|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Hej;*
Cytat:
Tylko zadam głupie pytanie...to nie wpływa na tabletki anty w żaden sposób ? (mam obsesje na punkcie ich skuteczności:P)Cytat:
ja tam używam najnormalniejszych![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja idę zaraz na mini SPA bo nie chce mi się więcej nic robić..
A teraz piję zieloną herbate, miałam zrobić czerwoną ale jakoś wolę zieloną z sagi z maliną
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadłabym i jadła... wole na wagę nie wchodzić ;p no i cycochy mi urosły o 2 cm dziwne...ja idę zjeść 3 biciora, zrobie brzuszki i pójdę spac :d dobranoc
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-09-10 o 22:01 |
|
|
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska
a może mama zostaniesz??
|
#3065 |
|
CABIN CREW
|
a mi się teraz tak chce jeść... cały dzień się trzymałam z dietą a zaraz jak napadnę na lodówkę...
|
|
#3066 |
|
Wtajemniczenie
|
mogłoby pójść wszystko w biust
Dziewczyny uzywacie szamponow herbal essenses? widzialam teraz w superpharmie promocje- szampon+ odzywka 13zl. Ja caly czas uzywalam l'oreala czerwonego ale juz czas zmienic
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się chyba rozchorowałam
nie mam dzisiaj siły na spamowanie, kicham, smarkam, leżę pod kocem i celebruje chorobę z herbatką z cytrynką
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień mnie prawie nie było, ale grzecznie Was nadrobiłam.
![]() Ja dzisiaj taka padnięta jestem, więc tylko podstawowa pielęgnacja wieczorna. Rano był peeling na prawie całe ciało; depilacja, i podstawowa pielęgnacja rana. ![]() Ja będę za chwile szła spać, bo padnięta jestem. Nawet nie mam siły czytać książki z marketingu, a egzamin lada chwila.
|
|
#3069 |
|
Wtajemniczenie
|
kąpiel w painie
masaż syrenką balsam nawilżający serum anty celulit krem na twarz odżywczo-nawilżający krem na łapki 2 x zielona herbata i 3 x czerwona
|
#3070 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak
miałabym wtedy ładny ![]() dzisiaj tylko mini spa, bo mi się nic nie chce. Ale nagrzeszyłam ogromnie, bo zjadłam w pracy chipsy, na kolację kebaba, wypiłam piwo
|
|
#3072 |
|
CABIN CREW
|
xhankax - nic mi nawet o piwie nie mów... ja to jestem takim piwoszem... ale staram się powstrzymywać ostatnio..dziś nawet tacie nie dałam się namówić na redds'a
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja od poniedziałku nie jem nic słodkiego, ani chipsów nic ... i nie jem po 19 i piję herbaty zieloną i czerwoną i ćwicze
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
pozwolicie, że dołączę do Was![]() co polecicie do pielęgnacji wysuszonych pięt? Może istnieje jakiś czarodziejski domowy sposób na poprawę ich wyglądu? ja staram się nie pić kawy - zauważyłam, że gdy piję jej mniej to po kilku dniach stan mojej cery zdecydowanie się poprawia dawno temu już zrezygnowałam ze słodzenia herbaty dziś zrobiłam sobie depilację cukrową łydek ![]() aktualnie "zapuszczam" brwi by następnie u kosmetyczki je porządnie wyregulować, bo sama chciałam tak sobie pomóc, że trochę je zepsułam.. ehhh ale jak widzę kobitki z brwiami cieniutkimi jak włos to mnie to lekko poraża - to już chyba nie jest modne?
|
|
|
|
#3075 |
|
Wtajemniczenie
|
niezapominaczka
Witaj Podobno takie cieniutkie brwi są już nie modne, mnie tagże odstraszają tak wyregulowane (wyskubane ) brwi
|
#3076 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dziś wypiłam sporo czerwonej- chyba z 5-6 kubków...Cytat:
![]() ja jeszcze nie znalazłam cudownego sposobu na moje okropne stopy... ale parę stron wcześniej dziewczyny pisały co jest dobre- poczytaj ![]() ja też zapuszczam brwi.. już są prawie ok... ![]() ehh..lenia mam dziś, tylko podstawowa pielęgnacja była...
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama zaczynała odchudznie z czerwona i zieloną herbatą , dlatego w 100 procentach moge polecić, oraz błonnik z ananasem i mniej jedzenia gdy ktoś chce schudnąc.. Ona schudła dokładnie 35 kilo ... Już wcześniej zresztą o tym pisałam
|
#3078 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja bym chciała tak z 8-9 zrzucić.....
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Kochane
Ja właśnie wróciłam do domku niedawno, zmyłam makijaż, szybka kąpiel, a teraz usiadłam przebrana w pidżamkę oraz uzbrojona w zieloną herbatkę i mineralkę będę Was nadganiać po dzisiejszym dniu ![]() ![]() Ja dzisiaj jakoś tak nie mam siły już na żadne pielęgnacje, ten dzień mnie bardzo,ale to bardzo wymęczył, do tego poświętowałam trochę rozpoczęcie weekendu, no i same rozumiecie.. Ale ucieszyłam się bardzo dziś, bo przyszła paczuszka do mnie z próbką BB Cream'u
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak samo
![]() ide spać z waxem na głowie dobranoc
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze SPAmowanie
- kąpiel z cukrem do kąpiel z Sephory - mycie głowy szampon z arniką (zauważyłam, że mi strasznie włosy zaczęły wypadać - linieję na zimę? - serum na końcówki - zmycie lakieru z paznokci u dłoni - masło mango i oliwka z Inglota na pazurki - Eveline wyszczuplający na brzuch i boczki - 10 min orbiterka - wazelina: rzęsy, stopy, łokcie i usta właśnie leże w łóżku, dookoła mnóstwo poduch i poduszek (uwielbiam miałam czas, żeby sobie poczytać co tam napisałyście ![]() a! przypomniało mi się, dzisiaj jak wracałam z pracy na mieście zobaczyłam mojego ex, pierwsza myśl: gdzieś się schować! nie chciałam, żeby mnie zobaczył, nagle bardzo zainteresowała mnie wystawa porcelany w sklepie, oczywiście musiałam się jej przyjrzeć odwracając się plecami do ex, który szedł po drugiej stronie chodnika -nie mogłam mu dać satysfakcji! gdybym dzisiaj, tak jak prawie zawsze miała przyodziane obcasy, dopasowane ciuszki, ułożone włosy, ogarniętą buzię to bym jeszcze go specjalnie szturchnęła, żeby mnie zobaczył, ale... dzisiaj? byłam zasmarkana, nos czerwony, no make up, bo wszystko mi się starło, a nie chciało mi się już poprawiać, włosy spięte w zwykłego kucyka, płaskie buty (pomimo, że mam 172 cm czuje się w płaskich butach mało komfortowo - czuje się taka niziutka, mam wrażenie, że nogi mam tak krótkie, że biodrami szuram po chodniku ![]() Cytat:
nie spodziewasz się go może? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale ten zapach tych szamponów ![]() ![]() Cytat:
![]() na pięty wazelina! naprawdę jest super co do brwi, dzisiaj miałam w pracy styczność z kobietą, która brwi miała narysowane chyba eyelinerem Cytat:
co do ścinania włosów, ja już nie raz się szykowałam do fryzjera, a w ostateczności tylko kończyło się na tym, że myślałam sobie, jaka to ja jestem głupia, że chce włosy ściąć, przecież lepiej je zapuścić Cytat:
ja sobie go tak czytam codziennie jak jestem na wizażu i mi poprawia samopoczucie kiedy już chce mi się narzekać na to, że jestem zbyt krągła, to od razu patrzę i sobie myślę "ale zadbana!"
|
||||
|
|
|
#3083 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, że efekt końcowy to wszystko wynagrodzi !! Ja muszę nosić aparat, ze względu na to, że okazało się, że miałam jeszcze ...mleczaka trójkę.. A ząb stały rozwinął się w..podniebieniu w środku, ja tego nie czułam, ale to widoczne było na tych zdjęciach rentgen. i teraz mi wyrwali tą trójeczkę i ściągają tamtego na miejsce , a gdybym nie miała aparatu to w niedługim czasie wypadłaby mi jedynka i dwójka, bo miejsce by sobie sam ząb tamten zrobił, no więc nie miałam wyboru..![]() Cytat:
A może i coś w tym jest, w sumie pod tym kątem nie patrzyłam na spanie - być może te 8 h to jakiś taki odgórny, przyjęty już wymysł albo coś, i tak naprawdę wbijamy sobie to do głowy, że tak trzeba bo to zdrowo itd. ale tak naprawdę potrzebna jest nam mała ilość snu, no nie wiem..![]() ![]() Cytat:
Powiem Ci, że naprawdę, ja za każdym razem zachwalam filtry, pod względem tego jak ich używanie procentuje w wyglądzie naszej skóry Mi na przykład filtrowanie pomogło w polepszeniu cery-no najcudowniejsza to nie jest bo mam z nią problemy, ale jest różnica przed i po, zwłaszcza widać to po wakacjach - dziewczyny narzekają, że je wysypuje nagle itd. a ja żadnych krost po słonecznych nie mam Wiadomo, że u mnie to same filtry nie zadziałają, ale w połączeniu z kuracją dermatologiczną efekt jest zadowalający ![]() Wiadomo, że używanie filtrów to nie jest taka super przyjemność - na pewno nie jest to super baza pod makijaż - co to, to nie.. Znaczy jeszcze jak co do 30 to jest ok, to z 50 jest źle..Czasami pogrzeszę i jak chcę mieć ładny,trwały makijaż w ciągu dnia to zdradzam 50 i nakładam 30.. No i filtry bielą - to jeszcze można przeżyć na jesień/zimę, ale latem już gorzej np. na plaży-blada twarz,opalone ciało, bomba Ale to jeszcze da się przeżyć, najgorszy jest ten cudowny błysk, który potem właśnie niszczy trwałość makijażu, eh...No i te odczekiwanie,zwłaszcza rano jak się śpieszę, szukanie odpowiedniego filtru, uważanie z destabilizacją go itd.. Lecz mimo tych wszystkich niedogodzeń i utrudnień uważam ,że jak najbardziej warto używać i ja już nigdy nie zrezygnuję z filtrowania się - teraz to dla mnie taki sam nawyk jak poranna kawa No, słońce daje w kość skórze, dlatego ja jak najbardziej zachęcam do stosowania filtrów !! I mam nadzieję, że nie przerażę Cię tymi minusami, bo plusy są ogromne - ładna cera i młody wygląd - czego chcieć więcej??![]() Oj tak, spanie po południu tak 'na chwilkę' to najgorsza popełniona zbrodnia.. KarolciaU2 - aaa, toleriane Ja też go miałam jakoś z 2 lata temu ? Z tego co pamiętam tylko, to kolor dziwny jakiś był, taki..nienaturalny? Nie, że pomarańczowy,albo coś, ale wpadał w róż..Ale mam zdjęcia jeszcze z tamtego okresu i na zdjęciach normalnie efekt photoshopa Marzeniatko - nie choruuj Nam jenniferu777 - ale ja to takiego świra dostaję jak przyjdzie jakaś paczuszka, że piszczę jak dziecko ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Marzeniatko - ale to jest po prostu jakaś wredność losu no !! Ja zawsze jak wyglądam jak "idź i nie wracaj" to spotkam kogoś, kto powinien mnie zobaczyć taką piękną, odstawioną Zazwyczaj jak jestem jakaś nieogarnięta, np. wyjdę na chwilę na miasto szybko np. tylko do drogerii itd. a potem wiem, że będę siedzieć w domu przez następne parę godzin i dopiero wychodzić , to po co mam się szykować - to spotykam tyle znajomych twarzy i osób na których mi zależy, żeby widzieli mnie jako bóstwo, że szok Dzisiejsze SPAmowanie ( dziś baardzo okrojone niestety.. ):- zielona herbatka - 1,5 l mineralki niegazowanej włosy: - wyprostowane w temp. 160 zamiast 200 ![]() ![]() twarz: - krem nawilżający + filtr do południa 50, a popołudniu 30 .. ![]() - peeling - krem przepisany przez dermatologa na noc - olej rycynowy na rzęsy na noc - tabletki na cerę - na ustach w ciągu dnia Tisane a na noc wazelina kokosowa ciało: - masaż Syrenką - balsamowanie nawilżające x2 - tarka na stopy + krem - krem na ręce - zrobiłam dużo km pieszo No tak, wszystkie już śpią, tylko nie ja...A więc kładę się już i tak muszę rano wstać dość wcześnie jak na weekend..Dobranoc Piękności!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-11 o 01:32 |
|||
|
|
|
#3084 |
|
Konto usunięte
|
a ja już wstałam :P i już psoce na wizażu
) miłego dnia dziewczynki )
|
|
|
|
#3085 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry Piękności
ja już też na nogach,zaraz jadę na wykopki... nie chce mi się jak cholera ale przynajmniej trochę ruchu będę miała to nie będę musiałą w domu ćwiczyć...
|
|
#3086 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Już z olejami na włosach siedzę. Później buzia i pazurki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no chyba nie jest już modne, ale jak dla mnie ważniejsze jest to co komu pasuje a nie to co jest aktualnie na topie ![]() Cytat:
Ile razy ma się dzień paszteta to albo się spotyka błego albo kogoś kto ci się kiedyś podobał, albo przezadbaną dziewczynę![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja już wstałam i zabieram się za sprzątanko wieczorkiem sie poSPAmuje Cytat:
no zobaczymy niech rosną, rosną.... Marzeniątko szybkiego powrotu do zdrowia Cytat:
![]() miłego dnia
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj na nic Wasze całuski na mój szybciutki powrót do zdrowia, dzisiaj czuje się jeszcze gorzej, strasznie gardło mnie boli
muszę iść do apteki po coś do ssania na gardło i jakiś gripex czy coś no nie miało mnie dziadostwo kiedy wziąć tylko teraz Ale z plusów dzisiejszego dnia, mam ładne włoski po tym szamponie z arniką |
|
|
|
#3089 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do wyspania to może ja wytłumaczę.. ![]() naukowcy dowiedli że nasz sen sklada się z "podsnów"które wynoszą 45minut więc jeśli przerwie się ten podsen pobudką wówczas wstajemy zniesmaczeni to tak jakby ktoś nam zabrał cukierka :P ja się do tego stosowałam i wstawałam co 6 lub 7,5 godziny bo nie lubię długo spać i powiem że widziałąm różnicę zdecydowanie leipej się wstawało i z lepszym humorem.. a ja jestem przeziębiona zaraz do pracy lecę już dawno powinnam wyjść ale przez wasze pisanei mi się zeszło i teraz tylko mam czas zeby cos na siebie wrzucic wiec papa pozniej się odezwe moze bo jeszcze dzis moja i TŻ impreza urodzinowa wiec nie wiem jak bedzie...
|
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

? (mam obsesje na punkcie ich skuteczności:P)

dziwne...

nie mam dzisiaj siły na spamowanie, kicham, smarkam, leżę pod kocem i celebruje chorobę z herbatką z cytrynką
wystarczy Marzena 

Podobno takie cieniutkie brwi są już nie modne, mnie tagże odstraszają tak wyregulowane (wyskubane 

. Nawilżam się jak mogę ale słońce jednak też robi swoje..
No i filtry bielą - to jeszcze można przeżyć na jesień/zimę, ale latem już gorzej np. na plaży-blada twarz,opalone ciało, bomba