Rozeznanie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
dzien dobry,
Cytat:
Napisane przez djerba
jamaica - ja uwielbiam placuuuchy, podeślesz mi kurierem? bo ja nie umiem robic
Kupiłam pampersy 3jki 144 szt za 84 zł....opłacało się?? bo teraz myślę, że chyba nic na tym nie zaoszczędziłam Hm ?????
|
za późno, pozarlam wszystkie,aaaaale moge swieze zrobic, robie swietne a ty sie nie wykrecaj z enie umiesz, kazdy umie tylko mu sie nie chce hihihiiii
Cytat:
Napisane przez sonia
1981;21849897
Witam!!!
Podczytuję Was od początku mamusinego wątku i po ujawnieniu się kilku nowych mam, postanowiłam też do Was dołączyć o ile oczywiście pozwolicie. 4 maja urodzilam córeczkę Maję przez CC, czyli jutro konczy 4 miesiące  .
|
witaj
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21851145]Wiecie co, moja gondola ma dno podnoszone też I ostatnio korzystam z tego, w efekcie młoda siedzi jak w bujaczku podniesiona. Z tym, że bujaczek - tam się zapada i nie leci w bok, a w wózku muszę ją blokować czymś. Na szczęście jest szybko dość oszołomiona nowymi widokami i chce spać po kwadransie Ale mam radochę jak widzę, gdy idziemy pod drzewami, a ona TAAAAKIE oczyska robi [/QUOTE]
tez mam podnoszone dno, niewiem czy skorzystam zanim wyrosnie bo do tego calosc i tak jest pod kątem i mala mi sie zsuwa w dol ciagle, wkurzajace to....
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Dokładnie 
Ja nie wiem co wy macie z tymi chłopami.Mój taki wymagający nie jest.Obiad jak jest to dobrze jak nie ma to sobie coś tam skombinuje.Zawsze jakieś mrożone pierogi sa w zamrażalce.W domu tylko myje garnki i lata z odkurzaczem po schodach.Pokoje ja odkurzam a kurze zciera Natalka.Niestety łazienka jest na mojej głowie bo reszta domowników nie lubi jej sprzątać.
chwalipięta
Witam nowe dziewczyny.
Dziewczyny co z tymi pępkami.Wszystkim się ładnie zagoiły?
|
teraz ty ty chwalipięta małzonkiem 
Róży się łądnei zagoił po 3 tyg odpadl
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21852257]
Pobiłam rekord debilizmu - pożarłam się z mężem przez gg, chłop siedzi e pokoju, ja w kuchni. Wychodzi na to, że jutro wyprowadzam się do mamy [/QUOTE]

kropko moja lubi zasnac pol godz przed kapiela i ostatnim karmieniem...
jezeli trzeba to wybudzam,trudno, czasami po takiej drzemce nie chce zjesc pelnej porcji, bo zasypia, budzi sie czasami wczesniej w nocy na zarełko.. no coz..
[
Cytat:
Napisane przez Jaatkaa85
U nas to samo. Ja jem wszystko, łącznie z zakazanymi zreczami: słodycze, zdarzały mi sie ze 2 razy fastfoody, pizzę jadłam, truskawek kilo naraz, sliwki, wisnie, cytruyny, pomarancze, tylko smażone mięso jem ( nie cierpię gotowanego) i u nas nic nie ma, a młody sie rozwija jak najbardziej prawidłowo, żadnych kolek ani problemów innych nie mamy. Dieta w żaden sposób nie wpływa na nas, oczywiscie jem duzo owoców i warzyw. Podziwiam kobiety, których dzieci maja problemy z brzuszkami - od ich diety - i zywią sie tylko marchewkami, biszkoptami albo serkami danio. Ja już w takiej sytuacji, dawno bym zrezygnowała z karmienia piersią.
------------
Ja zaczęłam brać te cholerna azalię. Wczoraj zaczęłam tak krwawić ( bez skrzepów, świeża krew pzrez długi czas), ze o mały wlos nie pojechaliśmy na pogotowie. Trochę się uspokoiło. Krwawienie jak przy porodzie było niemal. Martwię się teraz o anemię, aby mały nie miał. Co za cholerstwo; zawsze źle reagowałam na wszelką chemię ( w tym witaminy), ale nigdy aż tak.
|
pozazdroscic, a moja znajoma moze tylko gotowany schab jesc... i wyglada jak szkielet ale ona twrda i jej maz takze jadą na tym schabie... bezsens jak dla mnie...
to ze tak powiem antykoncepcja stuprocentowa kochana, daruj sobie tą azalie....
Cytat:
Napisane przez sonia1981
[/B]
Moja mała koń czy dzisiaj 4 miesiące
.
|
gratulacje 
Małż mnie na cacy załatwił - na dworze 10stopni, w domu ledwo 20 a młoda zachrypnięta, chciałam napalić w centralnym. Ale: nie przyniósł ani węgla, ani drewna (4 piętro stare budownictwo), no to idę na dół, a tam - węgiel zastawiony 3 ciężkimi drewnianymi paletami, nie ruszę tego sama, do tego ani kawałka drewna do palenia.
Super.[/QUOTE]
tjaaa ekstra....
wydalwalo mi sie ze wiecaj nacytowalam... no nic..
Róża od kilku dni spi od 22 do 4 jak w zegarku, oby tak dalej 
terqaz od okolo 10.30 do 13.30 spala, dalam jesc i zaraz lecimy na spacer bopogoda cuuuudoooooo slonce swieci nei za zimno nei za cieplo... 
pozniej odezwę się
|