2010-08-13, 09:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Cytat:
Napisane przez weroniqa24
Dzień dobry 
Ale tu pustki,czyżby wszyscy jeszcze spali? 
Mam dzisiaj ambitny plan udać się do biblioteki,może by się tak w końcu pracą magisterską zająć  Sama nie wierze,że się za to zabiorę,ale cóż plany jakieś muszą być 
Miłego dnia dla wszystkich 
|
ja byłam we wtorek i nic nie załatwiłam. Po zarejestrowaniu się, otrzymaniu karty czytelnika i zapłaceniu 12,50 zl okazało się że nie ma książek, których potrzebuję skonczyło się na audiobooku ściagniętym z netu i teraz cały czas chodzę ze słuchawkami ale się nie poddaję-dzisiaj znów mam plan uderzyć do biblioteki jak zdążę przed korepetycjami
Cytat:
Napisane przez aaby
Kurcze, chce nam się na step up 3, ale ta kasa  Może TŻ weźmie jakiś bilet z punktów Ery 
|
my też chcemy do kina!!! na cokolwiek a o co chodzi z punktami ery??? ah, i okna lśniącego czystością gratuluję 
Cytat:
Napisane przez ijaa
Normalnie przyszłam się pochwalić. 
Wczoraj wróciłam z jazd, zmęczona trochę ale ogólnie z zapałem do pracy, zjedliśmy obiadek pogadaliśmy chwilę i TŻ musiał jechać do pracy na awarię.
A ja co?
Ogarnęłam sypialnię i salon, pozmywałam, odkurzyłam, wstawiłam pranie, rozwiesiłam je, zrobiłam kolacje, jedzonko do pracy dla siebie i TŻ i jeszcze mi został czas na maseczkę, depilacje i pedicure
Normalnie jestem z siebie dumna
I w ogóle doszłam do ciekawego wniosku.  TŻ wybył to zrobiłam wszystko co chciała, TŻ jest to i ja leniwa jestem.  Więc to generalnie nie moja wina, tylko TŻ - on mnie tak rozleniwia i zmusza do nieróbstwa. 
|
gratuluję, ja też więcej robię jak tż nie ma w domu
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
Mi by się bardzo chciało. Tylko, że wciąż nie mogę znaleźć pracy  Wczoraj już miałam lekke załamanie z tego powodu - teraz może być tylko gorzej 
|
cierpliwości Kochana po prostu masz tak niesamowite kwalifikacje że w kadrach boją się Cię przyjąć, żebyś za szybko szefem nie została szukanie pracy moję być dołujące, ale zobaczysz że wszystko się ułoży
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
ooo wątek dla mnie 
czy mogę się dołączyć?  
z Tż w związku lat 4, mieszkamy razem lat 3
|
witaj
ja też już w pracy, na szczęście piątek. Nie mam tak amibitnych planów jak wy- po pracy do domu, korepetycje, a potem pakowanie i do mamusi na weekend  
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
|
|
|