2010-08-17, 21:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
Cytat:
Napisane przez notnicegirl
Dziewczyny kolejne debilne pytanie, mowilyscie kiedys zeby nei zakladac metalowych rzeczy. A wiec mam kolczyki w uszach i w jezyku i wgole lancuszek i bransoletke, lepiej zdajc to wszystko przy bramce?
|
Kolczyki bez problemu przejda Sama jestem kolekcjonerka kolczykow w uszach i posiadam tez jeden w jezyku Nigdy nie pikalo :P Sadze, ze bransoletka i lancuszek tez nie beda problemem, ale moze jednak nie zakladac ich
Ja zalozylam spodnice z guzikami i zaczelo bramka zaczela piszczec, wzieli mnie na bok (od razu wiedzialam, ze to spodnica i powiedzialam im o tym) i "przelecieli" takim urzadzeniem, potwierdzilo sie, ze od spodnicy. Nic wielkiego 
Wlasnie, jak Ci Dukan idzie? Ile schudlas juz? 
Cytat:
Napisane przez norsk_kvinne
ja będę miszkać w Willesden Green to jest zone 2, no warunki to jedno dziecko ponad roczek, mało sprzątania, dokłądnie nie wiem ile godzin bo zahra jeszcze nie wie jak będzie pracowac ale 2 razy w tygodniu chcę ich zmusić zebym mogła chodzić na kurs weiczorami no i 90 funciaków na tydzień , więc chyba spoko teraz tak:
Czy ja mam spisywac z nimi jakiś kontrakt?
Czy ktoś idzie do szkoły może i zechce się spoknąć?
Jakie prezenty im przywieźć ? myślałam zeby zahrze dać taką do łózka tacke recznie malowaną przez moją siostrę a małej taka zabawkę co mówi po polsku. a co mojemu future hostowi dać, on polak nie wiem co by go ucieszyło, kiełbasy wieźć przecież nie będę:P
|
Moze wodke? 
Cytat:
Napisane przez ojp
Ruciak, brawo !  Nie ma nic wazniejszego niz zdrowie, ja kilka lat wstecz, zanim zalozylam aparat, musialam przez rok czasu chodzic do dentysty (oczywiscie z nfz) zeby zrobila mi zeby, bo musialam miec wszystkie zdrowe. Po powrocie z UK tez musze isc ponownie, chyba szykuje sie 1 kanalowka i chcialabym sobie wybielic dodatkowo.
Przyjechala mama po tego chlopca, zapytala sie ile chce za to, ja mowie, ze nie wiem jakie sa ceny tutaj i ona zapytala ile dostaje tygodnowki  powiedzialam, ze 60 za 5 dni i ona zapytala czy 20 bedzie dla mnie ok  Powiedzialam, ze tak  Dobrze zrobilam ? 
|
Ile u Ciebie kosztuje wybielenie zebow? Tez mysle nad tym po powrocie do PL 
Cytat:
Napisane przez martulka19
No tak racja.
Mam jeszcze takie może dziwne pytanie. Czy gotujecie sobie same ? Jecie to co gotują hości ? Jecie z nimi o tych samych porach ? Jak to u Was wygląda ?
|
Nie gotuje sobie sama, chyba, ze hostow nie ma w domu 
Sniadania, lunch - nie jadam z nimi. Jem wtedy, gdy jestem glodna (albo i nie ). Obiadokolacje - zawsze z nimi, chyba, ze wychodze wieczorem 
Ruciak, za dentyste.
Tez dzisiaj spadlam ze schodow Wiec wiem jak to boli. Moja pupa i bok plecow do tej pory odczuwaja bol. 
Panna, moglabys mi cos wiecej napisac na emaila? 
Poniewaz szukam czegos w cieplych krajach (glownie Hiszpania ).
|
|
|