Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 22:30   #1871
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
no to napisałam
Idę czytać.

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ja tez podczytuje ale nie mam weny

kiepsko ostatnio mi sie zyje

otoz nie jest tak jak pisze Ola.....ostatnio pisalam Wam o tym

po pierwsze nie jest to pewniak - praktycznie zaden sprzedawca nie wysle Ci towaru dopoki pieniadze faktycznie nie znajda sie na koncie, a przecie allegro wysyla maila, ze teraz juz mozna wyslac towar bo kupujacy dokonal przelewu. bzdura totalna - placac przez allegro, pieniadze wyjda nie wiadomo kiedy z konta a kupujacy w tym czasie moze w kazdej chwili anulowac ta platnosc przez allegro....czyli juz nie taki pewniak

ja ostatnio zaplacilam przez place z allegro 20.07 i sie tak wkur........bo na koncie data realizacji byla na 20.08 - miesiac
anulowalam przelew przez allegro i zaplacilam sprzedawcy normalnie i wykonalam do banku z milion telefonow bo srodki dalej byly zablokowane. i dopiero 6 sierpnia sciagneli blokade, przesada.....
dlatego sprzedawcy nie chca takich przelewow, bo coraz wiecej z nimi problemow jest, stoja w miejscu, nie dochodza......ogolnie ja nie polecam takiej platnosci
mimo iz wczesniej sama zawsze tak placilam

ufff to SE pogadalam

a teraz ide

wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantow

nie mam mocy
O widzisz, to nie wiedziałam, ze jest możliwość anulowania, jak już się dokona wpłaty.
Jak płacę przez Allegro, to przelewam ze swojego konta na allegrowe i raczej nie bawiłabym się w anulowanie tego w moim banku Od razu mi ściąga z konta.
A jak ktoś mi zapłacił przez Allegro, to ściągnęłam sobie tą wpłatę i za 4 dni była na moim koncie mBankowym.
Dużo Sprzedawców wysyła mając już na koncie "płacę z Allegro". Praktycznie sklepy, w których kupowałam tak działały . No ale na alle jest dużo więcej sklepów, więc widocznie inni mniej chętnie.