2010-09-10, 23:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Napisane przez bajka1807
siala mam pytanko, ty uzywasz bebilonu comfort?
|
ja tez czasem daje to mleko i sie rozpuszcza normalnie a co do przeplywow w smoczku to racja i kupilam butle MAM ze smoczkiem 2 o wiekszym przeplywie i sie nie zatyka juz 
Cytat:
Napisane przez justynacz80
A propos spania to żadna z Was się nie złamała i nie bierze dziecka do swojego łóżka?
|
ta...moja w ogole nie spi w kolysce od razu sie budzi jak wkladam i niestety spi z nami w lozku caly czas czasem mam wyrzuty sumienia, ale sobie tak tlumacze, ze i tak nie ma swojego pokoju na razie, wiec co za roznica w lozku cz kolysce jak i tak z nami jest a poza tym mala tak rzadko spi, ze ja sie boje ryzykowac uczyc ja spac w kolysce
Cytat:
Napisane przez wiolek1
ma ktos porównanie smoczków MAM i avenu ?
bo nie wiem jakie kupić kolejne w sumie teraz mam avent i nuk i oba ok, tt do niczego ale podobają mi się te MAM
|
porownania nie mam, ale ze smoczkow MAM jest bardzo zadowolona a raczej Majka jest ona uwielbia go, kazde dziecko chyba i tak indywidualnie podchodzi do sprawy smoczkow, sprobuj
Ufff my po usg i nie musimy pieluchowac juz, wszystko w porzadku, na kontrole musimy sie tylko zglosic za miesiac i jeszcze raz usg zrobic 
---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------
a tutaj folmik czemu dziecko nie powinno spac w Twoim lozku http://www.youtube.com/watch?v=9Tjzz4CmlUo&NR=1
|
|
|