Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-11, 11:17   #912
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej
my bylismy rano na pobraniu krwi - Marcel nawet nie pisnal patrzyl sie z zainteresowaniem co ta pani mu robi jutro bedzie wynik
a wynik moczu ogolny dobry
niestety nie zawiezlismy dzis moczu do posiewu bo sie malemu worek odklil i wszystko wylalo jutro TZ zawiezie

super, ze Ania zadowolona

u nas ze szkola nie ma problemu, tak jak pisala Unholy i sklada sie podanie w tym roku, w ktorym dziecko idzie do szkoly, a jak sie nie dostanie do wybranej to zawsze bedzie miejsce dla dziecka w tej szkole, w ktorej jest rejon

super, ze to nie ZUM

ciezko orzech
ale co do tej atrakcyjnosci dla pacjentow.........mylisz, ze ktos zwraca uwage jakie dentysta ma dyplomy? ja nigdy nie zwracalam, patrzylam tylko na scianie, ze wisza jakies certyfikaty itp ale jakie i co to sie nie zaglebialam

ooo taka to pozyje

Unholy..........jazzowki i to lakierowane bezowe ide zobaczyc czy ma moj rozmiar

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

nie ma
Super, że wynik dobry
Trzymam za jutrzejszy posiew

Twój rozmiar to i mój
Więc pewnie bym wzięła, ale nie ma

taaaa
http://images42.fotosik.pl/101/eeca534dc35f21b6med.jpg

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Antoś zrobił piątą kupę, kwaśną, luźną i w ogóle nie taką jak trzeba...
Moze to na zęby, bo dzisiaj zaczął się też bardzo ślinić, leci mu z brody i ma całą bluzkę mokrą...

A Miramej cos zamilkła, czy mi się wydaje

skierka też coś rzadko bywa, sylka, Syla39, Wredna, adaikaka, Sweet, Cass, kasiuuulka, agga, Texasik, anusia, a megi, to już w ogóle...

Texasik
, jak głosowanie?