2010-08-23, 08:38
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka
A czy Pani nie miała czasem nakazu ze strony Dukanek na odwiedzenie lekarza??;> 
|
wiem wiem, poki co potrzebny psychiatra... mam zawroty głowy, jakies tili nerwowe ehhh.. w piatek nie trafiłam z tyłkiem na krzesło i usiadłam na podłodze... mam jakis probiotyk z apteki, wziełam wcoraj pierwsza tablete, moze ruszy... pod koniec tyg powinna byc @, albo pon wt... zwalam wszytko na to teraz... zobaczymy,
dzięki za troskę
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------
Cytat:
Napisane przez avataris
dziękuje  , ale to praca całego zespołu ludzi, bez ich wiedzy wyobraźni i doświadczenia nic nie byłoby możliwe 
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------
kochaczku  , pozytywnie prosimy od poniedziałku  . Mi też wątroba w weekend dała os obie znać  , ale jakoś już się pozbierałam 
Kilogramy spadać muszą  , stoją od 3tygodni, ale przecież spadną 
|
spadną spadną... mnie się te 50 uczepiło ale nie panikuje.. domyslam sie jaki syf mam teraz w jelitach 
na sama myśl hehe... ale wiem ze bedzie niedługo @, ze musze zniesc swój podły nastrój, nie obrzerac sie i spadki beda...
Tobie tez Kochana spadków zyczę!!!
|
|
|