Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIVERSE, czarne skórzane sandały, rozmiar 39.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-21, 17:18   #1
ysabell
Rozeznanie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do ysabell

tona ciuchów od ysabell, zapraszam

WSZYSTKO AKTUALNE!

9 stycznia - dokładka

DOKŁADKAAAAAA!
dorzuciłam eleganckie beżowe spodnie w kancik firmy VILA, na koncu pierwszej strony
i super czarny sztruksowy żakiet z haftem na plecach na drugiej stronie. NOWY

Robię generalne porządki w szafie
Zabierzcie ode mnie te ciuchy, bo nie mam co z nimi zrobić.

Parę komentarzy:

*jesli podaje wymiary jakiejś rzeczy, to:
-szerokość mierzę kilka centymetrów w dół od pachy. zwykle bluzki w biuście mają ok 1-2 cm wiecej niż podana szerokość, a w talii sa o 1-2 cm węższe. podaję szerokość średnią.
-długośc rękawa mierzę po zewnętrznej stronie
-jeśli nie podaje jakiejś wartości, np długości rękawa, to znaczy, że jest ona jak najbardziej typowa i nie ma ryzyka, że bedzie za krotki lub za dlugi.

*niektóre z tych rzeczy pochodzą z wymianek.

*nie uznaję rezerwacji, wymieniam się za to, co mi się bardziej spodoba.

*częśc z tych rzeczy sprzedaję równolegle na allegro, są one zaznaczone na czerwono. w czasie trawania aukcji ich raczej nie wymienię. ale jesli nikt nie kupi na allegro, to owszem zalezy na co miałabym sie wymienić

*te pierdołki, które sa pod koniec drugiej strony, mogę dodawać jako gratisy.

*jakieś pytania? mój nr gg 2595879. zapraszam.

-------------------------------------------------------------------------
243: Bardzo niskie granatowe biodróweczki firmy REDSTAR, rozmiar 29. Są bardziej granatowe niz na zdjęciu. Stan dobry - bo nosiłam je troche i przetarły się na dole nogawek - widac na zdjęciu. Niestety schudłam i sa na mnie za duże. Wykonane z bardzo dobrego jakościowo jeansu, grubego i nierozciągliwego. Wymiary: pas 40cm, biodra 52cm, udo 26cm, kolano 23,5cm, szerokosc nogawki na dole 26cm. długość całkowita 92cm, długośc nogawki od kroku 74cm, stan 19cm.

236: Zielony long z trolla, NOWIUTKI, z najnowszej kolekcji, marszczony na biodrach. Rozmiar S, stan idealny (miałam go na sobie dwa razy). Kolor jest trochę bardziej zielony niz na fotkach. Wymiary: szerokosc pod pachami 42cm, w talii 35cm, długośc 67cm, rekaw 60cm. Oddam go jedynie za coś NAPRAWDĘ WYJĄTKOWEGO.

247: kolia + kolczyki. pieknie sie mieni i w ogóle slicznie wygląda na szyi wspaniały komplet na jakies okazje, ja go załozyłam na studniówke i teraz nie mam go gdzie nosic. oddam tylko a coś wyjątkowego.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  243a.jpg
Wyświetleń: 42
Rozmiar:  71,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  243b.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  67,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  243c.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  71,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  243d.jpg