2010-08-22, 21:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
(siedze sama w domu, mama ma 1 i 2 zmiane codziennie, wiec sie podlizuje zeby grafik zmienila i chodzila na 1 zmiane, bo wieczorem to mam schizy ze z lustra wyskoczy na mnie Krwawa Mery)
|
Mam to samo, tylko teraz jestem sama w domu do końca sierpnia 
Cytat:
Napisane przez Alciaaa
Dziękuję za ruski rok  W jakich sklepach są normalne, ale ładne spódnice, które bym mogła ubrać na rozpoczęcie roku? Bo aktualnie posiadam tylko białą bluzkę, która ma taki dekolt że hoho i jeszcze trochę (mama wybierała..)
|
Tak poza "galeriowymi" sieciówkami to możesz zobaczyć w Tesco, w którym sprzedają ubrania F&F 
Cytat:
Napisane przez ankasz
ooo to ja mam takie pytanie; ile może kosztować masaż relaksujący? Ile zwykle trwa? Można sobie wybrac - masażyska lub masażysta czy jest to narzucone?
|
Na citydealu i innych tego typu serwisach są częso oferty z masażami, więc możesz polować 
Cytat:
Napisane przez Karaluszysko
O, a jak nazwać brata babci?
Mówię do niego wujku, ale to trochę głupie, bo do jego synów też mówię "wujku" 
|
Teoretycznie to jest dziadek cioteczny chyba Ale mówi się "wujku" 
Cytat:
Napisane przez 1000days
|
Nauczyłam się nowego słowa - świekr 
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete
Eee, ja słyszałam, że wdowy/wdowcy przekładają, a nie rozwodnicy 
|
Też tak słyszałam 
Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete
Ja mam pytanie - czy tylko ja się czuję dziwnie z sytuacją, kiedy na basenie matka bierze swojego na oko 7-8letniego syna do damskiej szatni, zamiast wysłać go do męskiej? 
|
Nie tylko Ty 
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz
No opierdziel dostał. Powiedziałam mu, że jak tak chce to niech swoje krzesło przynosi. 
Tak jak mówiłam w paranoję nie wpadłam, ale no wiadomo jakiś lęk czasem się rodzi. ^^
|
Ja bym się nie czuła komfortowo użytkując później ten fotel
|