2010-08-25, 07:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez fem
szczerze... jestem w szoku... szczęśliwym szoku... rogal nie schodzi mi z buzi od 17... 
moja Lidka pokazała jajeczka i to bardzo dokładnie... 
okazało się, że będziemy mieli Kubusia ... mąż bardzo zadowolony aczkolwiek zawiedziony (zdążył sie przyzwyczaić)... dla mnie to tak naprawdę nie miało znaczenia, ważne, że zdrowe jak rybka...
maleństwo większe o conajmniej 1,5 do 2-óch tygodni, czyli tak 35/36 tc...
wszystko w porządku... wszystkie narządy są prawidłowe, łożysko i wody i pepowina prawidłowe... i orientacyjna waga: 2350 g...
JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA
|
Ale szok tak pod koniec ciąży takie wieści. Super że się cieszysz
Ja jednak wolę żeby Franek został Frankiem
Cytat:
Napisane przez waniliaania2009
tak rosnie normalnie ma juz ponad 2500. Co do porodu to nie wiem czy sn czy cc. Chyba wolalabym juz cc jak mi zrobia w 36 tyg (dzis zaczynam 37). Ale malego mam juz w kanale rodnym, rozwarcie 2 cm czyli idealne warunki do porodu SN. No zobaczymy co powiedza. Zaraz jedziemy do szpitala.
Trzuymajcie kciuki bo bardzo sie boje!!!
|
Waniliaana trzymam mocno kciuku. wszytko będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez naked21
witajcie o poranku
Dziewczyny czy możliwe jest wcześniejsze sączenie wód ale przed odejściem czopa?? Wczoraj leżę na łóżku i czuję że coś mi leci... sprawdzam czy to czasem nie upławy, które swoją ilość też ostatnio zwiększyły a to normalnie woda  i tak parę minut delikatnie leciało. Dziś już nie
Ale by było fajnie już rodzic... 
|
Myślę że jest to możliwe bo wiem tez że niektóre z nas nie zauważa tego czopa. Więc jak coś to mykaj do szpitala 
A mnie się nic nie chce. Byle do 17-stej zaczynam Sr kończe o 1-stej A jutro bardzo wcześnie rano do rodziców O 14-stej pogrzeb i pewnei zostaniemy do soboty u rodziców bo już do porodu na nie pojadę bo będę się bała że tam uodzę a badzo nie chcę w tamtejszym szpitalu.
POMI trzymam mocno kciuku
|
|
|