Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 09:57   #4759
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez cellaris Pokaż wiadomość
Oj i tu się nie zgodzę, skoro ktoś zdecydował się na dany zawód to powinien przyjąć na siebie wszystkie jego plusy i minusy. Jeśli lekarzowi nie chce się być pod ciągłym telefonem i być do dyspozycji pacjentów, którzy i tak płacą mu za wizyty prywatne to mógł zostać internistą, albo wogóle wybrać inny zawód. Naked nie krytykuję tu oczywiście twojej decyzji, ja tylko wkurzam się, że poniekąd jakbyś/my została zmuszona/e do tego. Nie chcesz się męczyć to płać......
masz prawo
No ja akurat rozumiem że ginekolog po skończeniu dyżuru może chceć mieć swoje życie np. rodzinne, a nie że siedzi 24 h przy telefonie i czeka aż któraś z jego pacjentek zacznie rodzić Ale mniejsza z tym.
Ja się zdecydowałam na taką pomoc, bo:
- i tak juz władowałam w tą ciążę kupe kasy
- opieka u nas jest podobno na wysokim poziomie, rzadko która płaci, a nie spotkałam się z negatywnymi opiniami, jednak boję się trafić na jakąś zołzę w złym humorze, nie chcę ryzykować
- koszt jak dla mnie nie jest zaporowy biorąc pod uwagę komfort psychiczny który odczuwam już teraz

Zobaczymy jak to wyjdzie, ale poważnie biorę tę możliwość pod uwagę I nie ma co analizować czy jest to ok czy nie i na temat moralności takich praktyk.

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
A zapomnialam sie pochwalic

Korzytajac z ostatnich dni "wolnosci" przypomnialo mi sie ze na gwiazdke 2009 dostalam od mojego meża VOUCHER- WYJATKOWY PREZENT na kotry składa sie degustacja czeklady dla dwójga w Wedlowskiej Pijalni czekolady

Umowilam nas na poniedziałek na 19:00 ... ale sie ciesze

jedz jedz, może choć troszke podtuczysz te swoje przezgrabne kończyny bo to nie fair tak wyglądać w ciąży