2010-08-27, 19:47
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
BŁYSKAWICZNIE - sukienka w panterkę
WYMIENIONE !!!
Mam już jedną szafę na wizażu, ale ponieważ będę ją zamykała za kilka dni, to tej kiecki nie chciałam tam dokładać, szczególnie, że zależy mi na szybkiej wymianie, aby uniknąć konieczności wystawienia jej na all - z tego względu chętnie rozpatrzę wszelkie propozycję - a za co się wymienię ?
*rurki bershka / stradi albo jakieś inne ciekawe w rozmiarze 32-34
*wszelkie cieplejsze rzeczy typu sweterki rozpinane, z bufkami XXS-S
*jakieś ładnie szpilki, takie bardziej na jesień, długość wkładki 24,5cm
*z takich drobniejrzych rzeczy to czarnej rajstopy w serduszka albo kropeczki, ładna pudrowa chusta pod szyję, łańcuch z pereł, duże pierścionki, chętnie takie z różą z modeliny etc...
Ogólnie interesuje mnie coś 'większego', ponieważ nie oddam sukienki za jakąś drobną rzecz, ewentualnie biorę pod uwagę jej wymianę na kilka rzeczy.
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Sukienka w panterkę od Miss Selfridge, tutaj zamieszczam link do strony z sukienkami dla cenowego porównania klik wykonana z tkaniny którą można określić jako cienki jeans, dość elastyczny.
Z przodu posiada ozdobny żabot, z tyłu zapinana na długi zip, składa się jakby z 2 warstw, jednej obcisłej oraz drugiej, nałożonej na to, ozdobnej, ładnie odstającej falbany. Kolor dokladnie taki jak na tym zdjęciu katalogowym - ostatnim. Z metki to rozmiar 44, ale jest on z pewnością mocno zawyżony, określiłabym go jako 38-40, z tego względu podaję wymiary. Uprzedzam jednak, że ponieważ nie mam na kim zrobić zdjęcia, to wymiary takie jak biodra oraz szerokość w pasie podawałam bardzo intuicyjnie, nie kierowałabym się nimi w 100% bo po pierwsze materiał się bardzo ładnie dopasowuje, a po drugie, to taki fason, że u jednej biodra wypadną troszkę wyżej, a u innej niżej etc....mimo wszystko orientacyjnie zaznaczam na zdjęciu co i jak - to chyba już wszystko, ale w razie wątpliwości, pytajcie
Załącznik 3365929
Załącznik 3365930
Załącznik 3365931
Załącznik 3365932
Załącznik 3365933
Załącznik 3365934
Załącznik 3365935
Załącznik 3365936
Edytowane przez czarna_kiecka
Czas edycji: 2010-09-01 o 10:13
|
|