Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Skwiercz -Tójmiasto
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 11:31   #21
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Dr Skwiercz -Tójmiasto

Cytat:
Napisane przez marika0202 Pokaż wiadomość
na zdjęciu tym nie widać blizn, ale na pierwszy rzut oka możesz dostrzec , że wkładki sa nierówne-a widoczne dysproporcje nie należą do normalnych; zrobię zdjęcia blizny, specjalnie dla Ciebie, bo bynajmniej u mnie ona nie jest draśnięciem na skórze- i nie jest to kwestia tego, że na mnie coś się źle goi; nowe blizny mają 4 cm i faktycznie ich grubość jest niczym nitki; niestety nie dało się wyciąć starych blizn, bo stare sa dużo powyżej fałdu;
Mariko, na tym zdjęciu piersi są krzywe, ale nie dlatego, że implanty zostały źle umieszczone, tylko dlatego, że mięsień piersiowy po jednej stronie 'nie puścił'. To zdjęcie jak się domyślam zostało zrobione max. 3 m-ce po zabiegu - powiem Tobie z doświadczenia: u mnie do 3,5 m-ca po op. piersi były bardzo krzywe, dopiero po tym czasie zaczęły się ładnie układać (zaczął się rozluźniać mięsień, który do tej pory kurczowo trzymał) - po 6 m-cach po op. piersi już były prawie równe, po 8 m-cach - eleganckie i równiuteńkie . Wiesz, wydaje mi się, że zabrakło Tobie cierpliwości.... Chciałaś już, a nie ma tak dobrze. Tyle że z powodu twojego braku cierpliwości nie powinnaś szkalować dobrego imienia pani dr - bo wybacz, ale krzywe piersi po 3 m-cach od op. nie są niczym nadzwyczajnym.
Co do blizn - jeśli mają 8 cm to faktycznie są długie. Ja mam impl. anatomiczne o większej pojemności i blizny 5,5 cm.
Natomiast to że były powyżej fałdu - normalne - i tu też trzeba być cierpliwym, bo w miarę układania się implantów blizny schodzą w dół i umiejscawiają się idealnie w fałdzie. I to też jest normalne. I na zejście blizn też trzeba poczekać, też trzeba być cierpliwym

Pozdrawiam.

P.S. Jak będziesz chciała to mogę tu wstawić (tylko muszę poszukać) swoje stare zdjęcia piersi (jak były krzywe) i zdjęcia nowe. Wtedy sama się przekonasz, jak i inne wizażanki, że Twoja opinia jest po prostu bardzo krzywdząca.
Do postu MyaDivy nie będę nic dopisywać, bo zgadzam się w 100%

Ze swojej strony bardzo polecam dr Skwiercz. Jest niesamowitym człowiekiem i doskonałym fachowcem . Gdybym jeszcze raz miała wybierać lekarza, z zamkniętymi oczyma poszłabym do dr Skwiercz

wklejam zdjęcia - te, na którym piersi są bardzo krzywe (ostatnie zdjęcie) zostało zrobione po 3 m-cach po op., druga fotka od końca w 4 m-cu, a 2 pierwsze zdjęcia po 8 m-cach od op. (na pierwszej fotce trochę nierówno stoję - widać po linii barku)

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-24 o 23:11
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując