MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 20:03   #1381
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez born2create Pokaż wiadomość

A jeśli myślisz, że w temacie wielkości męskiego penisa może być dyskusja na poziomie to jesteś wielką optymistką, ale to nie które Panie ją zepsuły, choćby godHatesMeSoBad, nie ja.
Teraz już chyba nie ma sensu licytować się kto popsuł atmosferę, tylko spróbować podnieść poziom dyskusji z głębokiego rynsztoka.

Cytat:
Druga sprawą, jest to, że wybrałem samotność, od razu oznacza, że jestem beznadziejny, czy także mam małego penisa i w życiu nic nie osiągnąłem, baaaa nawet chodzę jeszcze do gimnazjum. Wy od razu przypisałyście to mi.
A Ty nam ku**stwo.

Cytat:
Może dobre jest właśnie to, że nie podałem Wam rozmiaru penisa, tak jak nie którzy tutaj, albo nie które dziewczyny chwaląc się rozmiarem przyrodzenia swojego kochanka. Czy to jest na miejscu? Czy o takich rzeczach trzeba pisać w miejscach publicznych? No bo przecież to forum takie jest. Ograniczenia ludzie do centymetrów. Podałem swoje IQ (które notabane jest zgodne z prawdą, ale pewnie większość, przyjęła to jako ściema), w sumie uważam, że nawet o tym nie ma co pisać, IQ, jak i rozmiar penisa to prywatna sprawa.
Jeżeli ktoś ma problem, chce o tym pogadać, a uważa za niestosowne/wstydzi się otworzyć na ten temat ust do kogoś, kogo zna, to pisze jako anonimowa osoba na forum. Praktyka uprawiana od lat.

Ograniczenia do centymetrów? Jeśli problem dotyczy centymetrów, to o centymetrach się dyskutuje - proste. Jeśliby dotyczył koloru, to by się dyskutowało o kolorze. Różne tematy są poruszane, te dotyczące rozmiarów pochwy też.

Cytat:
Popatrzcie, że największą chyba dyskusją na tym forum jest taka przyziemna, w gruncie rzeczy nic nie znacząca (dla większości przynajmniej) sprawa, ile czasu tracimy czytając to, wpisując się, a można by pisać na dużo ważniejsze i ambitniejsze tematy. To pokazuje jednak, moim zdaniem poziom ogółu społeczeństwa, to, że ludzie stają się co raz mniej skromni, normalni, ambitni, tak jakby ewolucja zaczęła się cofać, ludzkość wieczność nie będzie przecież istnieć i mam wrażenie, że właśnie jesteśmy do jej zagłady jest bliżej niż dalej.
Oj nie, nie jest to największa dyskusja

Nikt Ci nie broni pisać o ważniejszych dla Ciebie sprawach. My piszemy o tym, co w danej chwili nas nurtuje, a że akurat tutaj piszemy o penisach...trudno, co zrobić.

Z pogrubionym się zgadzam, natomiast nie wiem, czy to źle. Nadmiar ambicji też może doprowadzić do zagłady.

Pozdrawiam.
Stary 2010-08-23, 20:08   #1382
GodHatesUsAll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GodHatesUsAll Pokaż wiadomość
A jak mam zareagowac jak przylazi sfrustrowany facet i krzyczy , ze milosci nie ma sa tylko dziwki traktujace facetow instrumentalnie (/QUOTE]

Gdzie ja pisałem coś o miłości luz, przypisujesz mi rzeczy, których nie napisałem.[COLOR=Silver]
Jedyna co się dowiedziałem, to że dla nie których użytkowniczek miłość jest kija warta. Dosłownie i w przenośni
A czy ja fotki z pieknym przyrodzenie wklejajalam z dedykacja dla Ciebie ?
Byly one dedykowane dla Twojego alter ego albo drugiego trolla jak kto woli
GodHatesUsAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 20:18   #1383
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Zgadzam się, ale miałem na myśli pozytywne ambicje, a nie związane z kompleksem wielkości / niższości itd. bo jak wiadomo bywało przez to różnie.
Zgoda.

Natomiast z Twoich słów wynika, że patrzysz na świat, na ludzi, przez pryzmat tego, co piszą na forum. Trzeba wziąć pod uwagę, że piszą tutaj w większości przypadków osoby, które nie chcą/nie mają do kogo się zwrócić w realu, a nie mogą sobie poradzić samodzielnie z problemem, nie rozumieją go. Szukają wsparcia, sytuacji podobnych, wyjaśnienia. Niestety, czasami samo google nie pomaga, chce się pogadać z człowiekiem, nawet jeśli wirtualnym.

Uważam, że jeśli dziewczyna zastanawia się, martwi się problemami, jakie według jej wiedzy mogą wyniknąć ze skąpego rozmiaru przyrodzenia jej partnera, to lepiej żeby się wygadała o tym na forum, usłyszała parę słów ciepłych, trochę krytyki, trochę rzeczowych i mniej rzeczowych rad, niż żeby dusiła to w sobie i w pełnym stresie podchodziła do pierwszego razu z tym partnerem (odnoszę się do pierwszego posta w tym wątku). Wbrew pozorom są ludzie, którym takie "wypisanie się" pomaga. A że problem jest niekulturalny? Temu pisze o tym anonimowo, zamiast mówić partnerowi "słuchaj, martwię się, że jako że jesteś malutki, to ze mnie wypadniesz".

Forum to ekstremum, to miejsce, gdzie jest mnóstwo ludzi z problemami. Jest też dużo osób szczęśliwych w związkach, ale pragnących podzielić się doświadczeniem, służących dobrą radą. Dużo chodzi po tym łez padole ludzi, którym forum nie jest do szczęścia potrzebne.

Tak więc nie oceniajmy ogółu na podstawie pojedyńczych przypadków
Stary 2010-08-23, 20:55   #1384
GodHatesUsAll
Raczkowanie

Cytat:
godHatesMeSoBad proszę skończ już z tą 'teorią spiskową', nie mam alter ego tutaj, jestem tutaj sam jak w życiu, po prostu jeden. Szczerze nie bawiłbym się w takie rzeczy, choćby ze zwykłego lenistwa do rejestracji drugiego nick'a.
no co ja tutaj czasem mam przednia zabawe po prostu
i nie smieje sie z malych czesci ciala (sama jestem mała generalnie ) tylko z postawy niektorych bo ciezko przejsc obojetnie jezeli ktos nie mowie o Tobie nazywa kobiety dziwkami nie wiedzac o danych osobach nic.

no papa mam nadzieje , ze nie przyleci zaraz kolejny od interesownych dziwek :ziew:
GodHatesUsAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:03   #1385
elvegirl
po drugiej stronie szafy

i tym optymistycznym akcentem...
Stary 2010-08-24, 14:39   #1386
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wycinam dyskusję z trollem
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 18:57   #1387
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Halfdan Czarny replay Pokaż wiadomość
klon chama też ma bana
Halfdan Czarny? Tu się toczyła bezsensowna dyskusja z "born2create"

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-08-24 o 20:03
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 19:09   #1388
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Halfdan Czarny replay Pokaż wiadomość
klon - usuwam
AAAAAA WIESZ,ŻE KLONY TEŻ KASUJAĄ nie ma to jak błogosławiona cisza

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-08-24 o 20:03
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 20:47   #1389
Dopamine99
Zadomowienie

GodHatesUsAll

Cytat:
Cos sporo tych facetow czuje sie bezkarnych a szkoda.
Nie znam Cie moze tez nalezysz do cyckomaniakow z demotow a tutaj zgrywasz don kichota
,

I ponownie: To, że ktoś tak robi, nie oznacza, że jest to ok. Można ewentualnie czuć się bezkarnym, gdy wmieszasz się w tłum. Zasad dobrego wychowania to nie zmienia. Tyczy się to również internetu.

Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Nie widzę w tym nic głupiego.

Cytat:
Nie jest w porzadku i nie jest normalne , ale nawet dorosli faceci sie tak zachowuje rodem z podstawowki i jest to nagminne
No i co z tego? Przyjęłaś głupią tezę, że skoro niektórzy mężczyźni mogą się zachowywać chamsko, to kobiety też mogą. Dziwię się, że moje wypowiedzi nazywasz głupimi, a sama nie widzisz głupoty w powyższym cytacie. I jeszcze brniesz w zaparte

Cytat:
moze zacznij ich nawracac a nie biedne kobiety
A skąd niby wiesz, że ich nie 'nawracam' i co to ma wspólnego z tematem?

[QUOTE]Nie slyszalam kobiet , ktore w obecnosci innych ludzi glosno komentowaly meskie przyrodzenie , ale faceci moga sobie laski komentowac.[/QUOTE]

Pierwsze słyszę, że mogą - znowu głupia teza - 'skoro to robią, to znaczy, że mogą'. Nie. Skoro to robią, to znaczy, że uważają, że mogą i to się nazywa chamstwo. Tak jak w tym temacie

Cytat:
Co do wielkosci to mialam faceta z malym tak jest napisalam z MALYM , ale on nie mial z tym problemu potrafil sie do tego publicznie przyznac za co szczerze go podziwialam nie jego wina , ze natura go tak obdarzyla , za to zawsze wykorzystywal to co ma nie w 100 a w 120 % i to byla dla mnie oznaka meskosci i wyzbycia sie kompleksow .
Wyzbycie się kompleksów? Ja myślę, że raczej nie przejmował się chamskimi opiniami.

aptrp

Cytat:
Jednak czytając takie tematy ciężko nie myśleć, że jednak trochę kłamie. Tak, jak moje byłe, które nie wiedzieć czemu zawsze nagle odchodziły i zaraz nowego potem kogoś miały.
Generalnie z tego, co czytałem, to często problem braku przyjemności podczas stosunku u kobiet jest związany z podświadomym brakiem akceptacji partnera, a nie z faktu, że penis ma tyle i tyle długości.

GodHatesUsAll

Cytat:
dedykacja dla Dopamine pisze glupoty wiec musialam sobie ulzyc
W wyjątkowo głupi sposób w takim razie, ale cóż, argumenty jakie dobierasz świadczą o tym jakim jesteś człowiekiem.

Cytat:
Serio jest masa innych cech nie tylko fiut , ale jezeli ktos bedzie mi pisal , ze jestem zainteresowana tylko tym to bede mu z checia przytakiwac i wklejac fotki
Aha, czyli rzekomo napisałem Ci, że zwracasz uwagę tylko na penisa? Tylko ciekawe gdzie.

Nuova

Cytat:
W ogóle zauważyłyście, że piszą tutaj głównie faceci-single
Błąd, Kochanie.

Cytat:
którzy o kobietach nie mają zielonego pojęcia
Kolejne pudło.

Cytat:
którzy uważają płeć piękną za jakieś okrutne monstra.
Raczej rozczarowania są okrutne, bo zwykle robicie z siebie niewinne cnotki, dla których rzekomo miłość jest najważniejsza. Rzeczywistość często bywa inna.

Cytat:
Jakoś dojrzali faceci w fajnych związkach się takimi durnotami nie przejmują.
A pytałaś wszystkich 'dojrzałych facetów' o to? Pewnie tylko swojego.

elvegirl

Cytat:
Myślicie, że to jest jakaś zasada, że ci mniej obdarowani wiedzą, że muszą się wykazać większą inwencją twórczą, a ci z większymi rozmiarami uważają, że sam rozmiar do orgazmu powinien wystarczyć?
Przecież same tutaj rozpowszechniacie taką informację, że duży penis jest super i od razu, patrząc na takiego, macie na niego ochotę, więc o co pretensja do mężczyzn?

A ci z kompleksami małego członka? Ich oceniacie z góry jako złych kochanków, a później jesteście 'zdziwione' jak okazuje się, że taki jest dobry w łóżku. Później macie pretensje do mężczyzn, że mają kompleksy i są mało męscy. Co za hipokryzja.

I uprzedzając kolejne komentarze doskonale widzę, że niektóre dziewczyny tutaj piszą, że długi penis nie oznacza dobrego seksu, a krótki złego. Nie zmienia to faktu, że niektóre są 'przerażone' jak widzą małego członka, 'boją się, że nie będzie dobrze', a jak jest fajnie to są zdziwione. To oznacza, że same macie jakieś zabobonne przekonania na temat długości penisów (nie poparte doświadczeniem), a rzeczywistość was zadziwia, bo duży członek może sprawiać ból i może być beznadziejnie (wow! zdziwienie), albo z mniej hojnie obdarzonym przez naturę może być super (wow, zdziwienie!)

kwiatki z tego tematu:

Cytat:
dobrze że mój facet nie ma małego, bo o ile małego penisa bym zniosła to tak zakompleksionego faceta nie
przekonanie, że mały penis = kompleksy. Czy aby napewno?

Cytat:
zaczynam się obawiać o to czy dopasujemy się w łózku...natura nie obdarzyla go zbyt hojnie. A nawet dość skąpo
Następny kwiatek.

Cytat:
W kazdym razie liczy sie tez technika... Z takim problemem to najlepiej od tylu.
O, popatrz, przekonanie, że mały penis to problem. Nie wiem skąd wzięte, ale pewnie powiesz, że to nie z błędnie powtarzanych durnych przekonań przez kobiety, ale przez zakompleksionych mężczyzn. Jaaasne.

Cytat:
P.S. Jeśli się kochacie, to rozmiar penisa nie będzie stał na pierwszym miejscu, na pewno jakoś sobie poradzicie, głowa do góry i nie przejmuj się
Mały penis jest czymś, z czym, cytuję, "trzyma sobie jakoś radzić, ale głowa do góry, bo miłość wszystko przezwycięży".

Cytat:
O, jak miło, bo mój ex miał tylko 10 cm tak,wiem, jestem okrutna, ale mu sie nalezy
Następne - przekonanie, że mężczyźnie można dojechać komentarzami na temat jego małego członka. Skąd to wiadomo?

Cytat:
mały penis to kłopot...mmrr..lepsze duże rozmiary..18..19 ważne żeby był grubszy..
Przekonanie kryjące się pod tym - dobry seks jest zależny od rozmiaru. Więc wystarczy, że mężczyzna ma dużego i wszystko załatwione.

i tak dalej, i tak dalej. Wszystko to krzywdzące zarówno dla mężczyzn z małymi członkami (bo myślą, że coś z nimi nie w porządku, że nie mają szans na zaspokojenie kobiety i czasem nawet się nie starają, bo przyjmują odgórnie założenie, że będzie beznadziejnie) i dla tych z dużymi penisami (myślą, że duży penis wystarczy do dobrego seksu).

A teraz najlepszy kwiatek:

"Wypowiadanie się na temat tego, że penisów nie powinno się porównywać publicznie, bo to niekulturalne - oznacza, że ktoś ma kompleksy i pewnie ma małego"

I co trochę pojawiają się tutaj jakieś domorosłe psycholożki, które nigdy nie zobaczą tego, co mam w majtkach, ale posiadły tak wielkie umiejętności wróżenia z wypowiedzi, ze doskonale wiedzą co tam jest. Kajam się przed Waszymi umiejętnościami!

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2010-08-24 o 20:49
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 21:29   #1390
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
aptrp

Generalnie z tego, co czytałem, to często problem braku przyjemności podczas stosunku u kobiet jest związany z podświadomym brakiem akceptacji partnera, a nie z faktu, że penis ma tyle i tyle długości.
Co za bzdura. Orgazm to fakt kwestia trochę psychiki. Ale przyjemność z seksu to sprawa czysto fizyczno. Idąc za tym tropem to jak facet ma dużego a jego dziewczyna lubi duże to powinna w łóżku mdleć z rozkoszy mimo, że facet się nie stara.
I po raz kolejny dziewczyny mające facetów z małym sprzętem odczuwają przyjemność co oznacza że przyjemność nie wiążę się w żaden sposób z rozmiarem. kropka.

Z resztą co ma piernik do wiatraka? Facet nawet nie pisał, że jego dziewczynie jest źle w łóżku<?>Wręcz przeciwnie pisał że jego dziewczyna mu mówi że ona nie widzi różnicy.
(Ale to pewnie kolejna zła kobieta która zapewnia, że kocha i akceptuje a w myślach wytyka palcem i złośliwie chichocze?)

A no i ja akceptowałam mojego TŻa w pełni od początku. To jakim cudem przyjemność zaczęłam odczuwać dopiero po prawie roku? Bo ja myślałam, że się po prostu dograliśmy i nauczyłam się odczuwać przyjemność w czym bardzo pomógł mi TŻ. (doprecyzujmy -TŻ nie penis TŻa)

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
AAAAAA WIESZ,ŻE KLONY TEŻ KASUJAĄ nie ma to jak błogosławiona cisza
I powiedziałaś hop za wcześnie

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:49
Stary 2010-08-25, 01:13   #1391
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Co za bzdura. Orgazm to fakt kwestia trochę psychiki.
Właśnie bardzo duży wpływ na to ma psychika. Ta 'bzdura' to zdanie seksuologa i jak podejrzewam nie jestes wystarczająco wyedukowana w tej dziedzinie, żeby to oceniać.

Cytat:
Ale przyjemność z seksu to sprawa czysto fizyczno.
Dla niektórych może i tak

Cytat:
dziewczyna lubi duże to powinna w łóżku mdleć z rozkoszy mimo, że facet się nie stara.
Jak facet się nie stara, to niech ona się postara

Cytat:
Ale to pewnie kolejna zła kobieta która zapewnia, że kocha i akceptuje a w myślach wytyka palcem i złośliwie chichocze?
Przemknęła mi taka myśl przez głowę, że może tak być. Ale to chyba przez lekturę tego tematu, bo normalnie bym na to nie wpadł.

Cytat:
To jakim cudem przyjemność zaczęłam odczuwać dopiero po prawie roku?
Świadome mówienie, że się akceptuje, a podświadomosć, to dwie odrębne kwestie. Ponownie - to nie moje zdanie. Dyskutuj na ten temat z seksuologami.
Stary 2010-08-25, 10:49   #1392
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie bardzo duży wpływ na to ma psychika. Ta 'bzdura' to zdanie seksuologa i jak podejrzewam nie jestes wystarczająco wyedukowana w tej dziedzinie, żeby to oceniać.

Nie pisałeś o orgazmie a o przyjemności

Jak facet się nie stara, to niech ona się postara

Oboje mają się starać. Ani kobieta ani facet jeśli chcą oboje odczuwać i dawać przyjemność w łóżku nie może sobie odpuszczać, bo to zwykły egoizm. Po tym jednym zdaniu widać co nieco o Tobie i Twoim podejściu..odechciało mi się dyskusji z takim facetem..

Przemknęła mi taka myśl przez głowę, że może tak być. Ale to chyba przez lekturę tego tematu, bo normalnie bym na to nie wpadł.

