Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-28, 10:58   #3271
monilkaa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Poszłam spać i tyle mnie ominęło!
Królowa, Elve, Malla i reszta, która się wymieniała, dawać mi tu linki na FB, czy gdzieś na prywatną! Ja też chcę!

Jak narazie mam Juniorkę, Martusię, Paulinkus i Kopamatakawa Chcę więcej!
Stary 2010-08-28, 11:04   #3272
Manja25
Rozeznanie

no właśnie też bym nie pogardziła nowymi znajomymi na FB bo widzę, że wczoraj ostra wymiana była
Stary 2010-08-28, 11:20   #3273
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
HEj dawno nic nie pisalam ale czytam systematycznie, wiele nowych osób, nie wiem czy ktoś mnie pamięta bo tyle się podziało widzę, zloty itp
U mnie w sumie nic nowego oprócz tego ze własnie kilkanascie minut temu napisał do mnie nieznajomy nr na gg patrze a to eks . po ponad 3 miesiącach milczenia i po tym jak jego ostatni sms brzmiał; nie pisz do mnie i zapomnij ze istniałem, ten kretyn pisze mi na gg:
ff 10:23:49
cześć
ff 10:27:18
widze ze nie odpiszesz ok
ff 10:27:46
pa

Nie odpisałam, wiedziałam że jak odpiszę -wdam się w dyskusje, zepsuje mi to nastrój , nie chcę wiedzieć co chciał,

Dziewczyny dobrze zrobiłam że nic nie odpisałam?

czy też mogłam odpisać i udawać jak to super u mnie. sama już nie wiem ...
Manja, bardzo dobrze.
Że super itd. mogłabyś odpisać, ale sama wspominasz, że nie chcesz się wkurzać i denerwować.

A co do niego - pewnie mu nie wychodzi podrywanie na nk i sobie przypomniał o Tobie.
No, chyba że zacznie się dobijać, kwiaty wysyłać, liściki pisać, błagać o przebaczenie, domagać się poważnej rozmowy - wtedy ostrożnie możemy przyjąć, że tęskni

Btw, Manja, Laguna, zastanawiałam się, co u Was i akurat wpadłyście Blanx za to już chyba na dobre wessało
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 11:22   #3274
OtTakaJa
Zakorzenienie

Czemu Wy dziewczynki wszystkie mieszkacie tak daaaaleko ode mnie?

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 11:43   #3275
monilkaa
Zakorzenienie

Elve-nienawidziłam kotów, ale Twój jest cudowny
Królowo- ha! właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam. Sam sex

OtTakaJa- jesteśmy wszystkie porozrzucane po całej Polsce
Stary 2010-08-28, 12:01   #3276
pureevil
Raczkowanie

Dzień dobry kobietki. Mogę się przyłączyć?
pureevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 12:08   #3277
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Manja, bardzo dobrze.
Że super itd. mogłabyś odpisać, ale sama wspominasz, że nie chcesz się wkurzać i denerwować.

A co do niego - pewnie mu nie wychodzi podrywanie na nk i sobie przypomniał o Tobie.
No, chyba że zacznie się dobijać, kwiaty wysyłać, liściki pisać, błagać o przebaczenie, domagać się poważnej rozmowy - wtedy ostrożnie możemy przyjąć, że tęskni

Btw, Manja, Laguna, zastanawiałam się, co u Was i akurat wpadłyście Blanx za to już chyba na dobre wessało
Obstawiam, że podrywanie na nk mu nie wychodzi poza tym zauważyłam, że ma opis ze smutną miną , oh ah jak mi przykro
nic nie odpisałam i jestem taka dumna czas jednak działa cuda .
Tez się zastanawiam co u Blanx i była jeszcze Agusia nie wiem czy ktoś Ją pamięta ale też chyba zapadła się ..
Monillka, Krolowa , Ot taka Ja ,- wysłałam już wam zapr.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 12:11   #3278
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pureevil Pokaż wiadomość
Witaj i opowiadaj.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 12:16   #3279
kopamatakawa
Rozeznanie

Dzień dobry Piękny dziś dzień mamy No i widzę, że dzisiaj snów o byłych nie było Mój tak jak nocą pisałam spłodził do mnie smsa. Nie odpisałam jak na razie
kopamatakawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 12:23   #3280
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Dzień dobry Piękny dziś dzień mamy No i widzę, że dzisiaj snów o byłych nie było Mój tak jak nocą pisałam spłodził do mnie smsa. Nie odpisałam jak na razie
Mi sie eks śnił... Że go błagałam o powrót, a on mi dał w twarz, no masakra, bokser głupi.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Tez się zastanawiam co u Blanx
Ja też.
Cytat:
...i była jeszcze Agusia nie wiem czy ktoś Ją pamięta ale też chyba zapadła się ..
Pisałam z nią prywatne, stwierdziła, że ten wątek jej nie pomaga, bo tylko przypomina o eks.

Cytat:
Monillka, Krolowa , Ot taka Ja ,- wysłałam już wam zapr.
Dodałam! Manja, a może Ty na spotkanie w Warszawie byś się pisała?
Stary 2010-08-28, 12:28   #3281
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Witaj, opowiedz nam swoją historię.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

[QUOTE=monilkaa;21691363]Mi sie eks śnił... Że go błagałam o powrót, a on mi dał w twarz, no masakra, bokser głupi.
Napisałaś to w taki cudowny sposób, że aż się uśmiałam
Stary 2010-08-28, 12:34   #3282
pureevil
Raczkowanie

Może kiedyś będę na siłach opowiedzieć Wam całą te historię. Dziś mijają 3 tygodnie od rozstania, nauczyłam się żyć bez Niego, moim głównym zajęciem nie jest już tylko płakanie w poduszkę i użalanie się nad sobą, jaka to jestem beznadziejna, że przez prawie 3 lata nie widział świata poza mną, a teraz przestał mnie kochać . Narazie czytam Wasze historie i widzę, że wspaniałe i silne z Was kobiety . Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej.
pureevil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 12:45   #3283
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Mi sie eks śnił... Że go błagałam o powrót, a on mi dał w twarz, no masakra, bokser głupi.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

ale masz sny, chociaż mi ostatnio też się śni- ale nie eks tylko eks eks

Dodałam! Manja, a może Ty na spotkanie w Warszawie byś się pisała?
Czytałam właśnie - ja odpadam bo mam akurat egzamina popr.,i to zaje... trudny i 350 km do wawy( ale z tego co widzę dziewczyny niektóre mają nawet po 400
ALE bawcie się dobrze

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Może kiedyś będę na siłach opowiedzieć Wam całą te historię. Dziś mijają 3 tygodnie od rozstania, nauczyłam się żyć bez Niego, moim głównym zajęciem nie jest już tylko płakanie w poduszkę i użalanie się nad sobą, jaka to jestem beznadziejna, że przez prawie 3 lata nie widział świata poza mną, a teraz przestał mnie kochać . Narazie czytam Wasze historie i widzę, że wspaniałe i silne z Was kobiety . Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej.
Też jesteś silna
Ja pamiętam, że po 3 tyg z łóżka nie chciałam wstać i znajomi zmuszali mnie żebym się zwlekła na zajęcia .
Stary 2010-08-28, 12:52   #3284
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Ty też jesteś silna, a 3 tygodnie to krótko... ja tak jak monilkaa po 3 tygodniach, to jeszcze w łóżku po ciemku siedziałam i ryczałam, a znajomi nawet nie siłę nie mogli mnie nigdzie wyciągnąć.
Stary 2010-08-28, 13:03   #3285
yellowbird
Rozeznanie

Manja - dobrze zrobiłaś. Jakiś czas temu wdałam się w dyskusję z EX'em i faktycznie zepsuło mi to humor... Przez następnie dni nie odpisywałam i dał sobie spokój. I przy okazji mnie również

Znowu śnił mi się ex Codziennie teraz... I ex ex także Jeszcze brakuje Elve, która będzie ich z pałą goniła

Wczorajszy wieczór był jak najbardziej udany. No i spotkałam w klubie tego nowego! Trochę pogadaliśmy, akurat stałam z koleżanką i tamta mi ciągle gadała, żebym się go trzymała, bo zaje**sty koleś Cóż, ja też byłam zadowolona Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił, naprawdę To na pewno będzie ciekawa znajomość

Byłam dziś na meczu, nie było Go dzięki Bogu... Za to siatkarze szepczą między sobą gapiąc się na mnie... Bardzo przyjemne uczucie... Pewnie gadają: " O, to ta psychiczna fanka ***ka... " Staram się nie zwracać na to uwagi, ale przez takie rzeczy wszystko wraca... Cała przeszłość... Jeszcze dziś przyszła mi taka myśl do głowy, że gdyby nie to i tamto, to razem byśmy siedzieli na tych trybunach... Blee, nie mogę nawet tak myśleć...
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:19   #3286
rafinka
Raczkowanie

Manja, dobrze zrobiłaś
Mój eks odezwał się jakieś 2 miesiące temu (5 miesięcy po zerwaniu), z jakimś wyznaniem (mailowo), ale nie wiem po kiego, bo spotykał się już wtedy z kimś. Więc go olałam, choć myślałam o tym jeszcze dłuuugo. Ale stwierdziłam, że jeśli mu zależy to jeszcze da o sobie znać, ale nie dał
Trochę żałowałam, że nie zareagowałam na ten jego zryw, ale sama nie wiem co by mi to pomogło.

