Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:06   #900
wilcza jagoda
Raczkowanie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Wilcza też pod to podchodzi.Będzie dobra jak będziemy chciały dokończyć naszego żywota na ziemi i trzeba się będzie wspomóc (mam nadzieję,że dobrze pamiętam,że wilcza jagoda jest śmiertelnie trująca )

Oł jeeee
Dlatego wybrałam sobie taki nick... jagódka nie wygląda groźnie i jak jej ktoś nie będzie chciał chamsko pożreć, to spoko...
Ale jak ktoś się zanadto rozpędzi... to

Ja przed moją operacją ubawiłam grono lekarzy gdy powiedziałam,że te cudne tabletki, które dają na noc przed zabiegiem (na spanko i brak nerwów) to ja bym mogła codziennie, bo daja niezły odlot.
Powinna być kroplówka o nazwie "NAlewka Babuni"

Chyba "Żyłówka Babuni"

Może twoje serducho rwało się do jakiegoś przystojniaka?
Trzymać się staruchy.

Winogronko się spłoszyło?Wróóóóć.
Moje serducho bije dla mojego męża ale jak by mnie w tym momencie chociaż dotknął, to bym go chyba zabiła... tak mnie to napier...niczało...

Cytat:
Napisane przez leelou2010 Pokaż wiadomość
bry!
u mnie ok
tż śpi jeszcze, młodsza pociecha już dyżuruje
zaraz po kawę biegnę

no u mnie spokojnie..jutro wyjeżdża będzie mi smutno...
ale przyjedzie zaś...

witaj Winko!!
Wilcza do lekarza MARSZ!
mój znajomy tak przechodził zawał cholera no. nie ma żartów.. kardiolog na izbie przyjęć jak Cię zaboli znowu
no to jestem niebawem
wiem... wiem... no i chyba pójdę, bo się troche wystraszyłam...
a żeby było zbawniej... WALNĘŁO MI W KRZYŻU!!! No ja sie wykończę...

Dobrze, ze jest taki wątek... można swoje problemy geriatryczne wywalić na forum

No i trzymaj fason TŻ zakończy, co trzeba i będziecie razem, jak należy - mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
A ja mam pierwszą zupełnie wolną od niepamiętnych czasów sobotę przynajmniej do ok 17tej Śniadanie zaliczone, teraz chyba skuszę się na kawę (żeby stuknąć się z Wami na kawkowe "zdrówko" ) i zrobię dukanowy sernik, bo już za mną chodzi
Obstawiam za to, kiedy zacznie padać - nad domem całkiem fajna, szara chmura wisi... Jakiś taki jesienny nastrój się zaczyna, szkoda
No weźcie mnie nie załamujcie z tymi dietami i serniczkami... mi ostatnio waga wskoczyla +2 kg

Winogronek - padłam, jak zobaczyłam te psie uszy super!

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle

Edytowane przez wilcza jagoda
Czas edycji: 2010-08-28 o 14:37
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora