowala i sprzatala i w ogole .
Ale najwazniejsze- ze czlowiek uczy sie LICZYC SAM NA SIEBIE w pewnych momentach.
Moja babcia 3lata temu to dala na wozek kuzynce, dziadek na meble dla dziecka - no i babcia wnusia dala tez na ciuchy wiec miala wszystko za free...plus opieke od drugiej babci wnusia - kurde ta to ma dobrze
|
|
|