Dziewczyny, a co to za zlot? Bo nie nadrobię tylu stron Ja raczej podczytuję, mało się udzielam, rady biorę sobie do serca, bo bardzo mądre kobieciny tu przesiadują

Aaaa jeszcze tydzień i urlop

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowbird Pokaż wiadomość

Byłam dziś na meczu, nie było Go dzięki Bogu... Za to siatkarze szepczą między sobą gapiąc się na mnie... Bardzo przyjemne uczucie... Pewnie gadają: " O, to ta psychiczna fanka ***ka... " Staram się nie zwracać na to uwagi, ale przez takie rzeczy wszystko wraca... Cała przeszłość... Jeszcze dziś przyszła mi taka myśl do głowy, że gdyby nie to i tamto, to razem byśmy siedzieli na tych trybunach... Blee, nie mogę nawet tak myśleć...
i mówią, że baby to plotkary
Stary 2010-08-28, 13:26   #3287
juniorka89
Wtajemniczenie

Zawlekłam dupkę na uczelnie i złożyłam papiery
Trzymać kciuki do 9 września żeby mnie przyjęli
btw to nienawidzę zdjęć u fotografa:P
Zawsze jakoś tak sztucznie wychodzę;/
I znowu zero blondu na zdjeciu...
Ja nie wiem co to za włosy
Witam nową wizażankę
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:28   #3288
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rafinka Pokaż wiadomość
Manja, dobrze zrobiłaś
Mój eks odezwał się jakieś 2 miesiące temu (5 miesięcy po zerwaniu), z jakimś wyznaniem (mailowo), ale nie wiem po kiego, bo spotykał się już wtedy z kimś. Więc go olałam, choć myślałam o tym jeszcze dłuuugo. Ale stwierdziłam, że jeśli mu zależy to jeszcze da o sobie znać, ale nie dał
Trochę żałowałam, że nie zareagowałam na ten jego zryw, ale sama nie wiem co by mi to pomogło.
U mnie odezwał się po pół roku ( a po 3 miesiącach zerwania całkowitego kontaktu). Nie wiem po co...., no chociaż przypuszczam, że chciał sprawdzić czy nadal jestem tak na jego skinienie, a ja już jakiś Jego gierek i złudnych nadzieii nie mam zamiaru ponownie przerabiać...
No i jasne że myślę czego ta kreatura chciała ale przecież cokolwiek by to nie było to właśnie NICZEGO już nie zmieni wiec lepiej olać i mieć satysfakcje

A o Zlocie tutaj przeczytać można
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=461537
Stary 2010-08-28, 13:37   #3289
kopamatakawa
Rozeznanie

A ja odpisze memu iksikowi na wczorajszego smska, bo ciekawi mnie ta gra. Na szczescie sie nie spinam na te smsy. W sumie juz bluzgalismy w nich na siebie, potem byla mala agresja, a teraz jego ciekawy sms, no i ten jego kolega. Nie wiem co to za gra ale pogram w nia poki mnie nie krzywdzi
Stary 2010-08-28, 13:37   #3290
mimimka
Zadomowienie

Kurde, jak okresu nei bylo tak nie ma ;(( Brzusze troszke czuje jak przed okresem juz prawie tydzien i nic ( Bardzo sie juz boje, a dzis przeczytalam jakie sa objawy ciazy i ten bol brzucha tez wystepuje (
Kurde, to jest niemozliwe, nic sie nie wydarzylo... Kochalismy sie 3 razy, zawsze z zabezpieczeniem i nie bylo zadnych problemow Nic nam nie pekl itp... Przeciez nie moge byc wiatopylna! Nie moglo dojsc do zaplodnienia! Kurde!! Ja chce okres ;(( Dlaczego az tak bardzo mi sie spoznia?

Ostatnio bylam dosc przemeczona, intensywne wycieczki, praca na 6 rano... Najgorsze jest to ze nie wiem ile mi sie spoznia Nie chce zrobic testu bo nigdy nie robilam i chyba bym umarla na zawal

Moze pojde na rower i jak sie zmecze mocno to wtedy jakos go wywolam

Dziwne to jest bo po odstawieniu tabletek mialam 2 razy okres regularny... Choc moze tez dlatego mi sie spoznia :/
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2010-08-28 o 13:38
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:40   #3291
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Znowu śnił mi się ex Codziennie teraz... I ex ex także Jeszcze brakuje Elve, która będzie ich z pałą goniła
Spoko spoko, na wszystko przyjdzie czas po zlocie

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Kurde, jak okresu nei bylo tak nie ma ;(( Brzusze troszke czuje jak przed okresem juz prawie tydzien i nic ( Bardzo sie juz boje, a dzis przeczytalam jakie sa objawy ciazy i ten bol brzucha tez wystepuje (
Kurde, to jest niemozliwe, nic sie nie wydarzylo... Kochalismy sie 3 razy, zawsze z zabezpieczeniem i nie bylo zadnych problemow Nic nam nie pekl itp... Przeciez nie moge byc wiatopylna! Nie moglo dojsc do zaplodnienia! Kurde!! Ja chce okres ;(( Dlaczego az tak bardzo mi sie spoznia?

Ostatnio bylam dosc przemeczona, intensywne wycieczki, praca na 6 rano... Najgorsze jest to ze nie wiem ile mi sie spoznia Nie chce zrobic testu bo nigdy nie robilam i chyba bym umarla na zawal

Moze pojde na rower i jak sie zmecze mocno to wtedy jakos go wywolam
Wina się napij alkohol rozrzedza krew, może przyspieszyć.

Mała, spokojnie, sama piszesz, że miałaś ostatnio tryb życia na głowie, będzie dobrze. Im więcej będziesz panikować, tym bardziej Ci się spóźni
Stary 2010-08-28, 13:41   #3292
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rafinka Pokaż wiadomość

i mówią, że baby to plotkary

Pfff... Baby też, jeszcze większe... W klubie były wczoraj także Jego koleżaneczki z osiedla, oczywiście udawały, że mnie nie znają, jak przechodziły obok mnie Ale obgadywania sobie nie darowały Zresztą, niech sobie gadają Na pewno zazdrościły mi cudownego wyglądu i świetnej zabawy
Stary 2010-08-28, 13:45   #3293
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Spoko spoko, na wszystko przyjdzie czas po zlocie

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Wina się napij alkohol rozrzedza krew, może przyspieszyć.

Mała, spokojnie, sama piszesz, że miałaś ostatnio tryb życia na głowie, będzie dobrze. Im więcej będziesz panikować, tym bardziej Ci się spóźni
No bo kurde, nigdy nie spoznil mi sie wiecej niz 4 dni i z reguly gdy przychodzilo to dzwine uczucie w brzuchu to niebawem dostawalam okres. I teraz mam takie schizy i mysle sobie a mze gdzies byla jakas malenka dziurenka Albo gdzies na gumce na wierzchniej stronie dostalo sie pare 'agentow' I jeszcze to ze wrozka mi mowila zebym uwazala.... Aaaaaaaaaaa!!

PS:Wina nie mam w domu? Jakies inne pomysly?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-28, 13:52   #3294
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mimimka - ja zawsze jak chciałam wywołać okres wcześniej, to kieliszek alkoholu i BARDZO ciepła kąpiel...pogrzeb w necie, wujek google prawdę Ci powie.

I przestań histeryzować

Swoją drogą jakbym miała tak schizować z powodu domniemanej ciąży, to by mi się nie chciało brać za seks - szklanka wody daje 100%
Stary 2010-08-28, 13:53   #3295
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
No bo kurde, nigdy nie spoznil mi sie wiecej niz 4 dni i z reguly gdy przychodzilo to dzwine uczucie w brzuchu to niebawem dostawalam okres. I teraz mam takie schizy i mysle sobie a mze gdzies byla jakas malenka dziurenka Albo gdzies na gumce na wierzchniej stronie dostalo sie pare 'agentow' I jeszcze to ze wrozka mi mowila zebym uwazala.... Aaaaaaaaaaa!!

Gorąca kąpiel
Mnie to zawsze pomagało
Albo duży wysiłek fizyczny:P
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2010-08-28, 13:54   #3296
yellowbird
Rozeznanie

Ja mam pomysł. Kup test
Stary 2010-08-28, 13:55   #3297
gabrysia7777
Raczkowanie

Cytat:

spokojnie kochana też tak miałam czułam ból brzucha a nie miałam okresu przez tydzień a może nawet i więcej to było tylko wtedy pamiętam straszne stresy miałam, dużo zajęć itd ... a jak się tak martwisz to jest jeszcze gorzej... będzie wszystko ok
gabrysia7777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 14:04   #3298
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pomysł. Kup test
Stary 2010-08-28, 14:14   #3299
yellowbird
Rozeznanie

Jak jesteś w ciąży to prędzej, czy później się o tym dowiesz. A jeśli nie jesteś, to chyba lepiej wcześniej, tak?
Stary 2010-08-28, 14:16   #3300
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pomysł. Kup test
ja tez jestem za
Jak kiedyś mi sie spóźniał okres tydz.to kupiłam test...
Dostałam okresu po 3 godz.chwile zanim odważyłam się w końcu go zrobić =]
Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości