|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoja droga super masz z ta polozna. U nas nie ma takich luksusow.. ![]() Mpiczku- Milenka jest sliczna! ![]() Alicia- super! Bardzo mi sie podoba, Kolorowo, ale bez przesady ![]() Misqa-nie wiem co ci radzic... ![]() ![]() Cytat:
![]() Waniliaania- mam nadzieje, ze bedzie dobrze! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() SZokoladko- Olenka jest cudowna!!! Sliczne wielkie Oczyska. Sliczna i wcale nie taka malutka ![]() Zbijam cisnienie lezeniem wlasnie, bo cos mi znowu skoczylo. Co do tych wszystkich sluzow i uplawow, to ja nie mam ![]() Tzn mam takie jak zwykle- białawo-żółtawe, ale w ilosci malej. Nawet wkladek specjalnie zadnych nie nosze. Mlody dzis wybitnie spokojny. Widze, ze chlopaki to raczej z tych leniuchow nawet w brzuchu, bo wasze dziewczynki to wam daja popalic ![]()
![]() |
#4982 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leż grzecznie. A kość ogonowa boli bardziej od leżenia na plecach. Spróbuj więcej leżeć na boku, a między kolana włóż poduchę. Wtedy kręgosłup odpoczywa i aż tak nie rwie. Dobrze też jest położyć się na plecach, a nogi ułożyć wyżej, zgięte w kolanach. Ja się kładę na dywanie, a nogi opieram o kanapę. I tak wytrzymać min. 15 minut. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
Mądrze powiedziane
![]() szokoladka74-Śliczne to Twoje dziecię ![]() Mam jeszcze wiadomość od Lenki: "Czujemy się dobrze, Martynka pięknie je ![]() A ja ostatnio zalatana jestem ,po czwartkowym USG trochę się z Tżtem zdołowaliśmy,bo Nasza Mała jest malutka(niby mieści się w dolnej granicy normy,ale lekarz kręcił coś nosem),a poza tym badając serduszko wykrył z lewej komorze jakieś hyperechologiczne ognisko,które ma 2,5mm...Lekarz określił to jako jakieś zwapnienie,co i tak nic mi nie mówiło i kazał to skonsultować z moją ginką prowadzącą(która jak pisałam wcześniej olała mnie i ma do końca września urlop)...No więc dół był,bo zostałam bez lekarza,a tu mi coś nie grało,więc się podłamałam...Na szczęście zadzwoniłam do mojej położnej i kazałą mi przyjechać na Ktg,więc wczoraj wieczorem pojechaliśmy na IP i no i wynik ktg jest ok,potem lekarz przyszedł mnie zbadać,więc go zmolestowałam,żeby mi wytłumaczył to co do cholery za zwapnienie i dowiedziałam się,że to niby nic takiego,jeśli nie wpływa na pracę organizmu,że czasem to zjawisko fizjologiczne i sporo dzieci to ma,a jakby to było coś niebezpiecznego to na pewno by mi powiedział,więc mam się w ogóle tym nie przejmować,bo dopiero po porodzie jak kardiolog będzie badał dziecko to powie co i jak...Z jednej strony się uspokoiłam,ale z drugiej ciągle się zastanawiam co to za cholerstwo i skąd się tam w ogóle wzięło.Boję sie,że po porodzie okaze sie,że Mała ma chore serducho i co wtedy...No w każdym razie wiem,że teraz nic nie zrobię,bo poród niedługo,mogę tylko się modlić,żeby to gó... się wchłonęło i Mała była zdrowa... Na osłodę załączam zdjęcie od Lenki.Mała Martynka ![]()
#4984 |
Zadomowienie
|
Majka niezle masz nocne przeboje... mi do tej pory zdarzylo raz gadac, wlasciwie krzyczec przez sen, ze widze robaki!
![]() ![]() ![]() Zuzi... super... lubie taki optymistycznych ludzi! Ray... mysle, ze bardziej wkurza Cie to lezenie niz bole, same w sobie ![]() ![]() ![]() Ninaad... a ja lubie ostre wymiany zdan... a nie samo "ciumcianie" "ochanie" i "achanie", albo unikanie niewygodnych tematow. Bo przy takich sytucjach ma sie okazje troche lepiej poznac osobe kotra siedzi po drugiej stronie ekranu. Czesto wiadomo co sobie naprawde mysli, a nie tylko co udaje, zeby czasem nikogo "nie urazic"... Lisica! Absolutnie dobrze, ze zabralas takie zdanie, wiadomo, ze nie musimy sie we wszytskim zgadzac i za kazdym razem masz prawo wyrazic swoja opinie! Corunia Lenki jest boska ![]()
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-28 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Raczkowanie
|
Szokoladko - gratulacje
![]() ![]() a ja własnie próbuję siedzieć przy kompie, a mała mi skutecznie przeszkadza, dostaję zarówno na dole brzucha jak i przy żebrach...ale to nic. Muszę jeszcze kilka rzeczy do pokoju znaleźć... Dam radę.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj mój urwis do spokojnych nie należy ![]() ![]() Cytat:
![]() trzeba wierzyć lekarzom, że będzie dobrze ![]() Ja właśnie się szykuję do zrobienia brzuchaczowi paru fotek ![]() ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-28 o 16:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
witajcie
Wanilka trzymaj sie tam Lenki Martynka śliczna ![]() szokoladka gratulacje i mała słodziaczek ![]() Mpik śliczna ta twa kruszynka ![]() kasienka no teraz musisz być dobrej myśli,ze wszystko będzie dobrze i koniec jak lekarz mówi,żeby się nie przejmowac teraz to musisz mu zaufać a malutka będzie na pewno zdrów jak rybka ![]() ycnan a ty gdzie wyprzedzasz kolejke no mszu wiesz zalezy od człowieka czy lubi dyskutowac,ja nie lubię bo jestem takim typem i ważne,ze ja postępuje z godnie ze sobą,a jak ktoś inaczej sobie mysli to jak i tak tej osoby nie zmienie a mnie dziś od rana tak czyściło,ze dziękuję i czułam siem jak na @ brzuch bolał do południa,ale jakoś przeszło
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Kasienka będzie dobrze
![]() ![]() ![]() Lenka, Martynka jest sliczna i super, że sobie radzicie z karmieniem ![]() Mszu fajną twój tż ma pracę ![]() ![]() ![]() Czy to normalne, że mam bezbolesne skurcze co 6-8 minut już od godziny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lepsze to niz jakby robil medycyne sądową... bo bardzo chcial isc... ale niestety nie doczekał sie przez 1,5 roku otwarcia rezydentury... a Ty co ciekawego porabiasz? Bo chyba jestescie z tego samego lub podobnego srodowiska zawodowego? Cytat:
![]() ![]() Trzymam za to kciuki! ![]() ![]()
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
|
Gabi jak chcesz to podaj mi swój nr.
a jeśli chodzi o Twoje skurcze to możesz przecież skoczyć na IP niech zrobią KTG, pomarudz im trochę. dla pewności, bo jeszcze w domu urodzisz. bez żadnych bóli. tak moja koleżanka urodziła bliźniaczki. leżała na patologii i mówi do położnej że czuje parte a ona na to, przecież żadnych skurczy Pani nie ma. bada ją a tam rozwarcie na 9 cm i prawie główka między nogami ![]() szokolada gratulacje!! witaj z powrotem, malutka śliczna.
Maksio 04.05.2006 ![]() i Karola 19.10.2010 ![]() Edytowane przez asia-23 Czas edycji: 2010-08-28 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Rozeznanie
|
Gabisun cos czuje ze te Twoje skurcze się rozkreca dziś w nocy!!!!
Lenka Martynka piekna Mpik Twoja Mienka też śliczniutka Szokoladko GRATULUJĘ KOLEJNEJ ROZPAKOWANEJ ![]() rzeczywiście dziewczynki szybciej sie pchają na swiat (no może z wyjatkiem Kini naszej Gabisun) ![]() ycnan gratuluje czopa - pamietaj zdaj relacje z pobytu w szpitalu na Kościuszki ![]() ![]() kasienka trzeba być dobrej mysli ![]() naked jak zrobisz fotki to wstaw, bo to pewnie juz te ostatnie beda ![]() no i jak tam się czujesz w ciemnych włosach??? a mnie dzisiaj boli d...a ![]() ![]()
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Heloł, wróciłam
![]() ![]() ![]() Gabisun (Marzena, 24l.)...................t p. 1.09.2010 Kinga Anilkadro (Alina,28l.)............. ........tp. 3.09.2010 Jagoda Wróżka_Dzyńdzyńdzyń (Ania, 23l.)..tp. 4.09.2010 Alicja Ninaad (Nina, 30l.).................... ......tp. 8.09.2010 dziewczynka Suszilda (Angelika, 20l.)..................tp . 8.09.2010 Colin Aaannnnnnaaa (Ania,27l.).............. tp. 9.09.2010 Teodor 1985ewa (Ewa, 25l.).................... ....tp. 10.09.2010 Norbert Mszu (Marta, 28l.).................... .......tp. 10.09.2010Nadia Martynka81 (Marta, 28l.)................tp. 12.09.2010 chłopiec Naked21 (Ewa, 26l.)........................tp. 13.09.2010 Filip Paula SHIN (Paula,19l.)............. .....tp. 14.09.2010 Michał Kasienka1701 (Kasia, 23l.)..............tp. 15.09.2010 Gabriela Justysia8522 (Justyna, 24l.)..........tp. 15.09.2010 niespodzianka Majka59 (Maja, 27l.).................... ...tp. 16.09.2010 Alicja Dra (Daria, 23l.).................... ........tp. 17.09.2010 Rafał Junior Dash (Alicja, 24l.).................... ......tp. 18.09.2010 Maja Czekooladowaa (Ewelina, 20l.).......tp. 20.09.2010 Kubuś Ewcia811211 (Ewa, 29l.).................tp . 21.09.2010 chłopiec Ycnan (Ania, 24l.).................... .....tp. 22.09.2010 Borys Angelikaw (Angelika, 28l.)............tp. 22.09.2010 Karolina Waniliaania2009 (Ania, 28l.)........tp. 23.09.2010 Dawid Linzey (Marysia, 26l.)...................t p. 23.09.2010 Zosia Niuniuniau (Agnieszka, 27l.).........tp. 24.09.2010 dziewczynka Calabria (Magda, 22l.)..................tp . 25.09.2010 Patrycja Astorianka (32l.)................... .......tp. 26.09.2010 Alicja/Natalia Klarissa................. ......................tp. 27.09.2010 Emilka/Natalka Margolcia10 (Eliza, 30l.)...............tp. 30.09.2010 Maksymilian Zuziczka (Zuzanna, 28l.)...............tp. 30.09.2010 Aleksander Andrzej ![]() ![]() Abz (26l.)................... ......................tp. 1.10.2010 chłopiec Aaneczka1984 (Anna,26l.).............. ..tp. 1.10.2010 chłopiec Szczęśliwa (Ewa, 28l.).................... ...tp. 3.10.2010 Dagmara Butterfly83 (Ewelina, 27l.)................tp . 3.10.2010 Filip Fem (Kamila, 23l.).................... .......tp. 3.10.2010 Lidia Starapanna (Ania, 29l.).................... tp. 4.10.2010 Mateusz Eveliouses (Ewelina, 29l.).................tp. 4.10.2010 Elenka1 (Kasia, 24l.).................... ....tp. 4.10.2010 Ola Ineczka33 (33l.)................... ...........tp. 5.10.2010 chłopiec Cellaris (Ola, 30l.).................... .......tp. 6.10.2010 Marta Tifio (Marta, 23l.).................... ........tp. 6.10.2010 Franciszek Ania13.03 (Ania, 21l.).................... ..tp. 8.10.2010 Gabriela Enis84 (Ania, 25l.).................... ......tp. 8.10.2010 Ignaś _borowka_ (Asia, 22l.).................... tp. 8.10.2010 Jagienka Majka232 (Maja, 28l.).................... .tp. 9.10.2010 Szymon Lisica1 (Marta, 26l.).................... ...tp. 10.10.2010 Małgosia Ray...................... ........................t p. 11.10.2010 Kinga MisQa (Monika, 23l.).................... ..tp. 13.10.2010 Julia Forssiczka (Justyna, 28l.)..............tp . 13.10.2010 chłopiec Marcia2507 (Marta, 21l.)............... tp. 13.10.2010 dziewczynka Aaww (Agata, 27l.).................... ....tp. 16.10.2010 Janek Czarnaelizabeth (Dominika, 28l.)...tp. 17.10.2010 Ania Alicia4 (Agnieszka, 30l.)................tp. 17.10.2010 dziewczynka IlonaN2 (Ilona, 27l.).................... ..tp. 18.10.2010 Franciszek Angelika16 (Angelika, 21l.)............tp. 20.10.2010 Kasjan Kalex (Kamila, 26l.).................... ...tp. 22.10.2010 Mateusz Asia-23 (Asia, 26l.).................... .....tp. 23.10.2010 dziewczynka Beata_Batumi (Beata, 25l.).............tp. 28.10.2010 Kaska1980 (Kaśka, 29l.)..................tp . 29.10.2010 Kacper Malwina1204 (Malwina, 23l.)...........tp. 29.10.2010 dziewczynka Weronisia (Weronika, 34l.)..............tp. 31.10.2010 Pascal ![]() ![]() Martucha84 (Marta, 25l.)-ur. 4.08.10 sn, Patryk (56cm, 3.24kg) NIKaP-n (Monika,31l.)-ur. 17.08.10 cc, Paweł Jr Lech(? cm, ? kg) Mpik82 (Madzia,27l.)-ur. 21.08.10 sn, Milenka (48 cm, 2.70kg) Szokoladka74 (Marzena,35l.)-ur.22.08.10sn,Oleńka (51cm,2,99kg) Pomidora(Kasia, 26l.)-ur. 25.08.10cc,Tymoteusz Jędrzej(54cm,3kg) Lenka(Magdalena, 25l.)-ur. 26.08.10 sn, Martynka(51cm, 3,19kg) Bordowa (Natalia, 20l.)-ur.27.08.10cc, Joanna (54cm, 3,4kg) DYŻURNE WĄTKU (do nich podawać nr telefonu) kasienka1701, Kalex, asia-23 Na liście występuje kolor biały Aga2111 [*] Kma1982 [*] Olbka [*] Agnyska81 [*] Dizi [*] Michel82 [*] Iwa_iw [*] Ry-bcia [*] Jaga - 1.05.2010 [*] Matylda [*] Bartłomiej |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |||
Zadomowienie
|
Melduję się, cała, nadal z Boryskiem w brzuchu
![]() alicja4, śliczny ten pokoik ![]() waniliaania, trzymam kciuki. Będzie dobrze ![]() Mpik82, jeszcze raz gratulacje ![]() Mała jest naprawdę śliczna ![]() szokoladka74, no no no. A to niespodzianka ![]() GRATULACJE ![]() ![]() Cudne maleństwo. A oczka ma niesamowite ![]() Cytat:
![]() kasienka1701, będzie dobrze, kochana ![]() ![]() Ale ja przecież nie specjalnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, może i mi będzie ten czop z tydzień odchodził ![]() W ogóle, jak zobaczyłam to coś, to się zaczęłam śmiać. Mamcia aż przyleciała pod drzwi łazienki spytać co się stało ![]() ![]() A mamusia z rana mówiła, że jej się śniło, że siedziałam u nich na kanapie z Borysem w kroku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Położnej żadnej nie zamierzam płacić, ani oficjalnie, ani po kryjomu. A porodu rodzinnego nie chcemy, więc u mnie problemu z opłatami nie ma. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | ||
Zadomowienie
|
Pomidora- witaj
![]() Opowiedz trochę więcej o porodzie jak znajdziesz czas ;-) Jak Wam w domku? Cytat:
Nie martw się, wszystko będzie dobrze. ![]() Ja 3 września mam właśnie w szpitalu jakieś bardziej szczegółowe usg serca bo lekarz nie mógł dobrze wszystkiego obejrzeć, a chce mieć pewność że jest wszystko ok. Lenki córcia fajniusia ![]() Cytat:
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to dziękuję bardzo wszystkim tym, które trzymały za mnie kciuki i gratulowały
![]() ![]() ![]() ![]() Jak pewnie podejrzewacie jestem dzisiaj na chwilkę tylko, bo dopiero wróciliśmy do domu. Mały jeszcze wczoraj straszył żółtaczką, ale pod solarianym słoneczkiem mu się polepszyło ![]() Opis porodu będzie, bo jest ciekawy ![]() No własnie, problem z piersiami. Mam straszliwy nawał pokarmu, aż się babki dziwiły na położnictwie. Mogłabym 10ro dzieci wykarmić. A młody nie chce ssać! 3 położne spędzały całe zmiany ze mną i Tymkiem i pracowałyśmy nad nim, a ten głupolek nic. Więc odciaga mleko i karmię butelką. Położne jeszcze sugerowały, że może jak nawał minie i piersi zmiękną, to jeszcze mały skubaniec pozna się na urokach kobiecego biustu i się przyssie ![]() ![]() Kochane, póki pamiętam rzeczy, które najbardzie przydały mi się po porodzie: -majtki siateczkowe - rewelacja po cc (wzięłam ze sobą przz przypadek, bo pakowałam się jeszcze na sn), nie uwierają w ranę i świetnie ją wietrzą -chusteczki wilgotne do higieny intymnej - po każdej wizycie w toalecie, nawet po małym siusiu, mogłam się nimi wytrzeć i zawsze czułam sie świeżo -laktator! - jakbym go nie miała, to bym sobie podczas nawału chyba cycki odgryzła! dziewczyny po sn mogą mieć nawał już w domu, bo ja dłużej leżałam -woda, dużo wody, bo chce się pić (ja teraz musze ograniczać picie przez tę laktację, a suszy jak cholera ![]() Rzeczy, które mnie zdziwiły: -własnie zakłądanie cewnika na żywca - wiem, że Bordowa wiedziała, że tak sie zakłada, ale ja byłam przekonana, że oni to robią jak jest się już znieczulonym -pierwsze siusianie po zdjęciu cewnika - kilka pierwszych razy szczypie, potem przechodzi -możliwe problemy z jelitami po cc - ja miałam i musiałam być na płynnej diecie przez 2 dni - bardzo boli, kiedy jelita sie przesuwają -brak czucia na ranie - podobno tak może być przez kilka mc, bo wszystkie nerwy są przerwane (nie czuje się w ogóle nic, szok!) Jak sobie coś przypomnę, to napiszę ![]() ![]() A to dla wizażowych cioć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
szokoladka74 - GRATULACJE!!!
Mpik82, Pomidora - witajcie z powrotem! ![]() ![]() Ale te Wasze dzieciaczki są słodkie!!! nie mam pojęcia, bo jeszcze nie byłam w Rossmanie.
Relax... it's coffee time ![]() Nie dyskutuj z głupcem... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem... pokona doświadczeniem ![]() Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-08-28 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
Pomidora, Śliczny ten Wasz Tymek
![]() Super, że znalazłaś chwilkę by nam coś naskrobać. Czekamy na opis porodu ![]() A tymczasem odpoczywaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Wtajemniczenie
|
Pomidorko, super że już jesteście w domku a i z mleczarenkami jakos sobie radzisz
![]() ![]() On jest prześliczny! prawdziwy skarb ![]() zdrówka dla Was ![]() a to już moje ostatnie zdjęcia ![]() teraz to już w ogóle mogę iść rodzić ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-28 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Naked, Mszu- ![]() ![]() Mszu-zgadzam sie z toba, ja tez wole konrety niz ochania i achanie. I zeby tak slodko-pierdząco bylo. Tyle, ze na forum to łatwo jest niestety o nieporozumienie i poziom agresji wypowiedzi szybciej wzrasta, anizeli w realu. Dlatego ja czasem sobie odpuszczam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja juz mialam regularne skurcze co 10min przez godzine, pozniej mi odlaczyli ktg, a byl to 33tydzien. No chyba, ze doprawisz seksikiem to moze jakies dzieci z tego wyjda ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
Uhuhu... przystojny kawaler
![]() i juz ma takie zawadiackie spojrzenie ![]() super, ze sobie tak dobrze radzisz! ![]() Mamie, zycze szybkiego powrotu do pełnej formy a Tymkowi duuuuzo zdrowka ![]()
#5001 |
Zadomowienie
|
Waży niby 2700 gr,ale wiadomo,że z tą wagą to róznie wychodzi,ale skoro mieści się w normie to ok.Mnie jednak martwią wymiary, trochę się nie zgadzają,bo brzuszek wyszedł np na 34 tc,a ja jestem 37 tc...No,ale może po prostu jest chuda...
Super synio. Trzymam kciuki,żeby Młody zapałał miłoscią do maminych piersi ![]() Mam jeszcze wiadomość od Wianiliaania: "Dziś zaobserwowałam czopa zabarwionego krwią,więc chyba zaczyna się pomału. Stresuję się,ale czuję się dobrze.Jakoś do mnie nie dociera,że to już niedługo." Gabisun-może jak masz jeszcze te skurcze,to może wskocz do wanny na kąpiel to się okazę czy rodzisz czy to fałszywy alarm i w razie czego IP i już ![]() Kurde,coś mnie bierze ![]()
#5002 |
BAN stały
|
Szokoladko gratulacje, Olenka cudowna
![]() ![]() Mpiczku śliczna Milenka ![]() Lenuś śliczna Natalka ![]() ![]() ![]() Pomi Tymek Rewelacja, super, że tak szybko dochodzisz do siebie. U mnie niestety, normalnie chodzić zaczęłam po 5-6 dniach, ból ogromny i przesiliłam brzuch- wszystko robiłam i ogromny siniak się rozlał po brzuszku, teraz smarujemy go arniką... Chyba dużo zależy od nastawienia, ja na cc nie byłam w ogóle przygotowana i mnie to przygniotło... Oto nasz Pawcio, który sobie smacznie śpi teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
BAN stały
|
Zuzka jak tam Oluś? Byłaś ostatnio na ktg? Jakieś wieści?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
naked21, śliczne zdjęcia
![]() kasienka1701, wagę szacuje się m.in. na podstawie obwodu brzuszka ![]() ![]() Na gardło nie wiem, co można wziąć ![]() NIKaP-n, no no no. Cudny synek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi "agresja" (dla mnie to sfromułowanie troche nawyrost) forumowa w ogole nie przeszkadza... wrecz pasjonują mnie takie słowne pyskowki ![]() ![]() Do dzis pamietam, jak Ray klocila sie Pomidora o to czy ciezarna powinna czy nie powinna myc okien ![]() kasienka psiknij sobie TANTUM VERDE, i pij duzo! NikaP-n... mamuśka co on taki omumiony ![]() ![]() widze ze Młody zaakcepotowal smoczek TT... mam nadzieje ze Moja Młoda tez je polubi, bo poodbno duzo dzieci ich nie chce... naked... widze ze sobie sama poradziłas z obróbka ![]() ![]()
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-28 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
BAN stały
|
ycnan dziękujemy
![]() naked jam ciekawa, ile to Twoje Filipkowe Maleństwo będzie ważyć? Nasz miał miec do 4kg ![]() Super foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oooo...też bym chciała być takim przypadkiem i przeżyc połowę porodu nieświadomie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomi fajnie, że jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A na gardlo- herbatka z miodkiem i pod kocyk ![]()
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
Śliczny brzusio
![]() NIKaP-n - ale słodziak ![]() --- ja dziś znów mam skurcze (? twardnienie podbrzusza i bóle @ to chyba skurcze ![]()
#5010 |
Rozeznanie
|
Moni-
![]() ![]() ![]() KTG po szpitalu juz nie mialam. Wizyta dopiero w piatek, wiec spytam, bo to bedzie juz w zasadzie 37tydzien. Ogolnie jest w porzadku, czekamy na nasza godzine "0". Mam nadzieje, ze Mlody sie tuczy i ze takich roznic w wadze jak u Ciebie nie bedzie. ![]() Usciski od cioci Zuzy ![]() Naked- dopiero zobaczylam twojego brzuchola. Imponujacy! ![]() ![]()
Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni!-Alek 15.09.10 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relgx1hpgi2xjkbz.png Edytowane przez Zuziczka Czas edycji: 2010-08-28 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.