2010-08-27, 11:24
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
BORDOWA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !
Cytat:
Napisane przez MisQa
heh...byłam w domu.... chcialam wziac kilka rzeczy i zobaczyc czy chociaz kotu jesc dal.... oczywiscie wczoraj ciag dalszy imprezki w domu byl..... ale troche spodziewalam sie tego....
i juz dzis kawaler z niego, bez obraczki do pracy poszedl, wiec dla mnie juz naprawde wszystko jasne teraz
|
No to faktycznie potwierdza że dobrze zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez aaannnnnnaaa
Ja właśnie zastanawiam się -płacić za położną czy nie 
Z jednej strony jak wiele z Was uważam to za łapówę, z drugiej strach każe mi zadzwonić i sie jednak umówić..a z jeszcze innej wiem, że sama będę wtedy potęgować zjawisko, które jest nagminne w naszej służbie zdrowia i które zawsze krytykowałam..a teraz co..?
Cała rodzina puka się w głowę i karmi historiami z horroru o tych, co nie zapłaciły 
Już czasem sobie myslę, że może lepiej jeśli bedę mieć to cc- oszczędzę sobie dylematów..
|
Mi zastanawiając sie nad położna chodziło mi tylko o ludzkie traktowanie i to, żeby mnie nie traktowano wtedy jak śmiecia i przez jakies zaniedbanie nic sie nie stalo z moją córeczka. Na mojego lekarza nie moge liczyc i myślałam że będę spokojniejsza przez to że ktos zrobi wszystko by moja córeczka wyszła cała i zdrowa ( nie chodzi mi o głaskanie czy wycieranie potu ) Pozatym chciałam mieć do kogo zadzwonić jak nie będę pewna czy powinnam jechac do szpitala - "czy to już to" a jak juz pisałam do lekarza nie zadzwonię.
Ale jednak zdecydowałam że damy rade i bez tego . Paweł najwyżej będzie robił położnym afere w razie W
Tiffo dzis robię od rana pierogi wg twojego przepisu - potwierdzam super jest
|
|
|