Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-14, 12:00   #1675
belunia1985
Raczkowanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

my tez bedziemy szczepic malego NFZowskimi. Po prostu boje sie tych skojarzonych....rozmawial am z moja ciocią, ktora jest lekarzem, i w tych nowych stezenie tych wszystkich "chorób"skladnikow jest tak duze, ze sp0kojnie moznaby zaszczepic doroslego faceta, a my mowimy o malutkich dzieciach. Poza tym kazdy pediatra poleca inną szczepionke, innej firmy, jeden poleca Hexę, drugi srekse, kazdy zapewnia ze na pewno nie bedzie powiklan, nawet gorączki,. Mówia tak, bo przychodnia ma profity od firm farmaceutycznych za kazda taka sprzedaną i poleconą szczepionkę. Ja w takie polecane cuda nie wierze.

I pytanko ile godzin na dobe spia Wassze dzieci??/ Bo ja zwątpie niedlugo... Piotrus w nocy spal jakies pięć godzin, w tym 1,5 godz na mojej klacie, od 7 nie spal i padl dopiero teraz. ale wiem ze nie pospi dluzej jak 2 godziny. Potem bedzie szalenstwo do 19 i znowu padnie na dwie godz. To chyba troche za malo jak 1,5 miesieczne dziecię?? Ja padam na twarz a on szaleje, jest nie do zajechania...
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora