2010-08-10, 21:30
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Witam kobitki 
Melduje ze wróciliśmy z Zakopca 
Opiszę jak było później, a teraz odpiszę, bo nadrobiłam od czwartku jak mnie nie było 
Cytat:
Napisane przez malinka118
Wyderka my jutro idziemy na 2 wesele odkąd sie urodziła Mi i wracamy na kąpiel i cyca do domku a potem dalej na przyjcie... Poprzednio było tak samo 
|
My mamy za tydzień wesele po raz drugi jak Maj ajest na świecie i też tak jak poprzednio będziemy w domu na kąpieli ,uśpieniu i karmieniu i na wesele.
Ja nie potrafie zostawić Mai. Jeszcze nie umiem bo ciagle się martwię czy wszystko ok
Cytat:
Napisane przez zebra666
Patinka ja daje co zostaje na drugi dzień plus część z nowego słoiczka 
|
Robię dokładnie tak samo 
Cytat:
Napisane przez kalka
OMG  nie wiem gdzie pisać, co czytać i jeszcze wyłapywać chętnych do zaproszeń
A powiedzcie mi, czy któraś z was dostała jeszcze pudełko z HIPP-a? Czy to w rosmanie jest ostatnie?
|
KALKA JESTEM CHĘTNA DO ZAPROSZENIA DO KLUBU 
Co do pudełka to ja dostałam w zeszłym tygodniu Bebilonu. Z taką fajną książeczką o jedzeniu, pielęgnacji i wiele jeszcze ciekawych rzeczy, oraz próbkę mleka następnego 
Cytat:
Napisane przez lila12
Witajcie kochane 
nie mam ostatnio czasu ale myślami jestem z Wami 
Melduję, że Bartkowi wyszły 3 zęby!!!
Czy Wasze Maluszki też tak mało jedzą? Bartuś, chyba z uwagi na zęby, prawie nic nie je....
|
Brawa za zęby 
Maja przez dwa dni była niejadkiem, dziś wszystko wróciło do normy
Cytat:
Napisane przez tajgabajga
Dziewczyny ja powoli sie zegnam.Wprawdzie samolot mamy wieczorem ale jeszcze troche do zrobienia.Poza tym Szymek jest taki marudny na te zeby.Mam nadzieje ze uda nam sie troche zobaczyc Paryz. Postaram sie odezwac jak bede u Mamy a tak to do zobaczenia we wrzesniu-grzecznych dzieciaczków i buziaki dla Was  .
|
Cudownego i niezapomnianego wypoczynku 
Cytat:
Napisane przez wyderka80
dziś znowu kiepska nocka...z 5 razy chyba wstawałam ;/
wczoraj tak doszłam do wniosku że kiedy ona zacznie spać całe noce to bede chyba najszczesliwasza na swiecie 
bo w dzień jest ostatnio naprawdę pogodna i kochana
|
Ja teraz też mam etap nie przesypiania nocek. Budzi się Maja strasznie często, jest niespokojna. A w dzień wszystko ok. Myślę że to zęby. Strasznie ssie piąstki, ślini się i denerwuje.
Cytat:
Napisane przez shamanaika
Dziewczyny a jak spia Wasze maluchy w dzien? U nas jest kilka dzremek o 8, 11, 13 i czasem kolo 15.
|
Majka ma przeważnie dwie drzemki. Czasami trzy. A więc od 10 do 12, a potem od 15 do 17. Jeżeli rano pójdzie spać ok 9 to potem ok 13 do 15 i o 18stej na pare minut
A teraz o wyjeździe. Było super. Hotel rewelacja. Jedynie droga dojazdowa kiepska, na poruszanie się z wózkiem. Maja przespała prawie całą drogę z do Zakopca i jak wracaliśmy. Cieszę się że chociaż na weekend mogłam się wyrwać. Teraz jestem na działce z bratem, bratową i ich Małym 1,5 rocznym Bartkiem, napewno tydzień. I wypoczywamy. Tylko te cholerne zęby Mai, niech w końcu wyjdą. Postaram się więcej opisać później. Ale strasznie długo Was nadrabiałam i skończył się mój czas na nata Kolejka jest za mną. Opiszę wszystko później
|
|
|