etorebka.pl - część czternasta - kto nas nie lubi niech się pochlasta :D - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 19:18   #1651
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara
Dot.: etorebka.pl - część czternasta - kto nas nie lubi niech się pochlasta :D

ojej, a ja nie widziałam zdjęć Danuli butków . Danula, kiedy wstawiałaś zdjęcie to odszukam?
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:23   #1652
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Też zależy od sklepu czy jest w centrum czy gdzieś na obżeżach miasta no i od popularnści modelu-ale 36 i 37 to ja zawsze widzę u siebie w ccc a reszty jak na lekarstwo już teraz
No pewnie tak. U mnie jest małe misteczko i wszędzie blisko. Wczoraj byłam we Wrocku w Pasażu i nic...Jutro jak zdążę to zajrzę u siebie, jest małe ccc ale może cos bedzie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
melduję się w dniu dzisiejszym U mnie świetna pogoda - słoneczko i dość ciepło ale ja niestety trzęsę się temperatura 37 stopni narazie i ból gardła Chyba mnie coś "rozbiera"

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

To tak jak ja ile to ja już rzeczy na wzmocnienie brałam - traniki jakieś w kapsułkach, propolis (miodowy środek), jakieś do picia pokrzywy (?) itp. Sama nie zliczę ... Efekt niestety mizerny
A wczoraj na spacerze byłam i mnie przewiało
Życzę Ci zdrowia ( i sobie również
To siup pod kołderkę zdrówka!

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Śliczna
Dziękuję !

Cytat:
Reniu - nie żałuj też je widziałam i mierzyłam nawet i są okropnie niewygodne ... jak pomyślę to mam ciarki .Mam oxfordy z zeszłego roku i są świetne (kupione w Deichmannie ale super się noszą) ...
A w CCC chciałam szare - ale nie takie "imadła", które cisną z każdej strony Chociaż jak stoją - są ładne
Serio? Uuuu a wyglądały tak pięknie, chociaż jedne buty Jennifer mam mega wygodne wyższy obcasik a drugie też jennifer, niższe a strasznie niewygodne - niewiem jak ja to mierzyłam i je wzięłam przeleżały w szafie niechodzone.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ta?? http://www.qualitydesignerhandbags.c...MiuMiu2231.jpg (załączniki się nie chcą ładować )

To akurat w dużej mierze zależy od stopy
Ja np. Deichmanna nie zniesę Ile razy się skusiłam to musiałam sprzedawać..
W sumie racja, każdy ma inną stopkę - jednego będą gniotły a drugi wyjdzie zadowolony

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość

Reniu, śliczną masz kuchnię!
dziękuję.

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość

Kupiłam buty moich marzeń Dosłownie, bo chciałam je ponad pół roku temu, ale były nieprzecenione ciągle ani trochę, a ja uznałam, że są za drogie. I nagle dzisiaj się pojawiły przecenione. Piękne sznurowane botki
Pokaż, ja choruję na oxfordy a gdzie, ile kosztowały i jaki kolor

Cytat:
Śliczna kuchnia Kolory muszą być jasne - bo pomieszczenie jest nie duże ... Ja wybrałabym ciepły beż (chociaż chyba taki jest teraz u Ciebie ), jakiś odcień moreli lub słonecznego żółtego ale nie jaskrawy tylko pastelowy, albo oliwka ładnie by z kolorem mebli wyglądała ...
Poza tym zimne kolory sprawiają że wnętrze wydaje się bardziej przestronne a zieleń to zimna barwa ...
Dziękuję Maggie myślałam nad jasnym - jakaś magnolia czy inny pastel i oliwka na te skosy, bo mi się oliwkowy podoba tylko czy będzie pasował do mebli? Teraz mam meksykańskie chili ale potrzebuję zmiany a ten jasny kolor to pastelowa brzoskwinia. Delikatnie się różni od kafelek.

Cytat:
Hm ja tam mierzyłam kilka razy botki i 40 było ok

Poka
No własnie, poka te butki

Edytowane przez reniabg
Czas edycji: 2010-09-05 o 19:25
reniabg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:27   #1653
Dotka81
Zakorzenienie

Widzę, że mowa o butach
Znalazłam idealne gumiaki na jesień

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:30   #1654
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Pokaż, ja choruję na oxfordy a gdzie, ile kosztowały i jaki kolor
To nie są oxfordy, tylko botki Udało mi się wygrzebać w necie zdjęcie. Cena taka jak jest tutaj po promocji. http://www.bata.pl/artykul/80130 Jestem w nich absolutnie zakochana Odkąd je ujrzałam dawno temu, tak bardzo je chciałam Albo chociaż coś podobnego
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:32   #1655
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Widzę, że mowa o butach
O. Gumiaki na obcasie, coś zdecydowanie nie dla mnie Jutro idę na tomex pooglądać te gumiaki całe ciekawe jakie ceny..

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:34   #1656
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Poszłam

Tak przy okazji wklejam obiecane fotki kuchni - poradzcie mi jakie mam wybrać kolory (jakieś dwa: jaśniejszy i ciemniejszy) pasujące do mebli. Może macie inny pomysł na te ściany i skosy? Czeka mnie remont chyba po zimie, bo przecieka w jednym miejscu dach - ponoć naprawiali ale muszę tej zimy zobaczyć jak roztopy będą czy dalej nie przecieka
Reniu ale Ty masz ładną kuchnię możesz mi ją oddać
Cytat:
melduję się w dniu dzisiejszym U mnie świetna pogoda - słoneczko i dość ciepło ale ja niestety trzęsę się temperatura 37 stopni narazie i ból gardła Chyba mnie coś "rozbiera"

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

To tak jak ja ile to ja już rzeczy na wzmocnienie brałam - traniki jakieś w kapsułkach, propolis (miodowy środek), jakieś do picia pokrzywy (?) itp. Sama nie zliczę ... Efekt niestety mizerny
A wczoraj na spacerze byłam i mnie przewiało
Życzę Ci zdrowia ( i sobie również )

Cytat:
Ja już tylko tran łykam ale to bardziej z przyzwyczajenia bo jakoś nie zauważyłam, żebym mniej chorowała Mnie przewiało jak wypuszczałam psa na dwór w piżamce i głowę wystawiłam

miu miu oczywiście tylko tamta była błyszcząca
dziewczyny nie chorujcie, zdrowiejcie

Tak sobie myślę ... że eTorebka powinna zastosować na swojej stronie dodatkową zakładkę nowej kolekcji Były by tam nowe modele torebek przewidywanych w danym sezonie, cenę też by mogli podać, a my wiedzielibyśmy na co mamy się nastawiać
Ja chcę już nową kolekcję

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:35   #1657
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jestem ciekawa jak się spiszą moje oksfordy za 30zł z marketu Na razie tylko po domku śmigałam żeby wstępnie rozchodzić Mam z ccc też jedne i dobrze mi się w nich chodzi mimo iż mają węższe czubki ale je uwielbiam
Och...ja też chce takie

Cytat:
Napisane przez MargaritaG Pokaż wiadomość
Hmmm... tak Was sobie czytam i troszkę się zastanawiam... oksfordy i botki na obcasie - do jakich spódnic je nosicie? bo ja tylko ze spodniami potrafię może czas nas spódnice? tylko doradźcie coś nie wyżej niż kolanko
Ja mam zamiar do różnych tzn jeansowej i elegantszej za kolanko ale do grubych rajstop

Cytat:
Nie mam póki co jak, bo TŻ ma moją kartę do aparatu

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Ja mam zamiar do każdej, no chyba że jakoś wybitnie będzie mi się stylowo z którąś gryzło. Dla mnie ważne jedynie, żeby botki były dopasowane, a nie odstające

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
bardzo łądna kuchnia ... a do czego kolory potrzebujesz ? do kolejnych mebli czy ścian czy podłogi czy sufitu ?
Dziękuję będę przemalowywać kuchnię. Kolory ogólnie żeby pasowały do całości a najbardziej to do mebli.

Cytat:
ojej, a ja nie widziałam zdjęć Danuli butków . Danula, kiedy wstawiałaś zdjęcie to odszukam?
Danula wstawiała chyba w środę około 13 może troszkę wcześniej....pamiętam że byłam w pracy i w przerwie czyli około 14-15 podziwiałam oxfordki za 30zł

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Widzę, że mowa o butach
Eleganckie
Stary 2010-09-05, 19:38   #1658
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Poszłam

Tak przy okazji wklejam obiecane fotki kuchni - poradzcie mi jakie mam wybrać kolory (jakieś dwa: jaśniejszy i ciemniejszy) pasujące do mebli. Może macie inny pomysł na te ściany i skosy? Czeka mnie remont chyba po zimie, bo przecieka w jednym miejscu dach - ponoć naprawiali ale muszę tej zimy zobaczyć jak roztopy będą czy dalej nie przecieka
Przemalowałabym wszystkie ściany i skosy na kolor poduszki z krzesła - złamana biel, szarobeżowy (coś takiego jak kolor Simon ).
Masz bardzo ładne meble w kuchni, ale kolor ścian sprawia, że wszystko się zlewa.
Dodatki wybrałabym też w chłodnym beżu lub śmietankowej bieli i wywaliła te zasłonki, bo kuchnia jest nowoczesna i jakoś mi one nie pasują. Może zamiast nich drewniane żaluzje lub jasna roleta rzymska?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:44   #1659
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
edit:co ja wkleiłam to miało być https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...01&postcount=7

Cytat:
To nie są oxfordy, tylko botki Udało mi się wygrzebać w necie zdjęcie. Cena taka jak jest tutaj po promocji. http://www.bata.pl/artykul/80130 Jestem w nich absolutnie zakochana Odkąd je ujrzałam dawno temu, tak bardzo je chciałam Albo chociaż coś podobnego
Jej mi się one też podobają Cena jest teraz przyzwoita ale w mojej bacie ich nie było a szkoda, że nie można online kupić

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-09-05 o 19:46
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:48   #1660
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dzięki Reniu, oglądam właśnie fotki
udało ci się Danula . fajne butki
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:53   #1661
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

Jej mi się one też podobają Cena jest teraz przyzwoita ale w mojej bacie ich nie było a szkoda, że nie można online kupić
Idź i sprawdź, bo u mnie ich nie było od zimy, a teraz się pojawiły I prawie wszystkie dostępne pary w moim rozmiarze Zakochana w nich jestem
Stary 2010-09-05, 19:54   #1662
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Och...ja też chce takie

Ja mam zamiar do różnych tzn jeansowej i elegantszej za kolanko ale do grubych rajstop

Dziękuję będę przemalowywać kuchnię. Kolory ogólnie żeby pasowały do całości a najbardziej to do mebli.

Danula wstawiała chyba w środę około 13 może troszkę wcześniej....pamiętam że byłam w pracy i w przerwie czyli około 14-15 podziwiałam oxfordki za 30zł

Eleganckie
hmmm ja bym jasny wzięła jakiś beż przełamany szarością albo jakieś ecru, natomiast jeśli chodzi o ciemniejszy to oliwka może być ciekawa albo jakaś kawa z mlekiem (tylko chłodny jakiś zgaszony odcień)
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:58   #1663
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
Reniu ale Ty masz ładną kuchnię możesz mi ją oddać

Tak sobie myślę ... że eTorebka powinna zastosować na swojej stronie dodatkową zakładkę nowej kolekcji. Były by tam nowe modele torebek przewidywanych w danym sezonie, cenę też by mogli podać, a my wiedzielibyśmy na co mamy się nastawiać .
Ja chcę już nową kolekcję
Dziękuję Mogę Ci oddać, bo ja już chcę inną

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Przemalowałabym wszystkie ściany i skosy na kolor poduszki z krzesła - złamana biel, szarobeżowy (coś takiego jak kolor Simon ).
Masz bardzo ładne meble w kuchni, ale kolor ścian sprawia, że wszystko się zlewa.
Dodatki wybrałabym też w chłodnym beżu lub śmietankowej bieli i wywaliła te zasłonki, bo kuchnia jest nowoczesna i jakoś mi one nie pasują. Może zamiast nich drewniane żaluzje lub jasna roleta rzymska?
Dziękuję czyli kolor jaśniejszy niż mam na ścianach i skosy też pociągnąć jaśniutkim? A firanka jest stara i własnie kolezanka będzie mi szyła tylko nie mam pomysłu rolete mam w oknie orzechową.
Stary 2010-09-05, 20:02   #1664
kombineratorka
Zakorzenienie

Nie mam jakoś czasu, żeby tu z Wami pisać

Podczytuję dość regularnie, ale jakoś nie mam weny, żeby się udzielać

Danula, dzięki Tobie nabyłam te oxfordy. Rewelacyjne są

Maggie, jeśli chcesz, mogę Ci kupić je w moim Auchanie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
super z chęcią bym takie przygarnęła, ale karmelowe
Stary 2010-09-05, 20:08   #1665
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

To siup pod kołderkę zdrówka!

Dziękuję Maggie myślałam nad jasnym - jakaś magnolia czy inny pastel i oliwka na te skosy, bo mi się oliwkowy podoba tylko czy będzie pasował do mebli? Teraz mam meksykańskie chili ale potrzebuję zmiany a ten jasny kolor to pastelowa brzoskwinia. Delikatnie się różni od kafelek.
dziękuję
ale ja wolę tu z Wami posiedzieć chociaż i tak będę musiała wcześniej się położyć, wypiję jakiś gripex na noc

A co do mebli - myślę, że ładnie by wyglądały w połączeniu z oliwkową zielenią Może jaśniejsza na ściany a na skosy ciemniejsza ?

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Super są szkoda że u mnie nie ma Baty

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość

maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:11   #1666
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Fajne

Dziękuję czyli kolor jaśniejszy niż mam na ścianach i skosy też pociągnąć jaśniutkim? A firanka jest stara i własnie kolezanka będzie mi szyła tylko nie mam pomysłu rolete mam w oknie orzechową.
Tak, jaśniejszy, kontrastujący z meblami, nie brzoskwioniowo-żółty, bo zlewa się z mebelkami.
Skosy takim samym kolorem pomaluj, to wtopią się w tło i wizualnie "znikną". Ja tu widzę szarobezowy, ecru jasny, śmietankowy lub po prostu biały.
Stary 2010-09-05, 20:15   #1667
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość

Maggie, jeśli chcesz, mogę Ci kupić je w moim Auchanie [COLOR="Silver"]
A powiedz mi czy są wygodne na nodze ? I jak z wysokością obcasa - bo ja bym chciała tak 6-7 cm ? Aha i kolor - czy to jest jasny brąz taki beżowy, czy kawa z mlekiem - bo u Danuli na zdjęciu widzę beż ale to może wina monitora

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Zmykam na razie - trzeba coś zjeść Gdybym już nie wróciła - to dobranoc wszystkim
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:17   #1668
Dominiique
BAN stały

Cytat:

A co do mebli - myślę, że ładnie by wyglądały w połączeniu z oliwkową zielenią Może jaśniejsza na ściany a na skosy ciemniejsza ?

Oliwka pasuje kolorystycznie, ale przyciemni kuchnię, a meble są ciemne, więc chyba lepiej dać coś jaśniutkiego. Może oliwkowe dodatki? Jakieś naczynia?
Stary 2010-09-05, 20:18   #1669
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Idź i sprawdź, bo u mnie ich nie było od zimy, a teraz się pojawiły I prawie wszystkie dostępne pary w moim rozmiarze Zakochana w nich jestem
Właśnie na tej stronie sprawdzałam i nie ma , że są dostępne w poznaniu Ech ale ja oszczędzać muszę-w ogóle to mam 180zł tylko oszczędności

[QUOTE=kombineratorka;2188 3811]

Maggie, jeśli chcesz, mogę Ci kupić je w moim Auchanie [QUOTE]

dawno cię nie było
Super A chodziłaś już w nich?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-05, 20:20   #1670
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi czy są wygodne na nodze ? I jak z wysokością obcasa - bo ja bym chciała tak 6-7 cm ? Aha i kolor - czy to jest jasny brąz taki beżowy, czy kawa z mlekiem - bo u Danuli na zdjęciu widzę beż ale to może wina monitora

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Zmykam na razie - trzeba coś zjeść Gdybym już nie wróciła - to dobranoc wszystkim
Po zdjęciu Danuli myslałam, że to pudrowy róż (tak wyglada na moim monitotrze)
Ale to typowa kawa z mlekiem Kolor o 1-2 tony jaśniejszy od Vivien. Swoją drogą - ładnie razem wyglądają
Moim zdaniem wygodne, obcas mierzony z tyłu - 8cm, od wewnątrz 5,5 cm. Wykonane są porządnie, w środku skóra naturalna, od wewnętrznej strony zamek, więc nie trzeba wiązać
Są z firmy M.Daszyński. Widziałam ich buty w znacznie wyższych cenach
Za 29,99 są super!

Danula Założyłam je raz, naprawdę wygodne Fajne jest to, że nie śmierdzą chińszczyzną i są naprawdę przyzwoicie i estetycznie wykonane
W pierwszej chwili myślałam nawet, że one są całe ze skóry.

Chyba polubię Auchan, jakoś w lutym, czy marcu kupiłam tam świetne myszkieterki, za kolano za jakieś 40 zł

Edytowane przez kombineratorka
Czas edycji: 2010-09-05 o 20:23
kombineratorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:28   #1671
dottoressa
Zakorzenienie

o kurde, a pudrowej emili to już raczej nie będzie?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:29   #1672
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Po zdjęciu Danuli myslałam, że to pudrowy róż (tak wyglada na moim monitotrze)
Ale to typowa kawa z mlekiem Kolor o 1-2 tony jaśniejszy od Vivien. Swoją drogą - ładnie razem wyglądają
Moim zdaniem wygodne, obcas mierzony z tyłu - 8cm, od wewnątrz 5,5 cm. Wykonane są porządnie, w środku skóra naturalna, od wewnętrznej strony zamek, więc nie trzeba wiązać
Są z firmy M.Daszyński. Widziałam ich buty w znacznie wyższych cenach
Za 29,99 są super!

Danula Założyłam je raz, naprawdę wygodne Fajne jest to, że nie śmierdzą chińszczyzną i są naprawdę przyzwoicie i estetycznie wykonane
W pierwszej chwili myślałam nawet, że one są całe ze skóry.

Chyba polubię Auchan, jakoś w lutym, czy marcu kupiłam tam świetne myszkieterki, za kolano za jakieś 40 zł
ale ja pisałam, że to jest kawa z mlekiem
No tak wykonanie jest super, trochę się boję bo widziałam buty tej firmy za ok.100zł wzwyż a tu 30zł, niby robota pierwsza klasa ale

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-05, 20:32   #1673
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
o kurde, a pudrowej emili to już raczej nie będzie?
Pewnie dorzucą, przecież to kura znosząca złote jajka
Cytat:
ale ja pisałam, że to jest kawa z mlekiem
No tak wykonanie jest super, trochę się boję bo widziałam buty tej firmy za ok.100zł wzwyż a tu 30zł, niby robota pierwsza klasa ale
Fakt, cena zaskakuje Ale w razie czego nie będę żałować, bardzo podobne oxfordy są w CCC bodajże za 69,90 i nawet środka ze skóry nie mają
Stary 2010-09-05, 20:39   #1674
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:

super z chęcią bym takie przygarnęła, ale karmelowe
Karmelowe bym chciała, ale widziałam troszkę inne na zdjęciach i chyba lepiej wyglądają niż jakby dokładnie ten model w karmelu był. Zajrzyj do New Yorkera i Zary, powinno być coś takiego, ale ja nie byłam

Swoją drogą dzisiaj w Venezii widziałam czarną Lizzy Tylko ponad 200zł kosztowała Nie pamiętam dokładnie ile
Stary 2010-09-05, 20:41   #1675
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie dorzucą, przecież to kura znosząca złote jajka

Fakt, cena zaskakuje Ale w razie czego nie będę żałować, bardzo podobne oxfordy są w CCC bodajże za 69,90 i nawet środka ze skóry nie mają
też chcę, żeby wróciła bo mi kumpela płacze co dzień się pyta czy już jest

No właśnie w ccc są hyba po 79 zlbo 89 bo koleżanka kupowała z eko czarne Co mnie martwi to twardy(jak w większości butów niestety) przód wkładki-muszę kupić te cienkie wkładki żelowe bo inaczej nie będą się nadawały na dłuższe dystanse

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-09-05, 20:48   #1676
dottoressa
Zakorzenienie

a wiadomo w ogóle co ma się pojawić w tej kolekcji?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:49   #1677
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki Reniu, oglądam właśnie fotki
udało ci się Danula . fajne butki
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
hmmm ja bym jasny wzięła jakiś beż przełamany szarością albo jakieś ecru, natomiast jeśli chodzi o ciemniejszy to oliwka może być ciekawa albo jakaś kawa z mlekiem (tylko chłodny jakiś zgaszony odcień)
Dziękuję za radę jestem wdzięczna że jesteście takie pomocne

Cytat:
dziękuję
ale ja wolę tu z Wami posiedzieć chociaż i tak będę musiała wcześniej się położyć, wypiję jakiś gripex na noc

Wiem, ja tez bym wolała tutaj niz we wyrku

Dzięki pokombinuję coś

Cytat:
Tak, jaśniejszy, kontrastujący z meblami, nie brzoskwioniowo-żółty, bo zlewa się z mebelkami.
Skosy takim samym kolorem pomaluj, to wtopią się w tło i wizualnie "znikną". Ja tu widzę szarobezowy, ecru jasny, śmietankowy lub po prostu biały.
ślicznie dziękuję będę myśleć

Cytat:
Oliwka pasuje kolorystycznie, ale przyciemni kuchnię, a meble są ciemne, więc chyba lepiej dać coś jaśniutkiego. Może oliwkowe dodatki? Jakieś naczynia?
Sciany całe myślałam zeby dac jasne a skosy ciemne ale moze rzeczywiscie na jednolito Dodatki oliwkowe to chyba tylko podkładki na blat i ewentualnie czajnik bo jest do wymiany garnków nie mam na wierzchu
Stary 2010-09-05, 20:52   #1678
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
a wiadomo w ogóle co ma się pojawić w tej kolekcji?
Torebki
Stary 2010-09-05, 20:54   #1679
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Dobry wieczór wszystkim,

namówiłam mamę na fioletową Milou- zobaczymy czy będzie równie ładna, jak moja nefrytowa
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 20:57   #1680
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Dobry wieczór wszystkim,

namówiłam mamę na fioletową Milou- zobaczymy czy będzie równie ładna, jak moja nefrytowa
Czekamy na zdjęcia i relację
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości