Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 23:39   #1414
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Teraz nagle się okazuje, że w ogóle moim zdaniem wszystkie kobiety są złe... no masakra. Leczcie się.
A ja myślałem, że zasady dobrego wychowania są wszystkim doskonale znane, ale jak czytam to forum to mam coraz gorszą opinię o kobietach.
Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Takie jest życie - masz prawo mówić wszystko, ale wiąże się to z pewnymi konsekwencjami - od braku zgody, poprzez rękoczyny, do pozwów sądowych. Warto też pamiętać o podstawach kultury osobistej, której - jak już wielokrotnie mówiłem - zabrakło wielu kobietom w tej dyskusji.
Prawo do wyrażania opinni zmienia więc niewiele.
Najlepsze jest to, że o kulturze osobistej i wychowaniu mówi coś, co mówi do interlokutorów "leczcie się".

Nudny jesteś, i tyle. I jestem pewna, że najzwyczajniej w świecie masz małego, i jesteś samotny. Kobiety cię (tak, z małej litery) skrzywdziły. o czym zresztą świadczą Twoje wątki. Zdrowy, szczęśliwy i zaspokojony facet nie siedzi na babskim forum w wątku o rozmiarze penisa i robi nieco bardziej interesujące rzeczy w czwartek w nocy.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora