2010-09-12, 00:09
|
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Napisane przez Coldplay
Oj, to chyba się skuszę 
|
Skuś, skuś, warto 
Cytat:
Napisane przez Kitka:)
ja już 9 dni piję drożdże i fakt- trochę mnie wysypało (nie jakoś bardzo ale trochę czoło mi się takie szorstkie zrobiło.... - na szczęście pod grzywką nie widać... )
jaki to nożyk?? gdzie można coś takiego kupić???
a loluska na pewno wygra 
wróciłam z miasta, byłam ze znajomymi na zakupach; wszyscy po wypłacie i się obkupili a ja nic... mój portfel zaczyna powoli świecić pustkami.. ehh... a tyle rzeczy by się przydało...
idę jeść sałatkę grecką
|
Uwielbiam tą sałatkę (a mój TŻ jeszcze bardziej). Daj trochę? 
Cytat:
Napisane przez jennifer777
|
Ja Ci mogę trochę oddać swoich, co Ty na to? Mam ich za dużo na głowie. Nawet mi fryzjerka powiedziała ostatnio, że jakbym miała ich trochę mniej to wcale by źle nie było 
Cytat:
Napisane przez niezapominaczka
Hej dziewczyny  pozwolicie, że dołączę do Was
co polecicie do pielęgnacji wysuszonych pięt? Może istnieje jakiś czarodziejski domowy sposób na poprawę ich wyglądu?
ja staram się nie pić kawy - zauważyłam, że gdy piję jej mniej to po kilku dniach stan mojej cery zdecydowanie się poprawia
dawno temu już zrezygnowałam ze słodzenia herbaty
dziś zrobiłam sobie depilację cukrową łydek 
aktualnie "zapuszczam" brwi by następnie u kosmetyczki je porządnie wyregulować, bo sama chciałam tak sobie pomóc, że trochę je zepsułam.. ehhh ale jak widzę kobitki z brwiami cieniutkimi jak włos to mnie to lekko poraża - to już chyba nie jest modne? 
|
Witaj 
Ja kawy i tak nie pijam. Raz na pół roku może się jakaś zdarzy.
Ale cukru słodzę 3 łyżeczki i nie umiem się odzwyczaić, a próbowałam już tyle razy 
Cytat:
Napisane przez loluska
miłej imprezki  a ja już kończę domek sprzątać  później pewnie Tż wpadnie  no a wieczorkiem kurs na kurs przedmałżeński  jak mi się nie chce 
|
Wychodzisz za mąż? 
Kurczę, nie nadrobię Was do końca. Reszta jutro Mykam spać, bo zmęczona jestem. Ten TŻ jest strasznie absorbujący. Rozchorował mi się, teraz już prawie wyzdrowiał i chyba zaraził mnie... Ale dzisiaj przykrywał mnie kocykiem, dbał, żebym nie miała nic odkrytego, wygrzebał swoje leki i wmusił we mnie jakiś syrop.
Widzę, że i u Was wirus panuje. Życzę sobie i Wam zdrówka Dobranoc i do juterka
|
|
|