2010-08-25, 18:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez rumcia1
A jeszcze do A6W pomiędzy powtórzeniami, czyli cyklami nie robimy przerw, a pomiędzy seriami możemy. Największa liczba serii to 3 i gośc tam tłumaczy, że jeśli nie mamy czasu na 3 naraz, to możemy 1 serię rano, drugą w południe, a trzecią wieczorem, choć najlepsze efekty przynosi, gdy robi się je na czczo po wstaniu z łózka.
Zwiększy się nasz poranny rytuał. 
Wstajemy
Siku
Ważenie
A6W
Prysznic
Śniadonko i........ obowiązki
|
rumcia do mojego rytuału też musi wskoczyć A6W tylko czy mi się rano będzie chciało ???
Cytat:
Napisane przez sonia26
2 razy na dzień po 1 tabletce. napisze do Ciebie za chwilke na priv bo nie za często teraz zaglądam na to forum. Już na III fazie jestem 
|
Soniu poszło na priv 
Cytat:
Napisane przez Sparta
Hej laski, jestem załamana...dziś ładnie jadę na proteinach a jutro ... idę do szpitala na wycięcie migdałów, czyli generalnie nici z jedzenia, potem jakieś kroplówki...z cukrem czyli glukozą, potem urodziny...na zawsze zostane opasłą świnią 
|
chciałam tylko napisać że sobie grabisz oj kochana !!!!!!
mobilizacja i powrót !!!!
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Sparta
Tak, chcę nadal zostać z Wami, ale wy po tych 3 tygodniach już pewnie taak schudniecie że zostanę sama  sama jak opasły palec
|
Kochana ja zaczekam na Ciebie bo mam dużo do zrzucenia więc nie marudź będę tu czatować aż wrócisz
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości [*] .. dzieli nas już tylko czas ...
|
|
|