Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 09:42   #2016
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

czesc

ladna pogoda dzisiaj, musze pranie malej wstawic i na spacerek wyjdziemy teraz bo nie wiadomo czy pogoda sie nie popsuje po poludniu

chociaz z moim ryjem to raczej powinnam w domu siedziec glupia zamiast isc do dermatologa to sama dedukuje i stwierdzilam ze to mam ta dermatoze-kupilam wczoraj hascovir i posmarowalam na noc a dzis skora czerwona i suchy wior-szczypie niesamowicie-posmarowalam kremem emolium normalnie nie mam kiedy isc do lekarza, dentysta sie klania, ginekolog a teraz dermatolog

stwierdzilam tez ze to mam z jakiegos jedzenie-odstawiam wiec narazie wszystkie fast foody i ostre przyprawy oraz nabial(wtedy tez lakarka kazala nie jesc tych rzeczy) moze nie wroci, bo napewno to nie z kosmetykow-caly czas te same uzywam

wczoraj uslyszalam od Werci slowko "mleko" i pokazala na drzwi ze mam isc zrobic
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Czeko, ja cie doskonale rozumiem , rowniez nie staram sie robic niczego na sile, np odzwyczajac od smoka, butelki itd. Na wszystko przyjdzie czas.
wlasnie Wercia dalej smoka ma , nie zabieram jej , ale w dzien staram sie nie dawac zreszta sie nie dopomina, jedynie do spania jej daje,albo jak marudna jest, butelka hmmmmm- tutaj kwestia lenistwa malej bo umie ladnie sama pic i trzymac butelke to przyjdzie do mnie da mi ja do reki i ja mam jej trzymac, a jak mowie zeby sama to odrazu rzuca i nie chce po czym podchodzi za kilka minut i bierze butle, zrobi pare lykow i znowu mi przynosi

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Coś się maluchom z tym spaniem poprzestawiało, a może już są takie mądre i sprytne

oj tak

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość

Czy Wy jeszcze dajecie wieczorne mleko? Zeby (dzieciom ) myjecie po nim czy przed nim?
ja daje a zabkow powiem szczerze jeszcze nie myjemy narazie oswajam mala ze szczoteczka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora