|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Hej dziewczyny
![]() Mój Bąku obudził się dzisiaj w świetnym nastroju, na szczęście... Już się nie dam wrobić w szczepienie na rano, jak mamy na 15 - 15.30 to ona do wieczora nie zdąży mieć poszczepiennego doła... Następne mamy dopiero 25 stycznia... xmila ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2102 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
![]() ![]() A pokaz linka do kojca i do chodzika??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia na Radzie!!! Zawsze sie nudzilam na tym jak mops hehe |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
x-mila ![]() Aldii ![]() Pysiamn ![]() Madziulka ![]() ![]() U nas nocka ok, mimo przebijajacego zabka ![]() ![]() ![]() Sebus pełza po całym pokoju, mam na podlodze podgrzewacz i wyszlam sobie do toalety, a on do niego przypełzał i przewrócił i woda sie wylała...cały był do przebrania ![]() ![]() U nas pogoda ładna, jak sie obudzi idziemy na spacerek ![]() Miłego dnia!
#2104 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Która to mi zazdrościła grzecznego dziecka ![]() ![]() Wczoraj podałam młodej zupkę marchewka z ryżem, jadła aż się jej uszy trzęsły ![]()
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
Zebcia hehe wlasnie mialam Ci sie pytac, ze narzekasz, ze malo pospal, a tu napisalas 290 minut!!!
![]() xmila ![]() ![]() pysia ![]() ![]() Szymek jak jestesmy na spacerku to jak pojawia sie cien wozka i nasz to strasznie sie wpatruje i jeszcze strasznie lubi jak sloneczko przez zaluzje swieci na podlodze. Zasuwa do tego jak maly samochodzik ![]() Kamyk dobrze, ze z Paulinka lepiej ![]() castilia ![]() ![]() ![]() A linki do kojca: http://cgi.ebay.at/Babybett-Laufstal...gs_Reisebetten i do chodzika: http://cgi.ebay.at/Baby-Gehfrei-Karo...=Lernspielzeug W przypadku kojca to jest akurat sofort-kaufen, ale sa tez licytacje. Wystarczy w wyszukiwarke wpisac laufstall. blonde_hair kojec i chodzik takie jak wyzej (linki), ale jak przyjda to na zywo pstrykne foty ![]() Dzis sie Szymkowi przestawilo i ju o 1 obudzil sie i zjadl cale mleczko, azs ie zdziwilam. A potem o 6, z tym ze nie zasnal od razu po 1 ![]() ![]() Oooo i wmiedzyczasie wyszlo slonko, a nie zapowiadalo sie....
#2106 |
Zadomowienie
|
No ja juz po Radzie, cale szczescie byla krotka bo potem bylo jakies szkolenie dla "wybrancow" i mnie w tym gronei nie bylo wiec o 10 sie juz zerwalam
![]() ![]() Mam 18h +2h dodatkowe ![]() ![]() No i musze chodzic do pracy juz do samego rozpoczecia. caly czas jakies rady albo praca w zespolach tak wiec od 9do 12 mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Kurcze ale Krzysiowi sie spanie wlaczylo. spi juz 3h
![]() ![]() ![]() no ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Kancia tak 18 i 2 karciane, jeszcze musze wymyslec co z nimi zrobic. bo pewnie te kolka co byly w zeszlym roku to zostana a ja w tamtym roku nie zdazylam miec tej 1h. no wlasnie mam 2 razy na 10:45 ![]() No a jeszcze mam prywatna szkole 3 razy w tyg wiec dlatego wolalabym konczyc wczesnie zeby wczesnie tam jechac a tak to bede te 3 razy w tyg wracac do domu ok 16-17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Mamuski z Warszawy cos dla was - http://www.multiexpo.pl/start/targi-moje-dziecko
"Jeszcze do piątku do godziny 18 do odbioru w Akademi LennyLamb wejściówki na targi" |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
gosbaj to chyba do kalki było
![]() bylismy na rehabiitacji dzis ![]() ![]() pani rehabilitantka go pochwaliła bo zrobił bardzo duze postępy ![]() teraz w domu mamy cwiczyć podpór do raczkowania ale ja juz wczesniej to robiłam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Kancia super! Oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez wybralam uzywke. na ebayu. tylko wersje 2go. dalam 35 funtow czyli niecale 200zl. nowe ogladalam w Pl to byly za 350. Liwii sie podoba szczegolnie jak plecy nosidelka sa zawiniete tak ze ma swobode patrzenia. za chusta nie przepadala, a tu mila niespodzianka. teraz ja troche po domu nosze, bo na rekach mi za ciezko. mam nadzieje , ze przy dluzszej podrozy jak bede leciec do Pl to jej sie nie znudzi swoja droga zastanawia mnie czemu ona takie drogie. to chyba kwestia tego, ze sa dobrze wyprofilowane i maja duzy udźwig
![]() |
#2114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dzisiaj z nudów ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Kancia
![]() Dziewczyny jestem wsciekła!!!!! Prosze o pomoc te które nosza okulary ![]() Otóz 2 tyg temu niewiem jakim cudem odkleiła mi sie oprawka od szkla...a ze lubie te okulary poszlam do optyka(dodam, ze w UK), ze tu sa temp ludzie to wiedziałam, ale ze az tak to nie ![]() zaniosłam te okulary do optyka, babka mowi, ze onio na miejscu nie robia ze musza wyslac, ok, nie zmartwiłam sie, bo mam jeszcze inne okulary...czekałam tydzien..nic zero odezwu...poszłam, pytam, to mówi, ze jeszcze im nie przyslali...dzis do mnie zadzwonila babka i poszlam...o mało zawału nie dostałam jak zobaczylam moje okulary ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mam pytanie- czy da sie dokupic oprawki do szkieł? Bo szkła zawsze robia pod konkretny model oprawek. Szkoda mi tych szkieł, bo one sa z fotochromem i nie były tanie ![]() Jessu jestem tak zla, ze sie w d...ugryze ![]() ![]() ![]() Co za tempaki ![]() ![]() ![]()
#2116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rozumiem Twój ból kochana....faktycznie pracują tam jakieś tempaki ![]() jak można w ogole taka naprawę uznać za fachową i oddać klientowi zniszczone okulary... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam takie dobre szkła...i drogie te okulary były ![]() Bede próbowac wszystkiego...
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-08-26 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
blonde trzeba było łosiom nie zapłacić
![]() ![]() ja zawsze robie okulary w tym samym miejscu własnie w razie jakiejś "przygody" dzięki za oklaski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ona mi gadał, ze mam sobie markerem zamalowac, albo lakierem do paznokci ![]() ![]() Ja tez zazwyczaj naprawiam okulary tam gdzie kupuje, ale pokusilo mnie, zeby je miec juz( a ona mi mówiła, ze w 2 dni zrobia- czekałam 9 dni roboczych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ach normalnie mam dola dzis ![]() Dobra nie smece ![]() Sebus dzisiaj był kapany szybciej niz zwykle, bo strasznie marudził ![]() Musialam dac mu czopka i po kapieli zaraz usnał ![]() ![]() Przebija mu sie dolna jedynka ![]() ![]() Juz ma pierwszego zabka ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-08-26 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
A co tu dzis tak cicho....
![]() ![]() ![]() Kancia ![]() ![]() olivia ![]() blonde_ hair no co za matoly ![]() ![]() ![]() ![]() Szymek juz trzeci dzien z kolei konczy swoje spanie w dzien o 15 i potem dopiero zasypia po kapieli, czyli po 20. A tak marudzi, ze szok. Widze, ze ma napuchniete dziaselka u gory, wiec ida kolejne zabki ![]() Ide zaraz do lazienki, depilacja, a potem malowanie pazurkow ![]() ![]()
#2122 |
Zakorzenienie
|
Madziulka miłego pobytu
![]() Blonde masakra...ale ja bym zamalowała czymś...jak radzi Kancia |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Madziulka, szerokiej drogi i udanego pobytu ![]() U nas dzisiaj też dzień marudkowy, ale mniejszy niż wczoraj. Czy wasze dzieci też miały taki okres, że pluły? Luiza od 3 dni robi takie brrrr ze śliną i pieni się, jakby wściekliznę miała ![]()
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez i nadal tak jest ![]() Madziulka miłej podrózy i udanego weekendu ![]() Zebra niewiem, narazie jestem za bardzo zla na te oprawki, zeby cos przy nich kombinowac ![]()
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Bydgoszczanka Piotruś nawet łapie mnie paszczą i robi brr plując mi w ręke np. i słychać takie pierdzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Czyli kolejna umiejętność za nami
![]()
#2127 |
Wtajemniczenie
|
Cześć mamuśki
![]() Nie było mnie trochę stron temu,ale mam klasyczny brak czasu na wizaż.Czasami jeszcze na smaczny zajrzę,a to wszystko.Obowiązki domowe + 2 dzieci to normalnie ciężka orka jak dla mnie.Czas dopiero wieczorem,ale z ręką na sercu nawet na maile jeszcze od kilku dni nie odpisałam znajomum ![]() U nas nic nowego.Dennis rośnie i tyje.Kupuję mu obiadki które wiem,że lubi i z jedzeniem na razie nie ma jakiś większych problemów.Poza tymzaczął tyłek podnościś na czworakach,ale nogi prostuje.Dzisiaj to zauważyłam ![]() Oskar....sra w gacie nadal,a raczej w pampersa.Byłam na spotkaniu wczoraj z pedagogiem także dowiedziałam się,że....Oskara uwagę znowu pochłonęło cos innego.Zaczął mówić więcej po duńsku (na urlopie od miesiąca jest jego opiekunka polska) ![]() ![]() I to włąśnie odciągnęło jego uwagę od kupy.Ale ta pedagog zagawarnotała mi (nie wiem jakim cudem),że za 2 miesiące nie będzie już problemu z kupą.Ja mam mu pampka zakładać i nie zauważać tego,że on robi w pampersa a nie na kibelek.Nie robić z tego jakiegoś hallo,nie krzyczeć itp.Zobaczymy co będzie się działo.Mam nadzieję,że ona wie co mówi,bo jak nie ![]() Do chrzcin mam już kupioną sukienkę dla Dennisa ![]() ![]() ![]() A to są linki do filmików z Dennisem ![]() Link do filmu nr.1 http://wyslijplik.pl/download.php?sid=7ng0MNRE Link do filmu nr. 2 http://wyslijplik.pl/download.php?sid=HSkFaqXE Od 1.09 pewnie zniknę znowu,bo musze chatę doprowadzić do porządku bo goście 10.09 przyjeżdżają na Chrzciny.
#2128 |
Zakorzenienie
|
Sensuel gratuluje umiejętności i powodzonka na chrzcinachh życze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
zebra, bydgoszczanka, blonde dzieki
![]() Szkoda, ze na tak krotko, ale zawsze to cos ![]() ![]() bydgoszczanka ojjj Szymek pluje i to jak ![]() ![]() ![]() sensuel ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.