2010-08-12, 18:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez Agnese69
No to masz: jednym z moich ulubionych powiedzonek jak np. ktoś gdzieś poszedł, nie wiadomo gdzie, a inny ktoś go szuka i pyta gdzie ten ów poszedł, to odpowiadam wzruszając ramionami: "Aine klaine prosiątko po polu gelaufen". Osłupienie w oczach wystarcza mi na długo... 
|
dobre, dobre Mamuska 
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------
Cytat:
Napisane przez blackhardcore
spoko BYL dobry  nawet bardzo, juz nie ma do czego dodawac zelatyny
sweeney 500g sera homo lidl
slodzik, jogurt, 3 lyzeczki zelatyny wymieszalam w szklance z woda i dodalam torche syropu, wyszlo razem ok pol szklanki eliksiru. dodalam do sera wsko miks... galaretke-2 szkl wody z sokiem 3 lyzeczki zelatyny, tym polalam ser,
bo ser stegl sie ale jak nalalam galaretke jescze plynna to wsko zaczelo plywac, ja nie wiem,
|
sernik tężeje kolezanko... wiec stężał 
no dobrze, zezarlas lyzka, a nastepnym razem daj wiecej zelatyny, a galaretke wylej jak sernik bedzie pozadnie sciety juz 
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------
Cytat:
Napisane przez blackhardcore
Mirka, Aleksandra_M jaki na cieplo robilyscie? jak na moj piekarnik godzinne pieczenie odpada niestety  
|
ja mam taki przepis:
6jaj
1kg sera
5lyzek slodziku do pieczenia (u mnie Sussina Gold)
lyzeczka proszku do pieczenia
zoltka ucieram ze slodzikiem, proszkiem, dodaje ser, miksuje, dodaje piane z bialek. mieszam delikatnie. pieke ok 45 minut w 180stopniach.
jesli chcesz piec krocej to wez po prostu wieksza blaszke, bedzie plaski, ale sie szybciej upiecze... nie wiem co ci sie dzieje z piekarnikiem, wiec nie moge nic wiecej podpowiedziec..
|
|
|