Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-22, 18:41   #2308
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

hd oby pleśniawki uciekły a ja kurcze nie wiem nawet jak to wygląda musze poprosić jutro lekarke żeby mu zaglądneła do buźki

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

wiolek1 na główce to może się ciemieniucha robi mi położna kazała często czesać główkę, żeby pobudzić ukrwienie; on ewidentnie jest "delikates", oby to nie była skaza
Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
wiolek mi to wyglada poprostu na ciemieniuche ,nic powaznego
no ale własnie to nie tylko ta skorupa na brwiach ale tez wysypka
a główke własnie tak masuje po każdej kąpieli zapobiegawczo ale teraz się troche boje bo niektóre są jakby ropne więc żeby się nie rozniosły
skorupy na głowie nie zauważyłam chyba, że ciemieniucha może być też wypryskami

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
kurcze mi to jednak na skazę wygląda ale obym się myliła, Bastuś ma AZS ale łagodne.
Mam też nadzieję, że Sarę to ominie. Trzymam kciuki za maleńkiego oby to nie było to.
Sara też ma krostki na twarzy i klacie idę w poniedziałek się skonsultować, bo to na pewno nie potówki ale też nie skaza raczej.

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
to trochę wygląda jak to co Patryk ma... spróbuj może nawilżać/natłuszczać i nie opuszczaj kąpieli, tylko nie dodawaj żadnego mydełka/szamponu bo one jeszcze wysuszają a do lekarza i tak warto się przejść, tak na wszelki wypadek
no ja mam nadzieję że nie skaza :/
zobaczymy co lekarz powie i jutro kupie w aptece jakies kosmetyki inne bo mam tylko hippa oliwke i balsam do ciała i jeszcze kremik do buzi i mydło to też właśnie z hippa taki żel do kąpieli i włosków to lepiej żebym samą wodą dzisiaj umyła ?

co do jedzenia to ja głodna po daniu cyca, przed, w nocy, w dzień no poprostu cały czas bym jadła
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora