Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-01, 00:21   #3611
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

witajcie

po dość długiej przerwie więc--->

zanim was nadrobię, co z pewnością zajmie mi trochę czasu, to może kilka słów co u mnie.

no to tak:
1) suknia ślubna--> pisałam, że jest problem, bo źle uszyły i niektóre z was pisały później, że tak to jest jak się szyje u krawcowej, no więc w woli wyjaśnienia, ja nie szyję sukni u jakiejś tam zwykłej krawcowej tylko to jest normalny salon ślubny z pracownią krawiecką. suknia została poprawiona (czyt.odszyta od nowa) i jest już prawie ok, tzn, czeka mnie jeszcze ostatnia przymiarka, wybór welonu/toczka/czy coś i czegoś na ramiona
2)kupiłam suknię na poprawiny długa i czerwona a do niej będą szafirowe buty, szafirowa biżu i szafiorowy szal
3)wszystkie sprawy kościelne mamy załatwione
4)wszyscy goście zaproszeni
5)kawalersko-panieński w przygotowaniu
6)wybrane: dekoracje na auto/do kościoła/mój bukiet(kolorystyka tylko i kształt)/podziękowania dla rodziców, świadków i druhenek

i chyba póki co tyle(pamiętam)

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Capri gratulacje!!!!!! mam nadzieję, ze Cię za bardzo nie bolało
agawoo , martoolka piękne relacje, gratuluję i życzę wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
(...)
Ja by wprost powiedziała. Z resztą miałam podobną sytuację i właśnie powiedziałam wprost i spoko Jestem ciekawa jak rozwiązałaś tą sprawę, ale pewnie jak nadrobię resztę postów to się dowiem
(....)
póki co tego nie rozwiązałam, bo okazało się, że suknia nie jest do samej ziemi tylko taka do pół łydki i w dodatku pożyczona, więc nie wiadomo czy w niej pójdzie. a jeszcze nie mieliśmy czasu żeby się z nią spotkać. póki co sprawa utknęła w martwym punkcie
Cytat:
Spokojnie Kochana, jest jeszcze sporo czasu. Poprawią sukienkę i w dniu ślubu będziesz wyglądać prześlicznie

(...)
dziękuję za miłe słowa
i wszystkim innym dziewczynom, które mnie wsparły w tej kwesti również bardzo dziękuję
Cytat:
No już pokazuję
idealna dla Ciebie i btw nie wyobrażam sobie tej wstążki w innym miejscu jak pod biustem
Cytat:
(...)
Ja też dziś idę do pracy i to pierwszy raz i mam lekkiego stracha Ale jutro będzie gorzej, bo dyrektorka podobno przedstawia na rozpoczęciu nowych nauczycieli, więc będę musiała przeparadować przed tłumem nastolatków
nic się nie martw trzymam za dobry start (3...2...1...mleczny start! <---ot, takie moje głupie skojarzenie )
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ale jestem w szoku. Ludzie zaczęli do mnie dzwonić z potwierdzeniem przybycia a myślałam że mało kto się pofatyguje
no to super.
u nas mieli do 15 sierpnia, potem uznaliśmy, że do końca sierpnia i wyobraźcie sobie ani jedna osoba nie zadzwoniła mama twierdzi, że dlatego, że u nas jest przeważnie tak, że dzwonią tylko ci, którzy nie przyjdą.... co prawda większość się deklarowała przy zapraszaniu już, a kilka osób od razu odmówiło.w każdym bądź razie w tym tygodniu będziemy robić obdzwonkę.

no, to chyba was nadrobiłam

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

i zapomniałam jeszcze dwie rzeczy:
1) na dwóch przymiarkach dwa razy zasłabłam

2) zostało nam 25 dni!!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora