2010-08-24, 11:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dr Skwiercz -Tójmiasto
Cytat:
Napisane przez marika0202
na zdjęciu tym nie widać blizn, ale na pierwszy rzut oka możesz dostrzec , że wkładki sa nierówne-a widoczne dysproporcje nie należą do normalnych; zrobię zdjęcia blizny, specjalnie dla Ciebie, bo bynajmniej u mnie ona nie jest draśnięciem na skórze- i nie jest to kwestia tego, że na mnie coś się źle goi; nowe blizny mają 4 cm i faktycznie ich grubość jest niczym nitki; niestety nie dało się wyciąć starych blizn, bo stare sa dużo powyżej fałdu;
|
Mariko, na tym zdjęciu piersi są krzywe, ale nie dlatego, że implanty zostały źle umieszczone, tylko dlatego, że mięsień piersiowy po jednej stronie 'nie puścił' . To zdjęcie jak się domyślam zostało zrobione max. 3 m-ce po zabiegu - powiem Tobie z doświadczenia: u mnie do 3,5 m-ca po op. piersi były bardzo krzywe , dopiero po tym czasie zaczęły się ładnie układać (zaczął się rozluźniać mięsień, który do tej pory kurczowo trzymał) - po 6 m-cach po op. piersi już były prawie równe, po 8 m-cach - eleganckie i równiuteńkie . Wiesz, wydaje mi się, że zabrakło Tobie cierpliwości... . Chciałaś już, a nie ma tak dobrze . Tyle że z powodu twojego braku cierpliwości nie powinnaś szkalować dobrego imienia pani dr - bo wybacz, ale krzywe piersi po 3 m-cach od op. nie są niczym nadzwyczajnym .
Co do blizn - jeśli mają 8 cm to faktycznie są długie. Ja mam impl. anatomiczne o większej pojemności i blizny 5,5 cm.
Natomiast to że były powyżej fałdu - normalne - i tu też trzeba być cierpliwym, bo w miarę układania się implantów blizny schodzą w dół i umiejscawiają się idealnie w fałdzie . I to też jest normalne . I na zejście blizn też trzeba poczekać, też trzeba być cierpliwym
Pozdrawiam.
P.S. Jak będziesz chciała to mogę tu wstawić (tylko muszę poszukać ) swoje stare zdjęcia piersi (jak były krzywe) i zdjęcia nowe . Wtedy sama się przekonasz, jak i inne wizażanki, że Twoja opinia jest po prostu bardzo krzywdząca .
Do postu MyaDivy nie będę nic dopisywać, bo zgadzam się w 100%
Ze swojej strony bardzo polecam dr Skwiercz . Jest niesamowitym człowiekiem i doskonałym fachowcem . Gdybym jeszcze raz miała wybierać lekarza, z zamkniętymi oczyma poszłabym do dr Skwiercz
wklejam zdjęcia - te, na którym piersi są bardzo krzywe (ostatnie zdjęcie) zostało zrobione po 3 m-cach po op., druga fotka od końca w 4 m-cu, a 2 pierwsze zdjęcia po 8 m-cach od op. (na pierwszej fotce trochę nierówno stoję - widać po linii barku )
Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-24 o 23:11
|
|
|