Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-27, 16:32   #2893
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
hej,

czy do neurologa trzeba skierowanie jak się chce na nfz, czy chodzicie prywatnie? mojemu drży nóżka przy jedzeniu, może by sprawdził (usg główki było w szpitalu, jak miał spowolnione odruchy przy żółtaczce)
nie wiem, ja ide prywatnie, bo terminy sa koszmarne u nas ja chce juz bo boje sie nadmiernego napiecia miesniowego, bo malapodnosi bardzo wysoko glowke i opiera sie na rekach i w ogole jest silna i wole skontrolowac ja czy wszystko ok. 3 wrzesnia mamy wizyte
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

nie jem nic, co zawiera mleko, jaja zaraz sie zwaze
tez juz przestalam jest te produkty, najgorzej z chlebem , ale pocieszajacy jest fakt, ze szybciej schudne
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
anuszka-mam nadzieje, ze uda Ci sie dostac dzis do lekarza. Mierzylas Idze goraczke?\
tak przegladam na all te ubranka do chrztu i niestety nie widze nic, co by mnie zachwycilo dla dziewczynki. Dla chlopcow jest pelno jakichs fajnych garniturkow, a dla dziewczynek tylko jakies beznadziejne sukienki ze swiecacego materialu...
dokladnie same wsiowe falbanki i blyszczace tiule czy co tam z czego oni to robia

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Dzisiaj okazało się,że bebilon 1 jest towarem deficytowym u mnie w mieście.Zjechałam pół miasta żeby kupić i już myślałam,że mała bez mleka w końcu zostanie,bo nigdzie nie było.W dodatku spóźniłam się na promocję pampersów w rossmannie.Była do wczoraj Na szczęście wpadłam na pomysł żeby zajrzeć do niedużej taniej drogerii i kupilismy tam za 45zł zamiast za 55zł jak kosztują np.w tesco.

a Ty nie karmisz juz swoim mlekiem? Czy mieszanie karmisz?
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

Przyszlam sie pochwalic fotkami z wesela (aniaa pytalas chyba nawet
przeslicznie wygladalas i super suknia!!!

A ja sie wam musze pochwalic a raczej moja core! Maja zrobila drugiego kupsztala!!!!!! Od razu inne dziecko!!!! i znow nie wiem czy moja dieta czy bebilon comfort czy po prostu
Dobra znikam na zakupy a tz przejmuje mala czas relaxu dla mnie miedzy polkami sklepowymi

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora