Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 07:03   #642
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nie było wcale chętnych na tę chustę i wiele aukcji tego sprzedawcy się kończyło w jednej chwili, więc może bitwy były ale o inny kolor
Ja wylicytowałam na 30 sekund przed końcem, od 40zł się aukcja zaczynała i na tym zakończyła Ciekawe kiedy dojdzie
A bo to inna firma jest. O Pentelki się tak ludzie nie biją. Raz, że ona nowa 6 dych kosztuje. A dwa nie ma takiej jakości.
Zresztą producent nie jest profesjonalny, reklamuje chusty elastyczne w wiązaniach na tkane, dzieci na zdjęciach nie mają dobrze ułożonych nóżek. Generalnie uważa się Pentelki za samoróbki.

Ps. Ja też chciałam kupić, bo pomyślałam, że na chwilę, do czasu tkanej ta mi wystarczy, ale mnie na forum chustowym oświecili, że mogę mieć problem z dociągnięciem tej chusty jak trzeba, stąd potem zwisające nóżki, osiadające dziecko itd. I zrezygnowałam mimo dobrej ceny.
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

U mnie wszędzie są kłaki psa. Nie wiem jak to będzie, jak zacznie się raczkowanie.
Też fajnie.

Ja do tej pory chciałam wykładzinę bo ciepło w dupkę na zimę, do raczkowania. Ale teraz się poddałam. Muszę zrobić panele, bo nie dam rady z kłaczorami. :/

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21887128]Wiesz co, ja teraz w alergie pokarmowe się wczytuję i znalazłam info, że dziecko MOŻE nie chcieć tego, co je uczuli/ No, ale to trochę czary-mary mi zajeżdża [/QUOTE]

To pewnie taka sama teoria jak ta, która mówi, że świnka morska nie zje nic czym by się mogła zatruć.

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ----------

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Szaja przez jaki smoczek to podajesz? Ja mam taki 3przepływowy z Aventa, ale spróbowałam wczoraj podać kleiku 1 miarkę i poszło elegancko, nawet szybciej pocisnęła niż samo mleczko..Myślisz, że przy 3ech miarkach też przejdzie good?
Przez 3przepływowy przejdzie wszystko. Dziura jak Berlin, kanapkę można tamtędy przepchać.

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość

A ja zaczełam skubać ale w tam gdzie wyskubałam skóra sie zrobiła czerwona i dalej się bałam skubać.
To normalne.

Ale dodam, że tego zdrapywać nie należy.
Pod spodem jest delikatna skórka, a my na łapach mamy różne bakterie, skubiąc możemy uszkodzić naskórek i spowodować stan zapalny tych obskubanych miejsc, zakażenie bakteryjne po prostu.

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21887128]

Fak mać, u nas chyba jednak alergia marchewkowa. Wrrrr.
Tzn. opieram się tylko na netowych informacjach, ale większość się potwierdza: wysypka na buzi, szczekający kaszel, chrypa, nerwowość, wysypka na dupci.

Ty nie miłuj tylko przyjeżdżaj Nawiasem mówiąc muszę uporać się z tą mgr (wiem, kolejny raz to mówię ) i przyjedżasz do mienia

Matę macie chyba taką jak Daniello Kropki
[/QUOTE]
Ech, z tą marchewą...

W taką pogodę to za żadne miliony nikt by mnie nie wyciągnął na spotkanie Wasze, tak daleko.
U mnie dziś rano 6 stopni za oknem. W domu niby 20, ale ciągnie po plecach że szok.

Taką samą.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2010-09-06 o 06:58
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora