2006-06-25, 19:25
|
|
Przyczajenie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
hello duzo firmówek i nie tylko zapraszam !!!!
witam po długim czasie mam pare ciuszków na wymianke
WSZYSTKIE CIUSZKI SZUKAĆ STR 1
a to czego poszukuje !!
SZUKAM PILNIE JAKIS ELEGANCKICH BUCIKÓW DO KUKNI WIECZOROWEJ W BRAZIE ALBO W CZERNI ROZMIAR (MAŁE ) 35 NA NISKIM OBCACIE TAK DO 6 CM I Z DŁUGIMI CIENKIMI NOSKAMI ODDDAM DUZO !!!!!! ZA NIE !!!!!!!! ORAZ BIELIZNY (NOWEJ ) ROZMIAR 75 B LUB 75 C
torebeczki,,, tuniki,,, fajne bluzeczki,,, kosmetyki(dobre),,,, perfumy lub wody toaletowe ,, dziewczyny szukam koszulek ,,t-shirtów ,, bluz ze smiesznymi mordkami np zaby,,, snoopi ,,, itp jak cos macie ładujcie fotki !!!! pozdrawiam asia
pilnie szukam klatki bardzo duzej z głebokim korytkiem dla kruliczka długosc ok 100-120 cm (fajnie by było gdyby klateczka była z plastiku a góra tylko z krateczki (materiałek to pleksa ) ale moze byc równiez zwykła tylko duza !!! duzooooo za nia dammmm pozdrawiam asia
nowa dokładka na stronie 3 dokładka z 27.06.2006 zapraszam
1) Bojówki biodrówki ONLY z hawajskimi kwiatami z cekinów używane spodnie renomowanej firmy ONLY. Spodnie są w stanie bdb. Zostały przez mnie przyozdobione cekinowymi kwiatami w stylu hawajskim )). To tylko dodaje im uroku )) Ponadto własnoręcznie zostały przyszyte szlufki...ale zostało to zrobione profesjonalnie )) Rozmiar spodni z metki to 36. Podaję dodatkowe wymiary. Niski pas: 2*39 cm Szerokość w biodrach: 2*52 cm Długość spodni: 106 cm Stan: 20 cm spodnie w rzeczywistosci sa duzo ładniejesze )) stan idealny leci do jakabrz
2) buciki puma del mundo buckiki były uzywane sporadycznie kupiłam je za 215 zł ( stan oceiam na dobry + buciki sa zadbane w w dwóch miejscach popekały ale tego n ie widac chyba ze sie ktos dobrze przejzy rozm.36
Edytowane przez pchelka10.05
Czas edycji: 2006-09-21 o 18:58
|
|
|