Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 13:40   #3291
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość
Znowu śnił mi się ex Codziennie teraz... I ex ex także Jeszcze brakuje Elve, która będzie ich z pałą goniła
Spoko spoko, na wszystko przyjdzie czas po zlocie

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Kurde, jak okresu nei bylo tak nie ma ;(( Brzusze troszke czuje jak przed okresem juz prawie tydzien i nic ( Bardzo sie juz boje, a dzis przeczytalam jakie sa objawy ciazy i ten bol brzucha tez wystepuje (
Kurde, to jest niemozliwe, nic sie nie wydarzylo... Kochalismy sie 3 razy, zawsze z zabezpieczeniem i nie bylo zadnych problemow Nic nam nie pekl itp... Przeciez nie moge byc wiatopylna! Nie moglo dojsc do zaplodnienia! Kurde!! Ja chce okres ;(( Dlaczego az tak bardzo mi sie spoznia?

Ostatnio bylam dosc przemeczona, intensywne wycieczki, praca na 6 rano... Najgorsze jest to ze nie wiem ile mi sie spoznia Nie chce zrobic testu bo nigdy nie robilam i chyba bym umarla na zawal

Moze pojde na rower i jak sie zmecze mocno to wtedy jakos go wywolam
Wina się napij alkohol rozrzedza krew, może przyspieszyć.

Mała, spokojnie, sama piszesz, że miałaś ostatnio tryb życia na głowie, będzie dobrze. Im więcej będziesz panikować, tym bardziej Ci się spóźni