Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-28, 15:17   #4984
mszu
Zadomowienie

GG do mszu
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Majka niezle masz nocne przeboje... mi do tej pory zdarzylo raz gadac, wlasciwie krzyczec przez sen, ze widze robaki! (kotrych zreszta sie brzydze i boje) Za pierwszym razem widzialam pajaka z czerwonymi oczami, drugim razem, jakies ogormne mrówy. Oczywscie nastepnego dnia nic nie pamietalam , masz szczescie ze Twoj TZ jest wyrozumialy, bo moj nastepnego dnia na mnie fukal, ze go obudzilam

Zuzi.
.. super... lubie taki optymistycznych ludzi!

Ray... mysle, ze bardziej wkurza Cie to lezenie niz bole, same w sobie Badz dzielna! I ciesz sie ze to nie poczatek ciazy,a prawie koncówka

Ninaad... a ja lubie ostre wymiany zdan... a nie samo "ciumcianie" "ochanie" i "achanie", albo unikanie niewygodnych tematow. Bo przy takich sytucjach ma sie okazje troche lepiej poznac osobe kotra siedzi po drugiej stronie ekranu. Czesto wiadomo co sobie naprawde mysli, a nie tylko co udaje, zeby czasem nikogo "nie urazic"...

Lisica! Absolutnie dobrze, ze zabralas takie zdanie, wiadomo, ze nie musimy sie we wszytskim zgadzac i za kazdym razem masz prawo wyrazic swoja opinie!

Corunia Lenki jest boska

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-08-28 o 15:20
mszu jest offline Zgłoś do moderatora