Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 08:38   #3403
kochak
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
A czy Pani nie miała czasem nakazu ze strony Dukanek na odwiedzenie lekarza??;>
wiem wiem, poki co potrzebny psychiatra... mam zawroty głowy, jakies tili nerwowe ehhh.. w piatek nie trafiłam z tyłkiem na krzesło i usiadłam na podłodze... mam jakis probiotyk z apteki, wziełam wcoraj pierwsza tablete, moze ruszy... pod koniec tyg powinna byc @, albo pon wt... zwalam wszytko na to teraz... zobaczymy,
dzięki za troskę

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
dziękuje, ale to praca całego zespołu ludzi, bez ich wiedzy wyobraźni i doświadczenia nic nie byłoby możliwe

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

kochaczku, pozytywnie prosimy od poniedziałku. Mi też wątroba w weekend dała os obie znać, ale jakoś już się pozbierałam
Kilogramy spadać muszą, stoją od 3tygodni, ale przecież spadną
spadną spadną... mnie się te 50 uczepiło ale nie panikuje.. domyslam sie jaki syf mam teraz w jelitach
na sama myśl hehe... ale wiem ze bedzie niedługo @, ze musze zniesc swój podły nastrój, nie obrzerac sie i spadki beda...
Tobie tez Kochana spadków zyczę!!!
kochak jest offline Zgłoś do moderatora