Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 18:37   #4139
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
A jeszcze do A6W pomiędzy powtórzeniami, czyli cyklami nie robimy przerw, a pomiędzy seriami możemy. Największa liczba serii to 3 i gośc tam tłumaczy, że jeśli nie mamy czasu na 3 naraz, to możemy 1 serię rano, drugą w południe, a trzecią wieczorem, choć najlepsze efekty przynosi, gdy robi się je na czczo po wstaniu z łózka.

Zwiększy się nasz poranny rytuał.
Wstajemy
Siku
Ważenie
A6W
Prysznic
Śniadonko i........ obowiązki
rumcia do mojego rytuału też musi wskoczyć A6W tylko czy mi się rano będzie chciało ???

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
2 razy na dzień po 1 tabletce. napisze do Ciebie za chwilke na priv bo nie za często teraz zaglądam na to forum. Już na III fazie jestem
Soniu poszło na priv

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Hej laski, jestem załamana...dziś ładnie jadę na proteinach a jutro ...idę do szpitala na wycięcie migdałów, czyli generalnie nici z jedzenia, potem jakieś kroplówki...z cukrem czyli glukozą, potem urodziny...na zawsze zostane opasłą świnią
chciałam tylko napisać że sobie grabisz oj kochana !!!!!!
mobilizacja i powrót !!!!

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Tak, chcę nadal zostać z Wami, ale wy po tych 3 tygodniach już pewnie taak schudniecie że zostanę sama sama jak opasły palec
Kochana ja zaczekam na Ciebie bo mam dużo do zrzucenia więc nie marudź będę tu czatować aż wrócisz
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora