Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-22, 21:37   #343
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
(siedze sama w domu, mama ma 1 i 2 zmiane codziennie, wiec sie podlizuje zeby grafik zmienila i chodzila na 1 zmiane, bo wieczorem to mam schizy ze z lustra wyskoczy na mnie Krwawa Mery)
Mam to samo, tylko teraz jestem sama w domu do końca sierpnia

Cytat:
Napisane przez Alciaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za ruski rok W jakich sklepach są normalne, ale ładne spódnice, które bym mogła ubrać na rozpoczęcie roku? Bo aktualnie posiadam tylko białą bluzkę, która ma taki dekolt że hoho i jeszcze trochę (mama wybierała..)
Tak poza "galeriowymi" sieciówkami to możesz zobaczyć w Tesco, w którym sprzedają ubrania F&F

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
ooo to ja mam takie pytanie; ile może kosztować masaż relaksujący? Ile zwykle trwa? Można sobie wybrac - masażyska lub masażysta czy jest to narzucone?
Na citydealu i innych tego typu serwisach są częso oferty z masażami, więc możesz polować

Cytat:
Napisane przez Karaluszysko Pokaż wiadomość
O, a jak nazwać brata babci?
Mówię do niego wujku, ale to trochę głupie, bo do jego synów też mówię "wujku"
Teoretycznie to jest dziadek cioteczny chyba Ale mówi się "wujku"

Nauczyłam się nowego słowa - świekr

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Eee, ja słyszałam, że wdowy/wdowcy przekładają, a nie rozwodnicy
Też tak słyszałam

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie - czy tylko ja się czuję dziwnie z sytuacją, kiedy na basenie matka bierze swojego na oko 7-8letniego syna do damskiej szatni, zamiast wysłać go do męskiej?
Nie tylko Ty

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
No opierdziel dostał. Powiedziałam mu, że jak tak chce to niech swoje krzesło przynosi.
Tak jak mówiłam w paranoję nie wpadłam, ale no wiadomo jakiś lęk czasem się rodzi. ^^
Ja bym się nie czuła komfortowo użytkując później ten fotel

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora