Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-06, 14:37   #3669
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Wczoraj wieczorem miałam brak mleka. Nie było ani kropli, musiałam zrobić Małej nan... Nie wiem co jest grane. Dziś rano z pełnej piersi odciągnęłam tylko 70 ml, a wczoraj 150 i dalej leciało. Kurcze, może mleko mi zanika?? Ale tak szybko? Dziś wypiłam herbatę laktacyjną i zobaczymy...
Hmmmm... jestem ciekawa czy pomogła.
Pewnie dalej coś na ten temat przeczytam

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mój synek mnie zadziwia dziś w nocy jadł o 19.25, 1.55 i 6.15. Aniołek kochany!

Dzisiaj idziemy na wesele i mały zostaje z babcia. Tak średnio mi się chce, bo nadal dziwnie czuje się w swoim ciele. Często nie atrakcyjnie i tak rozlaźle. Największe kompleksy mam w związku z piersiami. Przed ciążą miałam spory biust a teraz to już w ogóle masakra. Źle mi z tym. Jak to jest, że niektóre kobiety nawet jak karmią nie maja tak monstrualnych piersi? A i dzisiaj mam w prawej takie kłucie, jakby mi ktoś igły wbijał. Przestraszyłam sie, że w internecie wyczytałam, że po prostu mleko sie produkuje. Dziwne, bo pierwszy raz mi się to darzyło.
Piersi - temat rzeka

Musze cały czas chodzić w staniku, z obowiązkowymi wkładkami bo inaczej zaraz mam mokrą bluzkę. Od kilku dni śpię też w staniku bo mam dość zmienienia codziennie prześcieradła.

Byliśmy wczoraj u znajomych, którzy maja 3 miesięczną córkę. Jej mama miała mały biust, teraz też ma mały. Chodzi bez stanika bo nic się jej nie macha na boki. Jak dziecko jest głodne to siup - koszula do góry i juz mała ma cyca. U mnie to cała ceremonia aby wystawić pierś

Gdy mały zapłacze czuję jak mi się piersi spinają i wiem, że w ciągu 10 - 15 sekund popłynie rzeka Natura mnie zaskakuje - jakie to mądre.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora