2010-08-28, 15:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Czuje że żyje urosnę wam prędko..."-Bejbiki Stycznie-Luty2011-cz.2
Cytat:
Napisane przez muron
nie to, ze przeceny, ale wchodzi nowy katalog i co roku produkty zmieniają cenę  Niektóre;-)
|
jeszzcze nie widziałam nowego katalogu, mam nadzieje, że nie zabrali łóżek piętrowych tych upatrzonych przez nas dla Amelii bo chyba się zdenerwuję 
Cytat:
Napisane przez kma1982
kurczę, to mam nadzieję, że te nowe-niższe ceny poczekają jeszcze troszkę na mnie 
|
i na mnie ostatanio mam faze kupowania za darmoche 
Cytat:
Napisane przez cytrynka3002
Witam na nowym wątku - ale nam zleciało  .
No to miłego weekendu dziewczyny  .
Aha - ja też lumpkowe ciuchy piorę od razu w płynie normalnym, dopiero w styczniu jakoś popiorę w takim typowo dla maluszka.
|
Ja tak ostatanio zrobiłam, wyprałam w zwykłym E i zaraz własnie mam w planach wysłać mojego szanownego brata do tesco, bo któraś pisała, że promocja proszku jest, postać może a dwie dychy do przodu 
Swoją drogą, wróciliśmy z zakupów, jakoś u mojej mamy lepiej mi się wynajduje wszystkie ciuchy, kupiłam sobie spodnie ciążowe, za bezmała 150 zł, ale gratis dostałam dwa boskie smoczki tak się pocieszam, nie wyprowadzajcie mnie z tej błogości, błagam 
Generalnie, co do spodni, jeśli któraś jeszcze planuje zakup, ja po dzisiejszych przymiarkach ( 4 pary różnych spodni jeansowych w rozmiarze M) stwierdzam, że chyba nie odważę się kupić takich spodni przez allegro, mierzyłam 4 pary i rozmiar M jest rozmiarowi nie równy, niestety. Ubolewam nad rurkami, najbardziej mi się podobały...niestety jak mi się dupa jeszcze wymknie spod kontroli w tej ciąży to będę sobie mogła popatrzeć na te spodnie 
Jak wrócę do domu to wszystko obfotografuję i się poprzechwalam trochę Ahaaaa...ta która ma blisko Sephore i tusz na wykończeniu, to jeszcze jest wymianka przynajmniej dziewczyny w Sosnowcu jeszcze mają udało mi się trafić
|
|
|