![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dr Skwiercz -Tójmiasto
Hej dziewczynki
![]() Pozdraiwm serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dr Skwiercz -Tójmiasto
W wątku poświęconym powiększeniu piersi znajdziesz więcej informacji
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sama jestem jej pacjentka i jak najbardziej polecam a w dodatku to cudowna kobieta, taka z jajem i konkretna ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a jakie są ceny powiększania piersi u dr Skwiercz? Ja już od dłuższego czasu czytam różne fora i też zastanawiam się nad powiększeniem piersi. Po urodzeniu i wykarmieniu dwóch cudownych chłopców moje piersi są praktycznie w zaniku, więc szukam jakiegoś dobrego lekarza. prawdę mówiąc zastanawiałam się nad Bieńkowskim z Bydgoszczy i Żukowską z Łodzi ale do Trójmiasta mam najbliżej. Gdybym mogła prosić o jakieś zdjęcia przed i po od dr Skwiercz to byłabym wdzięczna
Edytowane przez darka18 Czas edycji: 2010-08-16 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak ogólnie to jestem zdecydowana na operacje u niej w najbliższym czasie ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- ja za okrągłe 325 cc mam zapłacic 3400 plus operacja 6 tys. byłam nie dawno na konsultacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem 8 msc po operacji u Pani dr- piersi po karmieniu, po nieudanym pierwszym zabiegu u innego doktora. Teraz jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ja bylam wczoraj na konsultacji u dr Skwiercz bardzo mila kobieta potwierdzam slowa 2sweet no i mi tez zaproponowala 325 wysokoprofilowane okragle..czy ktoras ma takie piersi bo chcialabym zobaczyc rezultat..pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
czesc Kaaaarocia86..czytam ze byłas u pani doktor Skwiercz...czy mogłabys mi powiedziec jakie sa u niej ceny?? tez sie zastanawiam nad wizyta u niej ...duzo ma pozytywnych opinii...jesli to nie tajemnica chciałabym wiedziec ile u niej kosztuje zabieg...czy mozna sie z nią skontaktowac mailem czy tylko telefonicznie bo ja znalazłam tylko tel...aha i jeszcze jedno pytanko czy ona ma swoją strone na necie?? masz link...dzieki pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
a czy istnieje możliwość opłacenia operacji w ratach bo szczerze mówiąc już bym chciała mieć fajny biust ale zanim odłożę kasę to trochę potrwa a w ratach by było prościej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
asik ,ale to zalezy jaki rodzaj implantu bedziesz miala bo okragle sa tansze ja mam protezy po 3400zl plus 6000 za zabieg i hospitalizacje razem 9400zl
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- asik a numer telefonu jest na stronie medicas wpisz w google.mysle,ze lepiej zadzwonic i umowic sie na konsultacje. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- kasikkk87 a co Tobie zaproponowala Pani Skwiercz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
mi zaproponowała okrągłę 325 cc
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- takie jak Twoje kaaarolcia86 co ma dać małe c a Tobie co powiedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
21 października 2009 roku, zrobiłam operację u dr Skwiercz; był to najgorszy dzień w moim życiu, po którym zostały mi 2 okropne 8 cm blizny( są krzywe, długie i o 2 cm wyżej niż być powinny)i skrzywiona psychika; weterynarz lepiej zszył moja kotkę po sterylizacji; to jednak nie wszystko, implanty zostały nierówno osadzone, dzieki czemu jeden był od drugiego wyzej o jakieś 2 cm- wyjście na plażę w bikini było niemożliwe; wkładki miałam włozone oczywiście mentor 325 cc ( ta Pani proponuje je chyba wszystkim) 8 lutego 2010 zmuszona zostałam do zrobienia kolejnej operacji, rzecz jasna u innego chirurga plastycznego; dzisiaj moje piersi wygladaja naprawdę pieknie, ale niestety stare blizny zostały i szpecić bedą do końca życia; za każdym razem kiedy staje przed lustrem żałuję, że dałam pokroić sie tej kobiecie, która choć bardzo miła to w mojej psychice pozostawiła niemiły ślad; oczywiście żeby nie być goło-słowną, jeśli ktoś chce zobaczyć zdjecia po 1 operacji i po 2, prosze o kontakt na maila; siedziałam cicho przez prawie rok, ale może jeśli się odezwę, uratuję którąś z Was przed niekorzystnym wyborem; jesli ktoś miał podobny przypadek z ta konkretną Panią dr, również proszę o kontakt gdyż zamierzam pójść z tym do sądu, a może razem będzie raźniej, pozdrawiam, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja bardzo chętnie zobaczę Twoje zdjęcia bo cos mi tu nie gra.
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-23 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
podaj adres na który mam je przesłać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wklej je tu - jeśli je masz .
Powiem szczerze - dla mnie jesteś trollem ![]() Pierwszy raz słysze by inny lekarz otorzył pierś po 3 msc bez jasnej przyczyny- taka przyczyną może być tylko powikłanie zagrażające zdrowiu i życiu ( np infekcja, krwiak, uszkodzenie implantu). Jakie badania robiłaś przed tą poprawką, jakie powikłania stwierdzono? Taką przyczyną nie mogą być krzywe piersi po 3 msc!!!! No zlituj się dziewczyno- to jest jakaś bzdura. Powikłania po otworzeniu piersi przed 6 msc są pierwszym powodem dla którego wcześniej się tego nie robi! Układanie piersi po implantacji tylko pod mięsień trwa minimum 6 msc!!!! - do tego czasu krzywość piersi nie jest niczym nadzwyczajnym! A szwy goją się do ROKU!!! Mialaś brzydkie szwy po 3 msc ![]() ![]() Wielkość implantu jaki Pani dr implantuje to wcale nie zawsze 325cc ![]() ![]() No i jeszcze Twój apel by się inne osoby zgłaszały ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Wiesz nie zamierzam składać pozwu grupowego-raczej chodziło mi o wsparcie mentalne; resztą zajmą się prawnicy i będę Ci wdzięczna jeśli powstrzymasz się od używania pod moim adresem epitetów; nie napisałam nic co byłoby nieprawdą;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
na zdjęciu tym nie widać blizn, ale na pierwszy rzut oka możesz dostrzec , że wkładki sa nierówne-a widoczne dysproporcje nie należą do normalnych; zrobię zdjęcia blizny, specjalnie dla Ciebie, bo bynajmniej u mnie ona nie jest draśnięciem na skórze- i nie jest to kwestia tego, że na mnie coś się źle goi; nowe blizny mają 4 cm i faktycznie ich grubość jest niczym nitki; niestety nie dało się wyciąć starych blizn, bo stare sa dużo powyżej fałdu;
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co mam Cię obrażać ![]() Napisałś w sumie trzy posty - dwa takie same na róznych wątkach. Opisałaś swoje przejścia -jak myślę, że Twoja opowieść nie bardzo trzyma się kupy ![]() Wstawiłaś fotki na której są piersi różnej wielkosci i na róznej wysokości- tylko co z tego wynika? Dla piersi które mają 3 msc to nie jest wcale anomalia! Ile mają te piersi, jakie miałaś zalecenia pooperacyjne, i czy ich przestrzegałaś,ile miałas je jeszcze stosować, jaką metodą mialaś zrobioną implantację, kto i na jakiej podstawie stwierdzil że po 3 msc trzeba robić reoperację? ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat:
Jak to nie dało się wyciąć starej blizny? To lepiej było zrobic drabinkę czyli dodatkowe blizny poniżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-24 o 02:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do blizn - jeśli mają 8 cm to faktycznie są długie. Ja mam impl. anatomiczne o większej pojemności i blizny 5,5 cm. Natomiast to że były powyżej fałdu - normalne - i tu też trzeba być cierpliwym, bo w miarę układania się implantów blizny schodzą w dół i umiejscawiają się idealnie w fałdzie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. P.S. Jak będziesz chciała to mogę tu wstawić (tylko muszę poszukać ![]() ![]() ![]() Do postu MyaDivy nie będę nic dopisywać, bo zgadzam się w 100% ![]() Ze swojej strony bardzo polecam dr Skwiercz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wklejam zdjęcia - te, na którym piersi są bardzo krzywe (ostatnie zdjęcie) zostało zrobione po 3 m-cach po op., druga fotka od końca w 4 m-cu, a 2 pierwsze zdjęcia po 8 m-cach od op. (na pierwszej fotce trochę nierówno stoję - widać po linii barku ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-24 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Jeśli możesz wrzuć zdjęcie jak piersi wyglądają po poprawce, bardzo jestem ciekawa jak teraz wyglądają.. ![]() Sama jestem po powiększeniu a moje piersi raczej były równe od początku, blizny zagoiły się błyskawicznie ( do roku ich sie nie powinno opalać ale że się goją tyle czasu to nie wiedziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym moje zdjęcia są dowodem na to, że mamy (z Mya) rację odnośnie układania się implantów (jak długo może to trwać i jak długo piersi mogą być krzywe ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=81 Cytat:
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=7930 (chodzi o pierwszą część postu; dodam jeszcze, że ten post Miskaa78 napisała 3 m-ce po swojej operacji!!!) Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale skoro tak twierdzisz (że nie wiesz...): blizna tworzy się szybko, natomiast jej przebudowa trwa z reguły 1-1,5 roku, ale czasem i 2 lata. Ale skoro mi nie wierzysz, zapytaj swojego pana dr ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Kazar Lady
|
Listopadowa 80 to chyba nie jest dobry przykład, u mnie różnice w widoczności mięśnia na implancie liczone były w milimetrach, więc piersi były raczej równe, nijak to się ma do zaprezentowanego zdjęcia markiki0202.
Nie rozumiem jednak tych ataków na forumowiczki, które miały inne doswiadczenia z lekarzem niż szeroko rozumiane wy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My tu nikogo nie atakujemy - widzisz co chcesz widzieć. Poza tym sama dobrze wiesz (znowu odsyłam do linku w poście powyżej), że piersi przez kilka miesięcy mogą być krzywe ![]() ![]() Zresztą nie wiem po co udzielasz się w tym wątku skoro: 1. Doskonale wiesz, że piersi po 3,5 m-cach po zabiegu (a nawet 'starsze') mogą być krzywe, ale tutaj nie chcesz tego przyznać ![]() 2. Nigdy nie miałaś styczności z dr Skwiercz. Z Tobą kończę dyskusję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak już zostało udowodnione przez Listopadową- Twoje piersi również były krzywe, sama o tym mówiłaś. Co do czasu przebudowy blizn - myślę, że jeśli zadzwonisz do dr Bromy z takim pytaniem to wszytko Ci wyjaśni ![]() ![]() I jeszcze jedno pytanie- ile twój dr czeka z poprawką po operacji, zanim stwierdzi że np piersi się nie wyrównają i trzeba je reoperować? Dwa miesiące? Mi się wydaje, że na wyrównanie piersi czeka do roku ![]() Ja z toba też kończę dyskusję ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-26 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przestancie to jest CHORE !!!!
Marika jesli to co napisalas naprawde Cie spotkalo to bardzo mi przykro, napewno sie duzo wycierpialas ![]() ![]() Teraz mam nadzieje , ze juz wszystko jest ok. i Twoj sen o pieknych piersiach sie spelnil. Z drugiej strony widzialam przody Mya i Listopadowej i pamietam , ze piersi dlugo sie ukladaly , ale jak sie ulozyly to na cacy ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-08-26 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Mariki - ale co ją spotkało? Po 3-3,5 m-cach piersi były owszem krzywe, ale to normalne przecież ![]() ![]() ![]() ![]() Uważam, że decyzja Mariki co do reoperacji po 110 dniach była zbyt pochopna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
marika - jest mi bardzo przykro,ze nie bylas zadowolona ze swych piersi... ja nie jestem moze doswiatczona ale wszedzie jest napisane ,ze piersi ukladaja sie min do 6 miesiecy. mysle,ze sie pospieszylas...
Zobacz na watek cz.6 tam sa fajne dziewczeta poczytaj sobie... ale widze,ze kobitki od dr. wszystko wyjasnily...buzka
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Interesuje mnie powiększanie piersi. Zastanawiam się właśnie nad dr Skwiercz, z racji dość dobrych opinii jakie o Niej słyszałam. Może źle szukam, ale czy Pani dr nie ma swojej strony internetowej? W jaki sposób więc się z Nią kontaktować? Może udzieli jakaś miła Wizażanka rady, bądź też dodatkowej opinii o Pani doktor? ![]() PS. Przepraszam za odkopywanie starego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.