2010-08-11, 11:17
|
|
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
Napisane przez Svinecka
hej
my bylismy rano na pobraniu krwi - Marcel nawet nie pisnal  patrzyl sie z zainteresowaniem co ta pani mu robi  jutro bedzie wynik
a wynik moczu ogolny dobry 
niestety nie zawiezlismy dzis moczu do posiewu bo sie malemu worek odklil i wszystko wylalo  jutro TZ zawiezie

super, ze Ania zadowolona
u nas ze szkola nie ma problemu, tak jak pisala Unholy i sklada sie podanie w tym roku, w ktorym dziecko idzie do szkoly, a jak sie nie dostanie do wybranej to zawsze bedzie miejsce dla dziecka w tej szkole, w ktorej jest rejon
super, ze to nie ZUM
ciezko orzech 
ale co do tej atrakcyjnosci dla pacjentow.........mylisz, ze ktos zwraca uwage jakie dentysta ma dyplomy? ja nigdy nie zwracalam, patrzylam tylko na scianie, ze wisza jakies certyfikaty itp ale jakie i co to sie nie zaglebialam

ooo taka to pozyje
Unholy..........jazzowki  i to lakierowane bezowe  ide zobaczyc czy ma moj rozmiar
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------
nie ma 
|
Super, że wynik dobry 
Trzymam za jutrzejszy posiew 
Twój rozmiar to i mój 
Więc pewnie bym wzięła, ale nie ma 
taaaa
http://images42.fotosik.pl/101/eeca534dc35f21b6med.jpg
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------
Antoś zrobił piątą kupę, kwaśną, luźną i w ogóle nie taką jak trzeba...
Moze to na zęby, bo dzisiaj zaczął się też bardzo ślinić, leci mu z brody i ma całą bluzkę mokrą...

A Miramej cos zamilkła, czy mi się wydaje 
skierka też coś rzadko bywa, sylka, Syla39, Wredna, adaikaka, Sweet, Cass, kasiuuulka, agga, Texasik, anusia, a megi, to już w ogóle...
Texasik, jak głosowanie?
|
|
|