Wątek
:
Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-08-28, 11:58
#
2185
gosbaj
Zadomowienie
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
Napisane przez
patinka_
mój Emi też tylko raz dostał słoiczek z kaszką manną...żadnych plam nie widziałam....a w ciągu tygodnia dałam mu z dwa razy okruszki chleba...a nawet kaszkę kus kus i żółtko z jajka-nawet nie wiem,czy to też gluten..on strasznie się teraz zazdrosny zrobił jak widzi,że ktoś je....oczywiście to wszystko dostał tylko na smaka, góra łącznie na raz z łyżeczkę od herbaty.,,,tylko żółtko dostał też w słoiku ale coś mu nie smakuje/;/
oj moj tez strasznie zazdrosny jak ktos je
az w gardle staje a on wtedy tak piszczy i sie rzuca, dlatego czesto cos dostaje. a ostatnio nawet czesto z nami je obiad. ostatnio w niedziele dostal ziemniaczka, marchewke z rosolu i troszke kurczaka gotowanego. tak sie cieszyl ze az mlaskal
a wczoraj dostal ziemniaczka i troszke buraczkow (oczywiscie nie przyprawionych ). albo jak jem jablko to mu lyzeczka skrobie. on taki zarloczek jest ze nawet jak dopiero co zje obiadek to i tak smakuje nasze rzeczy
a kasze manne dostaje do obiadku, zoltko co kilka dni no i daje mu biszkopty. zadnej reakcji nie ma wiec mysle ze jest ok z tym glutenem
najpierw pisalam o rzadkich kupach ale to widocznei bylo na zeby bo juz sa znowu takie jak byly
tylko ze zebow brak
a ja sie wlasnie szykuje bo o 14:30 idziemy na slub do znajomych. biora tylko cywilny i nic pozniej nie ma ale idziemy ze znajomymi do USC bo to nasz przyjaciel i cala paczka idziemy. Krzys jest juz oddany do moich rodzicow zebysmy sie spokojnie pzygotowali no i wolalam go tam nie brac.
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do gosbaj
Znajdź więcej postów gosbaj