|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
maj Torebki MIZENSA dużo bizuteriimożna pisać : ) ZASADY 1. rzeczy opisuję dokładnie, ale raczej nie robię zdjęć na sobie, ponieważ większości ubrań pozbywam się ze względu na to, że są za duże/za małe i robienie zdjęć w rzeczach, które na mnie nie pasują, mija się z celem 2. wysyłam rzeczy dobrze zabezpieczone, w kopertach bąbelkowych -czasami wykorzystuję koperty, które wcześniej otrzymałam, oczywiście dokładnie zakrywam ewentualne adresy etc...także nie przeszkadza mi, jeśli od Ciebie także dostanę paczkę w użytej kopercie, pod warunkiem, że dobrze ją zabezpieczysz. 3. zdecydowanie PREFERUJĘ DUŻE WYMIANY, ze względu na spore koszty wysyłki nie wymieniam się za jakieś drobne rzeczy, jak najbardziej mogę się też wymienić OSOBIŚCIE WE WROCŁAWIU 4. jeśli otrzymam rzecz niezgodną z opisem odmieniam się - na Twój koszt
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2015-05-22 o 21:16 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: maj Torebki MIZENSA dużo bizuterii
* Jasna torebka ze złotymi elementami, stan bdb, lekko przybrudzona od spodu ale wyczyszczę przed wysyłką. Pasek nie jest regulowany, można go odpiąć. Torebka nie jest typowo biała, raczej lekko beżowa.
DSCN4161.jpg DSCN4163.jpg DSCN4165.jpg DSCN4167.jpg DSCN4168.jpg DSCN4169.jpg DSCN4170.jpg
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
* Mizensa Bonnie, stan db, posiada otarcia na rączce, myślę że jesli zamaluje się je czymś w podobnym kolorze, to nie będą się w ogóle rzucały w oczy oprócz tego ma normalne ślady użytkowania, lekkie otarcie z jednej strony, wszystko ukazane na zdjęciach. Bardzo pojemna, kolor to taki pudrowy róż wpadający w beż.
mizensa-bonnie.jpg DSCN4175.jpg DSCN4178.jpg DSCN4181.jpg DSCN4177.jpg DSCN4179.jpg DSCN4180.jpg
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
* Mizensa Jacky, mieści A4 poziomo, bardzo pakowna, sporo kieszonek w środku, stan db+, wokół zapięcia zaczęła odchodzić skóra, ukazane na zdjęciu, malutkie otarcia na dnie. Regulowany i odpinany zamek. Bardzo dobra jakościowo, na pewno jeszcze komuś posłuzy, Posiada 2 komory, jedna zapinana na zamek, druga na metalowe zapięcie.
jacky.jpg DSCN4184.jpg DSCN4185.jpg DSCN4186.jpg DSCN4187.jpg DSCN4188.jpg DSCN4189.jpg
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
* Czarna torba Bellugio, stan bdb-, rączki lekko pękają, ale przy takiej fakturze w ogóle tego nie widać, brakuje jednego haczyka przy zamku, wszystko ukazane na zdjęciach. Mieści A4 pionowo.
DSCN4195.jpg DSCN4191.jpg DSCN4193.jpg DSCN4194.jpg
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
* Czarna torba z ćwiekami A4, mieści miękkie A4, sztywne na styk, brakuje kilku ćwieków ale nie ma po tym śladu, pasek regulowany, torba wykonana z grubego materiału.
SAM_9204.jpg
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
* Bardzo duża torba Lantadeli Paris, świetnie wykonana, posiada z boku kokardę, bardzo pakowna, stan bdb, posiada lekkie otarcia na rączkach, ale nie rzucają się w oczy.
DSCN4199.jpg DSCN4196.jpg DSCN4200.jpg DSCN4201.jpg
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
* Torebka listonoszka Adidas, bdb stan, w środku dodatkowa komora, logowana z obu stron, kupiona w sklepie także 100% pewności, że jest oryginalna.
SAM_9199.jpg SAM_9203.jpg SAM_9201.jpg SAM_9202.jpg
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Bizuteria, większość zakupiona w różnych sieciówkach, o szczegóły proszę pytać.
Zestaw bransoletka + naszyjnik z Mohito, ostatnie zdjęcie DSCN4203.jpg DSCN4204.jpg DSCN4205.jpg DSCN4206.jpg DSCN4207.jpg DSCN4208.jpg DSCN4209.jpg DSCN4210.jpg DSCN4211.jpg
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za: Jasna torebka ze złotymi elementami?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=814572 |
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
To możemy się wymienić
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=814572 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.