2010-09-05, 19:58
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część czternasta - kto nas nie lubi niech się pochlasta :D
Cytat:
Napisane przez sydunia
To nie są oxfordy, tylko botki  Udało mi się wygrzebać w necie zdjęcie. Cena taka jak jest tutaj po promocji. http://www.bata.pl/artykul/80130 Jestem w nich absolutnie zakochana  Odkąd je ujrzałam dawno temu, tak bardzo je chciałam  Albo chociaż coś podobnego 
|
Fajne
Cytat:
Napisane przez aluzja
Reniu ale Ty masz ładną kuchnię  możesz mi ją oddać
 dziewczyny nie chorujcie, zdrowiejcie
Tak sobie myślę ...  że eTorebka powinna zastosować na swojej stronie dodatkową zakładkę nowej kolekcji. Były by tam nowe modele torebek przewidywanych w danym sezonie, cenę też by mogli podać, a my wiedzielibyśmy na co mamy się nastawiać .
Ja chcę już nową kolekcję 
|
Dziękuję Mogę Ci oddać, bo ja już chcę inną 
Cytat:
Napisane przez Dominiique
Przemalowałabym wszystkie ściany i skosy na kolor poduszki z krzesła - złamana biel, szarobeżowy (coś takiego jak kolor Simon  ).
Masz bardzo ładne meble w kuchni, ale kolor ścian sprawia, że wszystko się zlewa.
Dodatki wybrałabym też w chłodnym beżu lub śmietankowej bieli i wywaliła te zasłonki, bo kuchnia jest nowoczesna i jakoś mi one nie pasują. Może zamiast nich drewniane żaluzje lub jasna roleta rzymska?
|
Dziękuję czyli kolor jaśniejszy niż mam na ścianach i skosy też pociągnąć jaśniutkim? A firanka jest stara i własnie kolezanka będzie mi szyła tylko nie mam pomysłu rolete mam w oknie orzechową.
|