Mnie nie przemknęła bo ja nie okłamuję swojego TŻa i nie widzę potrzeby kłamania przez tą kobietę swojemu. Zaufanie i szczerość w związku są ważne, i tylko właśnie zakompleksieni faceci będą wątpić w słowo kobiety To działa na zasadzie, że obojętnie ile razy facet powie swojej kobiecie, że jest śliczna i zgrabna ona i tak będzie myśleć ,że ma gruby tyłek i on pewnie też to widzi tylko udaje

Świadome mówienie, że się akceptuje, a podświadomosć, to dwie odrębne kwestie. Ponownie - to nie moje zdanie. Dyskutuj na ten temat z seksuologami.
Był moim pierwszym, nie mam żadnego porównania, kocham go szalenie i długo się upewniałam czy to ten właściwy, jego penis wydał mi się idealny w swoim rozmiarze już od początku. Jestem przekonana, że akceptowałam go w pełni świadomie i podświadomie. Ale tez byłam świadoma faktu, że przyjemność może przyjść od razu ale nie musi i musimy wspólnie jej się nauczyć
I nie świadome mówienie a świadome czucie tego faktu

Stary 2010-08-25, 13:46   #1393
TmargoT
Zakorzenienie

Dopamine99 -wiesz.nie byłoby nic złego z małym rozmiarze,gdyby nie fakt,że mężczyźni o malutkich "ptaszkach" są często zakompleksienie do granic możliwości.można było się przekonać po wpisie chłopaczka,ktory wyrzuca kobietę za drzwi.kompleksy te przekładają się na życie codzienne i to przeszkadza partnerom.założe się,że 90 % kobiet nawet nie zauważyłaby rozmiarow penisa,gdyby potrafił je zaspokoić ,a tak on płacze nad swoim losem zamiast wziąć się w garść i udowodnić,że rozmiar nie jest ważny.
Stary 2010-08-25, 17:03   #1394
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Nie pisałeś o orgazmie a o przyjemności
Pisałem o jednym i o drugim.

Cytat:
Oboje mają się starać.
Przecież dopiero co to facet miał się starać, tak?

Cytat:
Po tym jednym zdaniu widać co nieco o Tobie i Twoim podejściu..
Nie widzę w nim nic złego. Wiem, że może Cię boleć to, że mam wymagania w stosunku do kobiet i nic mnie nie obchodzą ich wymagania - w końcu zazwyczaj to kobiety tak robią, a nie mężczyźni. Więc to takie trochę odwrócenie ról, ale spokojnie, to ostatnio bardzo modne, a ja idę z duchem czasu.

Cytat:
Zaufanie i szczerość w związku są ważne, i tylko właśnie zakompleksieni faceci będą wątpić w słowo kobiety
Nieprawda. Dość rozpowszechnione jest na przykład udawanie orgazmu przez kobiety, dlatego mężczyźni mogą nie mieć kompleksów i nadal nie wierzyć w to, że ich kobietom jest z nimi dobrze. Kobiety często kłamią, żeby ich mężczyźni dobrze się czuli, i to samo robią mężczyźni.

Cytat:
To działa na zasadzie, że obojętnie ile razy facet powie swojej kobiecie, że jest śliczna i zgrabna ona i tak będzie myśleć ,że ma gruby tyłek i on pewnie też to widzi tylko udaje
No jak mężczyzna zmierzył sobie penisa i wyszło mu 10 cm, wszedł w internet i zobaczył, że jest mocno poniżej przeciętnej, później poczytał takie tematy jak ten, gdzie pisze się nawet takie teksty w stylu 'krótki penis to kalectwo', to wiesz... wcale się nie dziwię, że może swojej dziewczynie nie wierzyć. I wcale nie musi to wynikać z "kompleksów".

Może to wynikać właśnie z powielanego mitu, że mały penis jest be, a duży jest cacy. Ale jak zwykle - seksuologowie swoje, a pospólstwo swoje.

Cytat:
Jestem przekonana, że akceptowałam go w pełni świadomie i podświadomie.
To fajnie, ale nadal uważam, że można sobie świadomie sądzić, że się kogoś akceptuje, podczas gdy podświadomość nie akceptuje.

Cytat:
założe się,że 90 % kobiet nawet nie zauważyłaby rozmiarow penisa,gdyby potrafił je zaspokoić ,a tak on płacze nad swoim losem zamiast wziąć się w garść i udowodnić,że rozmiar nie jest ważny.
Może spotkał na swojej drodze kilka idiotek, które mu wmówiły, że jest beznadziejny. Niestety - kompleksy nie biorą się znikąd. Ale oczywiście, zgadzam się z Tobą, to wszystko wina mężczyzny. Generalnie kobiety zawsze są super, a mężczyźni? Lepiej nie gadać. Yes, Master.
Stary 2010-08-25, 18:17   #1395
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

Przecież dopiero co to facet miał się starać, tak?

Nie tylko facet. Chodzi mi o podejście że jak facet ma dużego to wiadomo że dziewczynie będzie dobrze i nie musi się starać. Wtedy dziewczyna się może starać ale jedna osoba w łóżku nie odwali "roboty" za dwie.

Nie widzę w nim nic złego. Wiem, że może Cię boleć to, że mam wymagania w stosunku do kobiet i nic mnie nie obchodzą ich wymagania - w końcu zazwyczaj to kobiety tak robią, a nie mężczyźni. Więc to takie trochę odwrócenie ról, ale spokojnie, to ostatnio bardzo modne, a ja idę z duchem czasu.

Na tym zakończę dyskusję z Tobą bo nie ma ona sensu. Jesteś egoistą .Przy taki podejściu problemy z kobietami czy bycie samemu raczej nikogo nie zdziwią. A jeśli jesteś w związku, głęboko współczuję Twojej dziewczynie takiego szowinisty za "TŻa".

Nieprawda. Dość rozpowszechnione jest na przykład udawanie orgazmu przez kobiety, dlatego mężczyźni mogą nie mieć kompleksów i nadal nie wierzyć w to, że ich kobietom jest z nimi dobrze. Kobiety często kłamią, żeby ich mężczyźni dobrze się czuli, i to samo robią mężczyźni.

Dość rozpowszechnione? Biedni faceci których dziewczyny udają. I biedne te dziewczyny bo nigdy tego orgazmu nie odczują.. Gadasz totalne bzdury. Ja osobiście nie znam żadnej która by udawała, na forum spotkałam się z dwiema które udawały i teraz tego żałują reszta nie udaje. Najwyraźniej ludzie jednak cenią szczerość i dążenie do orgazmu i satysfakcji obojga partnerów zamiast stagnacji, frustracji seksualnej i kłamstwa w związku.

To fajnie, ale nadal uważam, że można sobie świadomie sądzić, że się kogoś akceptuje, podczas gdy podświadomość nie akceptuje.

Jasne bo na siłę musisz wmówić każdej kobiecie że jest taka jak Ci to pasuje do wymyślonego obrazka.

Może spotkał na swojej drodze kilka idiotek, które mu wmówiły, że jest beznadziejny. Niestety - kompleksy nie biorą się znikąd. Ale oczywiście, zgadzam się z Tobą, to wszystko wina mężczyzny. Generalnie kobiety zawsze są super, a mężczyźni? Lepiej nie gadać. Yes, Master.
A może naoglądał się za dużo porno na których faceci mają jak największe penisy? Raczej wcześniej widział masę pornosów zanim usłyszał od jakiejkolwiek dziewczyny cokolwiek o sobie

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2010-08-25 o 18:19
Stary 2010-08-25, 18:31   #1396
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Irisfeal - to nie ma sensu...
Stary 2010-08-25, 18:36   #1397
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
A może naoglądał się za dużo porno na których faceci mają jak największe penisy? Raczej wcześniej widział masę pornosów zanim usłyszał od jakiejkolwiek dziewczyny cokolwiek o sobie

i tym pozytywnym akcentem znikam z tego watku
Stary 2010-08-25, 20:24   #1398
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
Na tym zakończę dyskusję z Tobą bo nie ma ona sensu. Jesteś egoistą .Przy taki podejściu problemy z kobietami czy bycie samemu raczej nikogo nie zdziwią. A jeśli jesteś w związku, głęboko współczuję Twojej dziewczynie takiego szowinisty za "TŻa".
Nie, Kochanie. Ja jestem wyzwolonym facetem. Nic mnie nie obchodzi, że dziewczyna ma kompleksy, że trzeba jej pomóc, że siebie nie akceptuje, bo ma małe piersi, że nie jest gotowa na seks, że trzeba jej mówić jaka jest ładna albo wręcz przeciwnie - że mam się niby o kogoś 'starać', lub ścigać z kimś innym na wielkości penisów, lub szybkosc uprawiania seksu. Jestem wolny i mam sobie prawo być jaki chcę.

A tak na serio, to jaja sobie robię, bo mnie te 'starania' i te wszystkie szablony dotyczące tego jak powinien zachowywać się mężczyzna i jakie dokładnie powinien mieć wymiary - śmieszą. Kojarzą mi się z totalnym brakiem naturalności w zwykłym cieszeniu się drugą osobą i byciem z nią - taką jaka jest. Bez presji, braku akceptacji i wygórowanych oczekiwań co do zwykłych ludzi, którzy są różnych rozmiarów, mają za duże nosy, za krótkie nogi, mają kompleksy, ciężkie dni, chorują, starzeją się i generalnie - nie zawsze są idealni. Dla mnie to przerost myślenia i fantazji - nad rzeczywistością. Może za dużo internetu?

Szkoda tylko, że coraz bardziej oddala się to od dbania o uczucia drugiej osoby i o to żeby było jej dobrze.

Cytat:
Dość rozpowszechnione? Biedni faceci których dziewczyny udają.
Nie oceniam kto jest biedny, stwierdzam fakt oszukiwania. Kobiety zawsze są piękne, a mężczyźni zawsze sprawni seksualnie, nie wiesz o tym?

Cytat:
Jasne bo na siłę musisz wmówić każdej kobiecie że jest taka jak Ci to pasuje do wymyślonego obrazka.
Nie, najwyraźniej więcej wiem o podświadomości niż Ty.

Cytat:
A może naoglądał się za dużo porno na których faceci mają jak największe penisy?
Widocznie kobiety też je oglądają, skoro po rozmiarze penisa rozpoznają jaki będzie seks.
Stary 2010-08-25, 20:33   #1399
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Irisfeal - to nie ma sensu...
Jakiś Don Kichot się we mnie odezwał^^ Ale pobiłam go po głowię kopią i zwiał. Skończyłam z tą dyskusją Ale czemu by nie kontynuować dyskusji dawnej?hm? Nie odpowiedział mi nikt na moje pytanie a potem zostało skasowane bo się gdzieś zawieruszyło między trollami
To może dalej poprowadzimy normalną rozmowę w kobiecym gronie?

Cytat:

i tym pozytywnym akcentem znikam z tego watku
Mam nadzieję że jak zajrzysz następnym razem to się trolle pochowają może na okres zimowy zasną czy coś

Stary 2010-08-25, 20:57   #1400
TmargoT
Zakorzenienie

miałam zniknąc,ale aż mnie trzebie ,żeby to dopisać,bo powiało szowinizmem ...
Cytat:
Nie, Kochanie. Ja jestem wyzwolonym facetem. Nic mnie nie obchodzi, że dziewczyna ma kompleksy, że trzeba jej pomóc, że siebie nie akceptuje, bo ma małe piersi, że nie jest gotowa na seks, że trzeba jej mówić jaka jest ładna albo wręcz przeciwnie - że mam się niby o kogoś 'starać', lub ścigać z kimś innym na wielkości penisów, lub szybkosc uprawiania seksu. Jestem wolny i mam sobie prawo być jaki chcę.
więc pozwól nam KOBIETOM BYĆ WOLNE I MÓWIĆ CO NAM SIĘ PODOBA.
nie podobają nam się malutkie ptaszki?MÓWMY O TYM
nie podoba nam się krótki sex?-MÓWMY O TYM
brak orgazmu? MÓWMY O TYM
GŁOŚNO, NA FORUM .NIECH KAŻDY/KAŻDA WIE CO MOŻE OCZEKIWAC OD ZYCIA I CZEGO OD PARTNERA.NIE ZAMYKAJAMY NIEWIEDZY W KLATKACH,NIECH KAZDY WIE,ŻE MOŻE CZEGOŚ OCZEKIWAC .
SKOŃCZYŁY SIĘ CZASY NASZYCH BABĆ,GDZIE ORGAZM BYŁ CZYMŚ BAJKOWYM,A SEX SŁUŻYŁ ZAPOSKAJANIU "PANA MĘŻA " I PŁODZENIU DZIECI.
SEX MA BYĆ PRZYJEMNOŚCI DLA OBOGJA PARTNERÓW

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-08-25 o 21:01
Stary 2010-08-25, 21:05   #1401
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

GŁOŚNO, NA FORUM .NIECH KAŻDY/KAŻDA WIE CO MOŻE OCZEKIWAC OD ZYCIA I CZEGO OD PARTNERA.NIE ZAMYKAJAMY NIEWIEDZY W KLATKACH,NIECH KAZDY WIE,ŻE MOŻE CZEGOŚ OCZEKIWAC .
SKOŃCZYŁY SIĘ CZASY NASZYCH BABĆ,GDZIE ORGAZM BYŁ CZYMŚ BAJKOWYM,A SEX SŁUŻYŁ ZAPOSKAJANIU "PANA MĘŻA " I PŁODZENIU DZIECI.

Dziękuję! Że to napisałaś bo sama się ledwo powstrzymałam
Piękne podsumowanie tematu Aż mi się łezka zakręciła

Stary 2010-08-25, 22:10   #1402
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:

Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:16   #1403
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Irisfeal - przegapiłam pytanie, wybacz

TmargoT - pięknie, aż się wzruszyłam
Stary 2010-08-25, 22:43   #1404
Irisfeal
Wtajemniczenie

Elvegirl ja się ani trochę nie dziwię sama o nim w pewnym momencie zapomniałam i szukałam go 2 strony trolli wcześniej xD
Ale myślę, że ani Dopamine ani żaden inny bojowniczo nastawiony facet nam już przeszkadzać nie będzie

Stary 2010-08-25, 22:52   #1405
skorupka88
Raczkowanie

sorry,ale myslalam ze to forum dla kobiet i ze mozemy napisac wszystko co nam na sercu lezy,a jesli wam facetom nie pasuje co tu opisujemy stworzcie wlasne forum!!!!!!!! jesli tak strasznie obrazamy was i wasze penisy:/nikt nie kaze wam tego pisac,to forum nalezy do NAS
elvegirl usmialam sie z Twojego podpisu hehe
Stary 2010-08-25, 23:16   #1406
aptrp
Rozeznanie

Dlaczego Dopamine jest trollem? Wydaje mi się, że prowadzi dość sensowną polemikę wykorzystując wiele cytatów i przykładów z wątku.
Widziałem tu wypowiedzi osób, które były o wiele bardziej trollowate (bo nic nie wnosiły,powtarzały się itepe itede), a nikt ich o to nie oskarżał...

Cytat:
Napisane przez Dopamine99
Może to wynikać właśnie z powielanego mitu, że mały penis jest be, a duży jest cacy. Ale jak zwykle - seksuologowie swoje, a pospólstwo swoje.
No ale jak to jest. Skoro seksuolodzy mówią, że rozmiar nie ma znaczenia, a kobiety mówią, że ma - to kobiety się mylą? Chyba nie, prawda?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 23:23   #1407
skorupka88
Raczkowanie

Panowie nie wpadajcie w kompleksy kazdy penisek da nam rade

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

znaczy sie przyjemnosc oczywiscie
Stary 2010-08-25, 23:36   #1408
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Dlaczego Dopamine jest trollem? Wydaje mi się, że prowadzi dość sensowną polemikę wykorzystując wiele cytatów i przykładów z wątku.
Widziałem tu wypowiedzi osób, które były o wiele bardziej trollowate (bo nic nie wnosiły,powtarzały się itepe itede), a nikt ich o to nie oskarżał...

No ale jak to jest. Skoro seksuolodzy mówią, że rozmiar nie ma znaczenia, a kobiety mówią, że ma - to kobiety się mylą? Chyba nie, prawda?
Zwróć uwagę na jego wszystkie posty. Typowy Krzykacz uczepiony własnych poglądów, głuchy na wszelkie argumenty, odpowiadający wybiórczo na argumenty Wizażanek (te które są dla niego wygodne i na które ma odpowiedź mnóstwo rozsądnych argumentów jest przez niego pomijanych ) w każdym poście pisze to samo tylko innymi słowami itp. Dlatego się znudziłysmy po tych paru stronach i dyskusja się skończyła

Stary 2010-08-26, 00:16   #1409
Dopamine99
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle nie załapałaś wypowiedzi, na którą odpowiedziałaś... Bo ja zaznaczyłem, że to, co napisałem to lekka prowokacja. Dałas się złapać.

Poza tym rozwaliło mnie to "mówienie głośno na forum". Doprawdy, równouprawnienie i szczerość pełną gębą.

Cytat:
sorry,ale myslalam ze to forum dla kobiet i ze mozemy napisac wszystko co nam na sercu lezy,a jesli wam facetom nie pasuje co tu opisujemy stworzcie wlasne forum!!!!!!!! jesli tak strasznie obrazamy was i wasze penisy:/nikt nie kaze wam tego pisac,to forum nalezy do NAS
Nie bardzo rozumiem szum wokół tego wszystkiego. Czyżbyście miały jakieś kompleksy? Ja napisałem, że uważam, że PUBLICZNE porównywanie swoich partnerów, ośmieszanie ich - uważam za chamskie i nie w porządku. Zaraz później rzuciło się na mnie stado pseudopsycholożek które zarzuciły mi, że mam kompleksy. To odbijałem piłeczkę.

Teraz nagle się okazuje, że w ogóle moim zdaniem wszystkie kobiety są złe... no masakra. Leczcie się.

A ja myślałem, że zasady dobrego wychowania są wszystkim doskonale znane, ale jak czytam to forum to mam coraz gorszą opinię o kobietach. Dobrze że 'na żywo' nie wszystkie jesteście takie szczere, bo bym chyba został gejem.

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2010-08-26 o 00:18
Stary 2010-08-26, 14:20   #1410
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle nie załapałaś wypowiedzi, na którą odpowiedziałaś... Bo ja zaznaczyłem, że to, co napisałem to lekka prowokacja. Dałas się złapać.

.
być może ,chociaż to nie żadna prowokacja,bo już dawno chciałeś to powiedziec...
a ja?

najpierw próbowałam powiedziec to w dyplomatyczny sposób,nie zrozumiałeś to trudno teraz już wiesz,chcemy prawa do wyrazania swoich opini,a jesli ktoś przez to cierpi to trudno.
w życiu jest tak,że jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości