Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
Napisane przez kalka
Ja mam nosidełko jakieś używane za pare groszy, ale obie go nie lubimy  . Nie wiem czemu, ale dla mnie nie jest wygodne i mała też się wierci i nie chce "wisieć"  Pomyślałam, zę może za tanie i nie wygodne, ale koleżanka kupiła za prawie 500 zł i młoda tez się krzywiła.
Ja tez już po. Czyli masz 18 i 2 karciane???? Ja podobnie i też nie na ósmą  . A ja nawet przed ciążą wolałam iść rano, nawet na 7:10 w szkole średniej (tylko wtedy uczniowie przychodzili w 30% frekwencji  ) a potem mieć "wolne" popołudnie. Wolne jak nie miałam nic do poprawy, do przygotownia, skanowania itd 
|
Ja to też nie przepadam za tym nosidełkiem i planuję go wystawić na allegro. Skorzystałam z niego chyba 3 razy...
Ja mam 22(czyli cały etat)+3 godz=25 godz (nie po 45 min, a zegarowe, tak jest w zerówce)
Cytat:
Napisane przez fleurdelacour
szkoda ze nie lubi, moze sie musi przyzwyczaic?
tez wybralam uzywke. na ebayu. tylko wersje 2go. dalam 35 funtow czyli niecale 200zl. nowe ogladalam w Pl to byly za 350. Liwii sie podoba szczegolnie jak plecy nosidelka sa zawiniete tak ze ma swobode patrzenia. za chusta nie przepadala, a tu mila niespodzianka. teraz ja troche po domu nosze, bo na rekach mi za ciezko. mam nadzieje , ze przy dluzszej podrozy jak bede leciec do Pl to jej sie nie znudzi
swoja droga zastanawia mnie czemu ona takie drogie. to chyba kwestia tego, ze sa dobrze wyprofilowane i maja duzy udźwig
|
Też mnie dziwi, czemu te nosidełka takie drogie... nie wiem, czy to nie chodzi o firmę 
Chyba Miłoszek się nie przyzwyczaji do nosidłą, bo i ja go nie lubie-synek jest mega ciężki, a mój kręgosłup tego nie lubi 
Cieszę się, że synek lubi spacerówkę. I tak właśnie spacerujemy 
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Czy wasze dzieci też miały taki okres, że pluły? Luiza od 3 dni robi takie brrrr ze śliną i pieni się, jakby wściekliznę miała 
|
Tak 
ale mi ta faza nie przeszkadzała, prukałam razem z synkiem, a on miał wtedy duużą radochę 
Cytat:
Napisane przez Sensuel
Do chrzcin mam już kupioną sukienkę dla Dennisa  ,wstążkę,body i rajstopki + buciki.Czapeczki tylko nie mam  .Dla siebie też kupiłam co nie co  .
Od 1.09 pewnie zniknę znowu,bo musze chatę doprowadzić do porządku bo goście 10.09 przyjeżdżają na Chrzciny.
|
Powodzenia na chrzcinach. Ja czekam na zdjęcia od fotografa.
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Madziulka83
|
Fajny kojec wydaje się duży.
Chyba w ten poniedziałek przyszedł mi kojec, który wylicytowałam na allegro 100*100. Też można go zapakować w taką mała torbę, jak ten co kupiliście. Tylko my mamy kolorowe boki-na każdym boku inne zwierzątko.
Miłoszek, jak zobaczył, jak go rozpakowujemy od razu zaczał się cieszyć, jakby wiedział, że to dla niego 
No i muszę powiedzieć, że UWIELBIA ten kojec. Kręci się w nim we wszystkie strony. W łóżeczku zawsze się przyblokował w szerz, a tutaj robi takie piruety, że 
Myślę, że był to bardzo dobry zakup 
Cytat:
Napisane przez gosbaj
No ja juz po Radzie, cale szczescie byla krotka bo potem bylo jakies szkolenie dla "wybrancow" i mnie w tym gronei nie bylo wiec o 10 sie juz zerwalam  fajnei bylo tak zobaczyc wszystkich po takim czasie, oczywiscie wszyscy sie wypytywali o malego
Mam 18h +2h dodatkowe  no i tylko raz mam na 8 a tak to na 11 badz 10. mogloby sie wydawac ze fajnie i jeszcze w tamtym roku bym sie z tego cieszyla ale teraz nie. i tak wstaje z malym o 6 wiec moglabym isc na 8 do roboty to przynajmniej bym szybciej konczyla. ale i tak nie jest zle bo najpozniej koncze o 13:30
No i musze chodzic do pracy juz do samego rozpoczecia. caly czas jakies rady albo praca w zespolach tak wiec od 9do 12 mnie nie ma 
|
Ja też już po 
Miałąm dzisiaj
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
Cytat:
Napisane przez gosbaj
A ja bylam znowu w pracy ale jzu wrocilam, okazalo sie ze moglam wogole nie jechac bo dzis pracuja ludzie ktorzy zostali wyznaczeni do jakis zadan typu zrobienie dekoracji, gazetki itp. a ze mnie do nieczego nei wyznaczyli to sie zmylam szybko zanim ktos zmieni zdanie  
|
A mnie ominęły w tym roku te atrakcje 
Nie musiałam chodzić
Cytat:
Napisane przez pola25
okazało się,że dyr.da mi pół etetu więc od 1 wracam do pracy.wczoraj byłam na RP, dostałam fajne klasy, mam nadzieję,że będzie mi się dobrze pracowało 
|

Cytat:
Napisane przez fleurdelacour
ja znam pare sposobow ale tylko teoretycznie, bo w praktyce jestem za miekka, zeby je zastosowac
na pocieszenie moja corcia ma juz prawie 8 miesiecy i wczoraj budzila sie 8 razy
kurcze, Liwia od paru dni tak ladnie staje, a jak chcemy jej strzelic foto to bęc. wiec wklejam rozmazane zdjecie bo akurat przy robieniu juz sie osuwala
|

A nasz synek, to chyba z genami odziedziczył spanie, bo śpi od 3 mies. Ale my z mężem to śpiochy, więc może i on się w nas wdał 
Cytat:
Napisane przez Madziulka83
Jestesmy juz prawie spakowani. Czekamy jeszcze na meza i pojedziemy. Mial wrocic o 16, a pieron wie kiedy znwou bedzie....
Wiec sie zegnamy i milego weekendu zyczymy 
|
Udanego wypadu
|